İçerik değiştir



- - - - -

Mars ve Snickers'larda Plastik Parça Krizi

mars snickers plastik parça snickers plastik parça

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 25.02.2016 - 19:49


ABD'nin ünlü çikolata şirketi Mars önce Fransa, İspanya, Almanya, Belçika, Hollanda, İngiltere ve İtalya'daki, daha sonra toplam 55 ülkedeki milyonlarca Mars ve Snickers ile Milky Way markalı mini çikolatalarını toplatmaya karar verdi.

 

Şirketi bu kararı almaya sevk eden plastik parça krizi 8 Ocak'ta Almanya'da patlak verdi. Aldığı Snickers'ın içinden kırmızı renkli bir plastik parça çıkan müşterinin şikayetini değerlendiren ünlü çikolata devi olayı araştırdı ve kusurlu ürünün Veghel'de üretildiğini buldu. Bunun üzerine içlerinde aynı plastik parçanın bulunabileceği ürünleri tespit etti ve parti numarası ve Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi üzerinden belirlediği milyonlarca ürününü toplatma kararı aldı. 

 

Bu ürünlerin hepsinde aynı sorun olmayabilir ama Mars yetkilileri bundan emin olamıyor ve bu ürünleri kullananların solunum yolu sorunları yaşayabileceğini düşünüyorlar.

 

Bu karar 1911'de kurulmuş ve geçtiğimiz yıl 33 milyar $ ciro yapmış olan şirkete oldukça pahalıya mal olacak.

 

 




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli