İçerik değiştir



- - - - -

Sevgililer Gününde Evlenme Teklifi Yapmanın Yolları

sevgililer gününde evlenme sevgililer gününde evlilik sürpriz evlilik teklifi evde evlenme teklifi

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 07.02.2016 - 03:19


evlenme%2Bteklifi.jpg

 

Kız arkadaşına14 Şubat Sevgililer Gününde evlenme teklifi yapmayı hayal eden beyler, nasıl bir sürpriz evlilik teklifi yapacağınıza karar verdiniz mi acaba? Zaman daralıyor, bu yüzden "Ne yapsam, nasıl yapsam?" diye düşünmeyi fazla uzatmayıp ana fikri belirlemek ve detaylar için de hemen hazırlık yapmaya başlamak lazım.

 

sevgililer%2Bg%25C3%25BCn%25C3%25BCnde%2

 

Neler yapabilirsiniz peki, bir evde evlenme teklifi planı hazırlayabilirsiniz mesela. Bunun için ortamı romantik bir tarzda süsleyip ve şık bir masa hazırlamanızı tavsiye ederiz. Bu sürprizi balonlar ve çiçeklerle, mumlarla, bir evlenme teklifi videosu ile, bir noktadan sonra arkadaşlarınızın da bir kutlama partisi için gelmelerini organize ederek, bir müzisyen tutarak...böyle çeşitli şekillerde zenginleştirebilirsiniz.

 

sevgililer%2Bg%25C3%25BCn%25C3%25BCnde%2 

 

Otelde veya sinemada evlenme teklifi yapmak, profesyonel bir video hazırlatmak da Sevgililer Gününde evlilik teklifi projeniz için düşünebileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor.

 

Daha fazlası için tıklayın

 

 

 

 




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

Ayrıca bu kelimelerden biri veya birkaçıyla etiketlenen: sevgililer gününde evlenme, sevgililer gününde evlilik, sürpriz evlilik teklifi, evde evlenme teklifi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli