İçerik değiştir



- - - - -

Terk Eden Sevgili Destanı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 10.11.2017 - 10:40


Terk eden sevgili hikayeleri konulu yazı serimin dördüncüsü, uzunluğu itibariyle bir destan sayılabilir. 3.700 kelime aşaa yukarı. Daha uzun da olabilirdi ama artık yeter dedim.

 

Bu yazı için yaklaşık 1 gün çalıştım. Sevgilim beni terk etti, ayrılık acısı geçer mi, terk edilenin ahı tutar mı, sebepsiz terk edildim, giden gelir mi, terk eden sevgili geri döner mi, meğer hayatında bir başkası varmış...tarzı dertler arasında dolandım durdum ve bir kısmını seçip özgünleştirerek kendi yazımı oluşturdum. 

 

Bu hikayelerin bir kısmı gerçekten yaşanmıştır, bir kısmı fake hesaplar tarafından yayınlanmış şeyler olabilir ama onların da yaşanmış hikayelerle benzerliği vardır mutlaka. Okurken üzülüyor insan, kendi deneyimlerini, tanık olduğu başka yaşantıları hatırlıyor, olayı yaşayanı teselli etmek istiyor, ona "Geçecek" demek istiyor, çünkü ille de geçtiğini biliyor, en azından artık yaşandığı zamanlardaki kadar ağırlık vermeyeceği günlerin mutlaka geleceğini. Ama anlatamazsın, kendi çocuğuna bile anlatamamışsındır, birileri sana anlatmaya çalıştığı zaman sen de anlamamıştın, inanmamıştın, falan filan. İnsan ille de kendi tecrübesini yaşayacak, ancak öyle anlıyor. 

 

Terk edilenlerin hikayeleri için tıklayın




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli