İçerik değiştir



- - - - -

VSCO Cam Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

vsco cam vscocam vsco popüler instagram etiketleri

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 03.03.2016 - 18:58


Dün gece saatlerinde telefonuma indirip bizzat gözden geçirdiğim VSCO Cam fotoğraf düzenleme uygulaması hakkında fikir beyan edecek durumda değilim henüz ama indirdiğim 2 tanecik ücretsiz efekt ile bile galerimdeki fotoğraflar üzerinde güzel değişiklikler yapabileceğimi fark ettim. Gördüğüm kadarıyla diğer efektler ücretliydi ve bunların çoğunu veya hepsini indirenler fotoğraflarında çok güzel, çok artistik değişiklikler yapabildiklerini söylüyorlar - araştırdım da söylüyorum valla. 

 

Başta  #vscocam, #vsco hashtagleri olmak üzere birçok etiketle son zamanların popüler Instagram etiketleri listelerine de giren uygulamanın kendi kamerası da var. Bu kamerayla çekeceğiniz fotoğrafların  fokuslanması ve pozlanmasını fotoğrafı çekmeden önce ayarlayabiliyorsunuz. 

 

İsterseniz VSCO Cam'e üye olup uygulamanın içinde kendinize özel bir sayfa açabilir, diğer üyelerin çalışmalarını, haftanın fotoğraflarını falan görebilirsiniz. Ben üye oldum ama henüz bir şey yapmadım, önce en azından 1 - 2 fotoğrafı güzelce efektleyip hazırlamak lazım, bir ara denemek niyetindeyim.

 

Devamı için tıklayın




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli