İçerik değiştir




  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 04.11.2015 - 22:07


Bu yazımızda kız arkadaşına kumsalda evlilik teklifi yapmayı düşünen Harabe ziyaretçilerine yardımcı olmak amacıyla ortam önerileri sunacağız. Ben sunucam evet img-hi.gif , sunarım ben ihi.png , ne var ki işte, sunuyorum sunuyorum bi başımı okşayan, bi aferin diyen, sütlü Nuriye olsun, profiterol olsun, dondurmalı yaş pasta olsun, kaymaklı ekmek kadayıfı olsun bir tatlı ısmarlayan yok sayın ziyaretçiler, maalesef. sniffle.gif Onu bırak arada Melih kişisinin değerli eski üyelerinden birine 2 laf ettim diye fırça yediğim oluyor. Ama bu zorluklar, bu horlanmalar, bu itilip kakılmalar, 2 laf daha yazsam söylediklerime inanıp gözyaşlarına boğulucam bu arada cray.gif , neyse işte, bu dram beni sevgilisine romantik evlilik teklifi yapmak isteyen ziyaretçilerimize yardımcı olmaktan çalışmaya alıkoyabilir mi, ne münasebet, hatta hemen başlıyorum:

 

sahilde%2Bromantik%2Byemek.jpg

 

Göreceğiniz fotoğrafların bazıları sürpriz evlilik teklifi organizasyonlarına ait, bazıları ise farklı ülkelerin sahillerinde, otellerin plajlarında falan çekilmiş şeyler. Amaç size teklif için nasıl bir dekor hazırlayabileceğinize (Veya hazırlatabileceğinize) dair fikirler vermek.

 

sahilde-romantik-piknik.jpg

 

Bir organizasyon şirketi ile anlaşmayı tercih ederseniz genelde ne yapıyorlar; bir kumsalın belli bir kısmını ikiniz için kapatıyorlar ve orada bir çardak kuruyorlar. Çardağın altında bir de özenle süslenmiş, üstünde yemek takımlarının dışında çiçekler, romantik objeler falan da olan bir masa hazırlanıyor.

 

romantik-evlilik-teklifi-ortamlar%C4%B1.

 

Böyle bir organizasyonda arzunuza göre çeşitli detaylar eklenebiliyor; mesela canlı müzik, size servis yapacak bir garson, profesyonel fotoğraf ve video çekimleri, çardağa kadar giden bir kırmızı halı; öyle şeyler. Bu gayet konforlu bir şey tabii, ama belli bir bütçe ayırmanız lazım. Kendi imkanlarınızla veya arkadaşlarınızın da yardımıyla siz de bir şeyler ayarlayabilirsiniz. Kumsalda piknik tarzında bir şey olabilir mesela.

 

plajda-romantik-masa.jpg

 

 




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

Ayrıca bu kelimelerden biri veya birkaçıyla etiketlenen: kumsalda evlilik teklifi, kumsalda evlenme teklifi, sürpriz evlilik teklifi, romantik evlilik teklifi, sahilde evlilik teklifi, benimle evlenir misin, evlilik teklifi, harabe, plajda evlilik teklifi, evlenme teklifi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli