İçerik değiştir



- - - - -

Aşk Mektupları (Mal de Pierres)


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 05.01.2017 - 11:35


 

Fransa - Belçika yapımı dram tarzı film

 

Süresi: 116 dakika

 

Konusu: Hikaye 2. Dünya Savaşı sonrası yıllarıdır. Fransa'nın bir köyünde yaşayan Gabrielle kendi tutkuları dışında pek bir şeyi umursamayan, özgür ruhlu, biraz değişik bir genç kadındır. Evlenmenin ona iyi geleceğini düşünen ailesi ona baskı yapar ve çiftçi Jose'yle evlendirirler. Gabrielle'n şartı olarak bu gerçek bir evlilik olmayacak, çift cinsel ilişki kurmayacaktır. Genç kadın böbreğindeki bir sorun nedeniyle Alplerdeki bir bakım evine gittiğinde Andre isimli, savaş gazisi bir genç adamla tanışır ve orada kaldığı süre boyunca ayaklarını yerden kesen bir aşk yaşar. Gabrielle evine dönerken bir gün mutlaka bir araya geleceklerine dair sözleşirler. Fakat olaylar hayal edildiği gibi şekillenmeyecektir.

 

Yönetmen: Nicole Garcia

 

Aşk Mektupları (Mal de Pierres) oyuncuları: Marion Cotillard, Louis Garrel, Alex Brendemühl, Brigitte Roüan, Victorie du Bois, Aloise Sauvage, Victor Qulichini.

 

Randevu (Rendez - Vous) için tıklayın

 




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli