İçerik değiştir



- - - - -

Teknede Düğün İçin Erken Rezervasyon Şart!

teknede düğün teknede düğün organizasyonlar teknede düğün fiyatları teknede nişan tekne organizasyonları

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 02.03.2016 - 03:27


teknede-d%C3%BC%C4%9F%C3%BCn-300x199.jpg

 

Çünkü niye, hem bazı tekne işletmelerinin, bilmiyorum belki de hepsinin erken rezervasyon için indirim kampanyaları var, hem de Temmuz sonundaki düğününüz için Temmuz ortasında tekne peşine düşerseniz tekne bulamayabilirsiniz - en azından aradığınız gibisini. Teknede düğün organizasyonları yaz sezonunda baya talep görüyor çünkü, bu yüzden nikah tarihinizi aldıktan sonra bu konunun peşine düşmenizde fayda var.

 

Teknede nişan, düğün, kına gecesi, mezuniyet partisi, sünnet düğünü, kokteyl parti, bekarlığa veda partisi falan yapmak; özel günleri teknelerde kutlamak son yılların yükselen düğün dernek trendleri arasında yer alıyor. Birçok kişi bu gibi etkinlikleri açık havada, yukarıda gökyüzü aşağıda deniz ortamında, olaya manzara seyretme keyfi de ekleyerek ayarlamayı tercih ediyor artık. İstanbul'da düğün yapacaksanız davetlileriniz Topkapı, Dolmabahçe, Beylerbeyi ve Çırağan Sarayları; Anadolu ve Rumeli Hisarları, Boğaz Köprüleri gibi yerleri keyif içinde, eğlenerek seyretme fırsatı da bulmuş olabiliyorlar böylece.

 

Teknede düğün organizasyonları yapan şirketler tekne süslemeden masa sandalye giydirmeye, isterseniz canlı müzik yapacak sanatçı veya oryantal dansöz temin etmekten ses ve ışık sistemlerini ayarlamaya kadar birçok hizmet sunuyorlar müşterilerine. Ayrıca arzu ettiğiniz ikramlıkların hazırlanmasını ve servis edilmesini de üstleniyorlar. Teknede düğün fiyatları da istediğiniz hizmetlere, ekstralara ve davetlilerinizin sayısına göre değişiyor. Belli tekne organizasyonları için belirlenmiş standart süreler olmakla beraber, anlaştığınız tekne müsaitse bu sürenin uzatılmasını isteyebiliyorsunuz - fiyat farkını ödemek kaydıyla tabii.

 

Devamı için tıklayın




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli