İçerik değiştir



- - - - -

Sabırlar tükenirken..!


  • Kilitli Konu Bu konu kilitli
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 azapaskerleri

azapaskerleri

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 16 Mesaj

Gönderim zamanı 29.05.2006 - 20:53


Yıllar yılı enselerinde at koşturduk.Dize getirdik.Bozulmuşluklarını temizledik,pak ettik.Kendi aralarındaki husumetlerini,kavgalarını,anlaşmazlıklarını adalet ile hükmederek yatıştırdık.Türk düşmanı tarihçi DUKAS’ında kitabında dile getirdiği gibi ‘’Papalığın Latin Mitrasını (Mor Şal demek) Bizans devletinde görmektense,Türklerin türbanını görmeyi tercih ederiz’’ dedirttik.

Asırlarca beraber düşmanlık duyguları beslemeden,koynumuzda,bağrımızda besledik.Ticaret yapmalarına,ibadet yapmalarına,kendi kültürleri ile yaşamalarına engel değil bilakis ön ayak olduk,dokunmadık,rahat rahat yapabilsinler diye biz ezildik onları yaşattık.Sarayda vezirlik,sadrıazamlık gibi önemli görevlere getirdik.Saf Anadolu Türkü cepheden cepheye,savaştan savaşa koşarken,onlardan silah tutmalarını bırakın askere gitmeyebilirsiniz diye CİZYE karşılığında kanun çıkardık.

Onler ise Yahudiler ve içimizdeki hainler tarafından bir takım kanı bozuk soyu soysuz,südü sütsüz köpek enikleri tarafından yavaş yavaş çürütülen Cihan Devleti Osmanlıya karşı dışarıdan aldıkları güçle İSYAN etmeye başladılar.Sanki bizansın öcünü alırlarmışcasına rahat rahat yaşadıkları devlete kafa tutmaya başladılar.Çıkardıkları isyanlarda Anadolu Türkünü katlederek hem Osmanlıyı,hem Türklüğü hemde Müslümanlığı,İslamı yok etmeye çalıştılar.Ama hiçbir zaman başarılı,bu amaçlarında muvaffak olamadılar.

Velhasılı Rumlar,Ermeniler ve isimlerini zikretmekten bile hem insan,hem Müslüman,hemde bir Türk olarak utandığım,tiksindiğim hicap duyduğum Yahudiler asırlarca Osmanlımızda mümtaz bir tebea olarak kaldılar.

Amaaa ne yazık ki…!

Rumlar Helen rüyalarından….!

Ermeniler Büyük Ermenistan Devleti hülyalarından…!

Üstat Necip Fazılın ÇIFIT lar diye nitelediği,H.Z.İSA (a.s) nında ENGEREK kavmi diyerek insanlık alemini uyardığı hain Yahudiler ise tahrif edilmiş Tevrattaki sözde vaad edilmiş topraklarda büyük İsrail devletini kurma sevdalarını hiçbir zaman terk etmediler,vaz geçmediler.

Rumlar kandaşları Yunanlılarla ortak olup Cumhuriyet öncesi her yönü ile bitirilmiş Osmanlı Devletine İzmirden başlayarak işgale kalkıp taa Yozgata kadar ilerleyerek ne kadar Türk varsa katlettiler,soykırım yaptılar.Yunanlılar Egede ve Anadoluda,Rumlar ise Karadenizde ‘’Pontus’’u canlandırmak için akla,hayale gelmeyecek şekilde Türkler üzerinde bir vahşet sergilediler.

Ermeniler Sovyet artığı Moskof sürülerinden aldığı destekle Osmanlı Devletine isyan edip sözde büyük Ermenistan devleti için ‘’Millet-i sadıka’’ olmaktan çıkıp ‘’Millet-i hain’’ e dönüştüler birer ‘’Millet-i canavar’’oldular.Dönemin Masonik hükümeti İttihak ve Terakki bu durumdan ötürü TEHCİR i uygun bularak hain Ermenileri sürgüne yolladılar.Ermeniler Osmanlı topraklarından sürülürken köyleri,kasabaları ateşe verdiler,çoluk çocuk genç yaşlı kadın erkek demeden gerçek anlamda bir Müslüman Türk SOYKIRIMI gerçekleştirdiler.Ne için yaptılar hayali Ermenistan devleti için..!

Yahudiler ise hem İslama,hemde Türklüğe en büyük kötülüğü yaparak şu yukarıdaki yazdığım rum-ermeni-yunan çetelerini hem kontrol edip hemde gizliden yönettiler.Rum ve Ermenilerden bazılarının KOMŞİ dediği bizim ise Kahpe millet dediğimiz Yunanlılardan daha çok bize zarar verdiler.

Şimdi ise şu insanlıktan çıkmış canavar olma yolunda hızla ilerleyen sürüler gerçekleşmeyen ve bizler var olduğumuz süre içinde de asla hiçbir zaman gerçekleşemeyecek olan kendilerine göre ‘’tatlı hülyaları’’ için çeşitli ülkelerin çeşitli şehirlerinde sözde soykırım anıtları dikmeye başladılar.Türklerin sanki onları tavuk gibi boğazladıklarını dünya devletlerine anlatmaya çalışıyorlar.

Bunda kimin suçu var acaba..!

Nefret ettiğim kişilerle koalisyon olan bahçelinin 57.hükümetinin devrinde bile bu kadar azıtmamıştılar bu canavarlar.Bu kadar el birliği ile saldırılmamıştı millet ve devletime,değerlerime.Bu kadar alçakça yalanlar uydurulmamıştı benim cefakar ve vefakar milletime..

Bunda AKP nin suçu var..!

Sırf Avrupa Birliği hayali teknesine girmek için nelerden taviz vermemiştiki RTE ve avanesi.Yunanlılarla öpüşmeler,Rumlara limanları açmalar,koçaryanın etrafında dönüp durmalar daha neler neler.RTE ve akpnin dış politikadaki tavizkar ve çaylak siyaseti yüzünden Türkiyemizin başına ÇUVAL olayı gibi SOYKIRIM ABİDELERİ peydah edilmeye başlandı..Bu AKP başımızda şu RTE tepemizde olduğu sürecede daha çok ABİDELER için ağlayıp sızlayacağız..

Yazıklar olsun…Tek kelime ile yazıklar olsun.Lanet olsun..!

EY MİLLET-İ HAİNLER…!
EY MİLLET-İ CANAVARLAR…!
EY RTE ve AKP…!

SABIRLAR TÜKENİYOR…!

Hepiniz ALLAH’a emanet olun..

www.azapaskerleri.net azapaskerleri@hotmail.com

**********KAHROLASI HABER**********

Yunanistan 545 yıl önce Doğu Karadeniz Bölgesi’nde hüküm süren Pontus devletini hortlatmak için tüm gücünü kullanıyor.Pontusu horlatmak için 30 yılda 179 adet dernek ve vakıf kuruldu.

Doğu Karadeniz Bölgesi`nde M.Ö. 301-63 yılları arasında hüküm süren Pontus Devleti ile M.S. 1207-1461 yılları arasında yaşayan Trabzon Rum Devleti`ni kendine ait gören Yunanistan, `Küçük Asya Felaketi` olarak nitelendirdiği mübadeleyi `Pontus İdeolojisi` ile güçlendirme gayretlerini sürdürüyor.

1921-1922 yılları arasında Türk ve Yunan hükümetleri arasında varılan anlaşma gereğince Karadeniz Bölgesi`nde bulunan 1 milyon 200 bin kadar Rum`un mübadele kapsamına alınarak Yunanistan`a gönderilmesini `sözde soykırım` olarak nitelendiren Yunanistan, geçtiğimiz günlerde Selanik`te açtığı sözde Pontus Soykırım Anıtı`nı inşa etmesine kadar hiç boş durmadı. Son 30 yıldır dünyanın her tarafında sözde Pontus ideolojisini güçlendirmeye çalışan Yunanistan, bu ideolojiyi yaymak ve güçlendirmek amacıyla bugüne kadar 179 adet dernek ve vakıf kurulmasını sağladı. Yunanistan istihbarat kuruluşu ve diğer güvenlik seksiyonlarınca dünyanın belli başlı ülkelerinde kurdurulan Pontus dernek ve vakıflarının sayısı her geçen yıl artış gösteriyor. Halen Yunanistan`da toplam 102 Pontus ideolojisi üzerine dernek ve vakıf bulunurken, bu sayı Almanya`da 31, ABD`de 27, Kanada`da 11, Avustralya`da 3, Gürcistan`da 2, İsviçre, İsveç ve Yeni Zelanda`da 1`er dernek ve vakıf olarak belirlendi.
Söz konusu dernek ve vakıflar tarafından dağıtılan haritalarda ise Doğu Karadeniz Bölgesi, bir Rum bölgesi olarak gösteriliyor.

#2 kara

kara

    --giz----kara--

  • Üyeler
  • 11.365 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:HUZURUNUN YANINDA... ::

Gönderim zamanı 30.05.2006 - 10:37

kaç kişinin haberi var bu olanlardan... bu planlardan?!
kaç kişi senin kadar duyarlı?!

#3 minikella

minikella

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 383 Mesaj
  • İlgi Alanları:resim yapmak

Gönderim zamanı 30.05.2006 - 12:58

vay be neler oluyo da haberimiz yok,iyi uyuyoruz,uyutuluyoruz.....
bak şimdi sinir oldum. :)

bir ben var benden öte benden ziyade




1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli