İçerik değiştir



- - - - -

Toksik İlişki Nasıl Bir Şeydir?

toksik ilişki toksik ilişkiler kadın - erkek iliişkileri

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 21.11.2015 - 23:51


Yaşadığınız aşk ilişkisinden veya evliliğinizden memnun musunuz yoksa bu ilişkinin sizi zedelediğini, hatta eksilttiğini mi düşünüyorsunuz?

 

Partneriniz sizi onore etmek, size güven ve cesaret vermek, motive etmek açısından gayet pinti iken iş eleştirmeye geldiğinde kesenin ağzını sonuna kadar açıyor mu?

 

Sevgilinizi / eşinizi seviyor olmanıza rağmen hep bir mutsuzluk içinde misiniz?

 

Partnerinizin size değer vermediğini düşündüğünüz oluyor mu? Ya onun haklı olduğunu ve gerçekten değersiz biri olduğunuzu?

 

İlişkinizle ilgili olarak bu gibi durumlar yaşıyorsanız sizinki bir toksik ilişki olabilir. İnsana zarar veren, onu yavaş yavaş zehirleyen, neşesini ve güvenini azaltan ilişkiler için bugünlerde bu terim kullanılıyor.

 

Toksik ilişkiler derken sadece flört veya evlilik şeklindeki kadın - erkek ilişkileri kastedilmiyor aslında; bu ifade ailenizle, mesai arkadaşlarınızla, dostlarınızla olan ilişkilerinizi de kapsıyor. 

 

Sizin böyle bir ilişkiniz var mı? Size kendinizi güvensiz, mutsuz, bağımlı, beceriksiz, ezik hissettiren bir ilişkiniz? Varsa durumu düzeltmek veya değiştirmek için bir şeyler yapmanızda, hatta bazen bu ilişkiyi bitirmenizde fayda var; aksi halde uzun dönemde daha ağır yaralar alabilirsiniz.




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli