İçerik değiştir



- - - - -

İkili ilişkilerde Kadın davranışları


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 16.05.2006 - 21:13


Selam,
Bu sıralar kafayı taktığım bu konu hakkında görüşlerimi sunmak ve yaşadığım tecrübelere de biraz güvenerek yorumlarımı aktarmak istiyorum. Ve tabii ki sizin düşüncelerinizide öğrenmek güzel olur.

Bence bir kadın erkek birlikteliğinde 2 türlü kadın davranışı vardır.

Birincisi ki bu bence bir erkek için en istenilen ve ilişki sürecinde en az zorluğu çekeceği davranış biçimidir. Bu tip davranışlarda kadın birlikte olduğu erkeği kaybetmemek için elinden geleni yapmaya çalışır. Muhtemelen ilk ciddi ilişkisini yaşayan kadın erkeği mutlu ederse ona daha fazla sahip olacağını, onu hiç kaybetmeyeceğini düşünür. Şöyle bir mantık kurar kafasında. Ben onun istediklerinin hepsini yerine getiriyorum ee o halde farklı arayışlara girmesinin hiç bir nedeni yok benimle mutlu ve benden kesinlikle ayrılmaz.

Bu mantık bir derece de doğru eğer ki karşısındaki erkek artık uzun süreli bir birliktelik için hazır ve aradığı hayat arkadaşını bulduğunu düşünüyorsa. Pek tabii böyle bir durumda herşey gayet yolunda görünüyor ancak erkek henüz buna hazır değilse doğal olarak havaya girer , kendini bi halt sanır ve way be ben neymişim moduna girerek direk olarak kadını aldatır. Ve böylece bu ilişki malesef hazin sona girmiş olur.

İkinci tip kadın davranışı üzülerek belirtmeyim ki biz erkekler için en ızdırap verici davranış biçimidir. Kadın büyük olasılıkla daha önceki ilişklerinde ağır hasar görmüş ve özellikle birinci tipin davranışlarını başkasına göstermiş olduğundan ve sağlam bir kazık yemiş olmanın verdiği öfke, yıkıntı, incinmişlik ve biraz da intikam duygusundan dolayı birlikte olduğu erkeğe sağlam bir ilgisizlik göstermektedir. Evet temel olarak erkekle birliktelik yaşıyordur ama karşısındakine gerek zihinen gerekse duygusal anlamda bir birliktelik yaşadığı hissini asla hissettirmez. Her an ilginin kendine olmasını ister. El üstünde tutulmak , şımartılmak ve değer görmek ister ki bunda da haklı nedenleri vardır. Karşısındaki erkeğin sabırını dener, onu kendisini ne kadar istediğine dair çeşitli duygusal testlere tabii tutar. Kendisini hak edip etmediğinden emin olmak için her zaman daha fazla zorluklar çıkarır ve deyim yerindeyse anasından emdiği sütü burnundan getirir.

İşte kaosa ( gerekici rastgelelik )girebilecek kadar tehlikeli ilişkiler bu tip davranışları gösteren kadınlarla yaşanır. Eğer gerçekten bu kadını çok istiyorsa bütün bu davranışlara göğüs germeyi becermek gerekmektedir. Bununla beraber
yaşadıklarının ödülünü mutlaka alacaktır ama çok akıllı olmadır kesinlikle panik yapmamalı ve sakin olmalıdır. Eğer gerçekten seviyorsa kendine mükemmel bir eş ve kadın bulmuştur çünkü kadınlar asla aptal değildir. Bu ruhsal işkenceden başarıyla çıkan erkeğe ömürlerinin sonuna dek sadık kalmaya ve hayatlarını adamaya hazırdırlar.

Eğer erkek dayanamaz ve bu davranışlardan sıkılıp vazgeçerse hayatının kadınını kaybetmiş olur.
Bunlar benim düşüncelerim ve muhtemelen çoğunda yanılıyor bile olabilirim peki ya sizce ????
Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli