İçerik değiştir



- - - - -

İstanbul'da Kumsalda Evlenme Teklifi


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 18.04.2016 - 00:13


Kız arkadaşına şıkır şıkır, romantik, şık bir bir sürpriz evlilik teklifi yapmak isteyen sayın ziyaretçilerimize mevsim itibarıyla kumsalda evlenme teklifi alternatifi üzerinde düşünmelerini tavsiye ederiz. İlkbahar gümbür gümbür geliyor ve İstanbul'da kumsalda evlenme teklifi organizasyonları bir başka güzel olur bu mevsimde. Sahil, dalgalar, yıldızlar, mumlar, meşaleler, deniz kıyısında, çardak altına kurulmuş romantik bir masa, canlı müzik istemişsiniz bir kemancı ayarlamışlar, ikiniz için romantik parçalar çalıyor, Vip garsonunuz her daim hizmetinizde, dilerseniz yüzük masanıza iç içe geçmiş kalp şeklinde kutuların içinde geliyor, teklifi patlattığınız zaman volkanlar patlıyor... Siz yeter ki deniz kenarında bir romantik evlenme teklifi projesi döktürün bana deyin; neler neler yapıyorlar. Kırmızı halı üstünde yürüme duygusunu bile tadıyorsunuz, masanıza giden yola döşüyorlar bunu çünkü. 

 

istanbul-kumsalda-evlilik-teklifi-300x20 kumsalda-evlilik-teklifi-300x200.jpg

 

Sevgilinizin özel olarak süslenip püslenmiş bir ortamda dalgaların sesi eşliğinde, yıldızların altında evlenme teklifi almaktan hoşlanacağını düşünüyorsanız bu alternatif tam size göre. Böyle bir organizasyonun belgelenmesi de gerekir tabii, bunun için de size amatör veya profesyonel çekim hizmetleri teklif ediliyor. Projeye isteğinize göre birtakım detaylar eklenebiliyor bu arada. Sahile bir Vip araçla gelmeniz ayarlanabilir mesela. Masada neler servis edilecek, canlı müzik olacaksa hangi parçalar çalınacak; bunlar da sizin isteğinize göre ayarlanıyor. Sahile mumlarla falan kocaman bir kalp çizilmesi (Bunun içine isimlerinizin baş harfleri yazılabilir), tekliften sonra kız arkadaşınıza çiçekler veya balonlar verilmesi gibi atraksiyonlar da mümkün. 

 

kumsalda-evlenme-teklifi-300x168.jpg

 

Devamı için tıklayın

 

 

 

 

 




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli