İçerik değiştir



- - - - -

Son donemde dinledigim bazi gitaristler


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 LiQusha

LiQusha

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 405 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:2wsx
  • İlgi Alanları:yazilim muhendisligi (domain driven design, extreme programming, java EE), muzik(jazz-rock[fusion]), basketbol(oynamayi izlemeye tercih ederim, nba)

Gönderim zamanı 15.05.2006 - 00:57


Megadeth benim icin guzel bir nostalji ama asil vurgu, eski gitaristi Chris Poland'in zaman icindeki muzikal seyri uzerine olacak (Benzer bir durum, eski Testament gitaristi Alex Skolnick icin de gecerli). Onun Megadeth gunlerini hatirlamak isteyenlere solo albumu Return To Metalopolis'i onerebilirim ama kendi kurdugu Ohm grubunda yepyeni bir Chris Poland'la karsilasacaksiniz ki benim dinlemekten keyif aldigim ve acizane onerdigim de bu grup.

Lemur Voice'un gitaristi Marcel Coenen'in solo albumu Guitartalk son gunlerdeki favorilerimden. Bir coklari icin Roine Stolt, Dream Theater'dan Portnoy'un yan projesi Transatlantic'in gitaristi ama The Flower Kings gibi gizli bir hazinenin beyni oldugunu soylemek daha dogru olur. Ama malesef solo albumu Wall Street Voodoo tam bir hayal kirikligi yasatti.

Nguyen Le icin, gorsel sanatlar ve felsefe ustune egitim almis ve vietnam asilli bir fransiz dersem, muzigindeki farkli tatlar/surprizler icin zihinsel bir on hazirlik saglamis olurum heralde. Bize yakin tinilar duymak isteyenler icin, Maghreb And Friends albumundeki Constantine parcasi siddetle onerilir ancak "Tales from Viêt-nam" albumundeki sarkilar guzel olmalarina ragmen vietnam dilindeki vocaller biraz bunaltici. Sozu fazla uzatmadan Peter Erskine, Nguyen Le, Michel Benita (yani kisaca ELB) demeliyim ki gercek bir super band. Kendi solo albumleri ile kiyaslanamiyacak harika bir trio olmuslar.

Neyse bugunluk bu kadar olsun :P





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli