İçerik değiştir



- - - - -

Daire - The Loft 2015

daire 2015 çatı katı 2015 the loft 2015 gerilim filmi

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 07.02.2016 - 23:03


Gerilim filmlerini seviyorsanız güzel ve sürükleyici bir kansız gerilim filmi örneği olan Daire - The Loft (2015) isimli filmi izlemenizi tavsiye ederim, ben birkaç saat önce seyrettim ve cidden keyifle seyrettim. Çatı Katı 2015 olarak da geçiyor filmin adı. Aynı film daha önce de çekilmiş, 2 kere, ben bunu almıştım, bunu izledim. 

 

Daire-The-Loft-2015-330x330.jpg

 

Filmin konusu şöyle: Birbirleriyle yakın arkadaş olan ve ailecek de görüşen 5 evli adam, güvenlik ve rahatlık içinde evlilik dışı ilişkiler kurmak amacıyla bir çatı dairesi tutarlar. Bu şahane fikir :P bir sabah dairedeki yatakta bir kadın cesedi bulmalarıyla kabusa dönüşür. Olaydan en az hasarla sıyrılmanın yollarını ararlar, planlar yaparlar, birbirlerinden kuşkulanır ve hatta bazen birbirlerine girerler. Filmin sonuna kadar bu adamların hayatları ve karakteriyle ilgili ipuçları veren sahneler izleriz. Bunlar hep ilgi çekici, insan psikolojisi ve arkadaşlık / evlilik ilişkilerinin özel yönleri hakkında fikir veren, bazıları ölen kadınla bağlantılı olan ve insanın merakını körükleyen sahneler olduğundan film insanı sıkmadan yürür gider - şahsen hiç sıkılmadım. 

 

Tür: Gerilim, suç, gizem, cinayet

 

Yönetmen: Erik van Looy

 

Yapım: 2015 ABD

 

Oyuncular: James Marsden, Karl Urban, Eric Stonestreet, Matthias Schoenaerts, Wentworh Miller, Rachael Taylor, Rhona Mitra, Margarita Leviea, Isabel ucas, Valerie Cruz.




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli