İçerik değiştir



- - - - -

İstanbul'daki Evlilik Teklifi Mekanları

istanbul evlilik teklifi

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 07.03.2016 - 11:37


istanbul-evlilik-teklifi-mekanlar%C4%B1-

 

Ülkemizin en popüler, en kalabalık ve renkli kenti olan İstanbul evlilik teklifi mekanları açısından da son derecede zengin bir şehir aynı zamanda. Bazı tarihi saraylar, Kız Kulesi ve Sapphire gibi mekanlar, restore edilerek otel - restoran tarzında hizmet veren yerlere dönüştürülmüş yalılar ve köşkler kız arkadaşına evlenme teklifi yapmayı düşünen beylere hizmet vermeye hazır.

 

Evlenme teklifi mekanları arasından seçim yaparken mekanın manzarasına, temizliğine, servisin kalitesine, yiyecek ve içeceklerin taze ve lezzetli olduğuna dikkat etmek lazım tabii. Neticede sevgilinize hiçbir zaman unutmayacağı bir sürpriz evlenme teklifi yapmak istiyorsunuz, bunun için belli bir bütçe ayırıyorsunuz ve her şeyin mükemmel olmasını istersiniz. Böyle bir şeye niyetlendiğiniz zaman internet üzerinden sıkı bir araştırma yapmanızı veya evlilik teklifi organizasyon şirketleriyle görüşerek ne gibi mekanlar önerdiklerini öğrenmenizi tavsiye ederiz. Kullanıcıların ve organizatörlerin test edip onayladığı mekanlar hakkında bilgi edinmek doğru karar vermenizi sağlar.

 

Bu işi şık, kaliteli bir mekanda rezervasyon yaptırarak halledebilirsiniz. Mekanda canlı müzik varsa ikinize özel parçaların çalınmasını rica edebilir, yüzüğün masanıza özel bir şekilde getirilmesini talep edebilirsiniz. Birçok mekan size bu konularda yardımcı olmaya "Hayır" demeyecektir. Öte yandan bir organizasyon şirketiyle anlaşarak mekanın bir kısmının kapatılmasını, çok özel bir ortam ve masa hazırlanmasını, bu romantik anların profesyoneller tarafından belgelenmesini de sağlayabilirsiniz. tercih sizin.

 

Devamı için tıklayın




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli