İçerik değiştir



- - - - -

Sivilceler İçin Bal, Yoğurt Ve Limon Maskesi

sivilce sivilceler için bal maskeleri sivilce maskesi sivilceleri sıkmak ev yapımı maske

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 10.11.2015 - 20:34


Cildinize babasının eviymiş gibi gelip oturan tongue.png, tipinizi kaydıran, kızaran, iltihaplanan, kaşınan, adeta "Beni sık!" diye yalvaran (Ama siz onlara uymayın, sivilceleri sıkmak büyük bir hatadır ve durumu daha berbat hale getirir.) sivilceler için neler yapıyorsunuz? Balın farklı malzemelerle karıştırılmasıyla oluşturulan bal maskeleri bu konuda epey işe yarıyor, şimdi size onlardan birinin tarifini vereceğim. Ama önce vereceğim maskenin hikmetlerinden söz edeyim biraz:

 

Bu maskenin içinde bulunan süt, limon suyu ve yoğurt cildin derinlemesine temizlenmesini sağlıyorlar, yoğurt ayrıca cildi yumuşatıyor da. Bal zaten sivilce sorunu ve başka bazı cilt sorunları için yüzyıllardır kullanılıyor. Çünkü kendisi tıkanmış gözeneklerin açılmasını ve cildinizde sivilceler çıkmasına sebep olan şerefsiz bakterilerin tongue.png bünyenizden uzaklaşmasını sağlıyor. Yalnız, limon suyu cildinizi gerginleştirebilir, aklınızda olsun. Çok rahatsız edici bir gerginlik ve kuruluk hissederseniz bu maskeyi uygulamaktan vazgeçin bence, ben buraya ne tarifler yazıcam kısmetse, onlara bakarsınız. Öte yandan, maskeyi sadece sivilcelerin üstüne sürerseniz ve bekleme süresini aşmazsanız sorun çıkmayabilir de.

 

Bir de şunu söyleyeyim, bu maskeyi yapacaksanız veya başka bir ev yapımı maske hazırlayacaksanız diyelim, maskeyi bulabildiğiniz en organik, en kaliteli malzemelerle hazırlarsanız sonuç daha verimli olacaktır. Bir aralar bir TV kanalında üç otuz paraya satılan ballarla falan olmaz bu işler. tongue.png

 

Ve işte vaat ettiğim sivilce maskesi:

 

Malzemeler: Bal ve taze süt (2'şer yemek kaşığı)

                     Yoğurt (1 yemek kaşığı)

                     1 adet limon suyu

 

 

Maskeyi hazırlamak için yukarıdaki malzemeleri iyice karıştırarak homojen bir karışım oluşturun. Maskeyi cildinizin tamamına (Kuru bir cildiniz varsa limon suyundan ötürü bunu tavsiye etmiyoruz.) veya sadece sivilceli bölgelere uygulayın. Birkaç dakika böyle bekledikten sonra 1 kat daha uygulayın. Bu şekilde maskenin tamamını kullandıktan sonra 10 dakika bekleyin ve yüzünüzü bolca ılık suyla yıkayın.




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli