İçerik değiştir




  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 24.05.2015 - 21:19


Niyetiniz Twitter'da popüler olmak ise 2 şekilde hareket edebilirsiniz. Bu yollardan biri şu ki takipçi satın alma yoluna giderek hesabınızı kısa sürede kalabalık gösterirsiniz mesela, fenomen hesap olmak için çok sayıda kişiyi takip edersiniz şu veya bu şekilde, sonra bir program yardımıyla takip ettiğiniz bir sürü hesaptan çıkarırsınız kendinizi, böylece takip ettiğinizden daha fazla kişi tarafından takip ediliyor olursunuz ve hesabı da satışa çıkarırsınız, sayfanıza erotik fotoğraflar koyarak ilgi çekmeye çalışırsınız, din iman mevzularıyla alakanız olsa da olmasa da mütemadiyen bu tarz paylaşımlar yaparsınız, romantik biri olsanız da olmasanız da romantik paylaşımlar yaparsınız, yalnızlık çeken biri olsanız da olmasanız da yalnızlığın ne fena bir şey olduğundan şikayet eden bir sürü tweet atarsınız, arka arkaya özlü sözler basarak ne kadar derin bir insan olduğunuzu sergilemeye çalışırsınız; böyle bir sürü şeyler yapabilirsiniz. Twitter'da popüler olma yolları arasında sayılabilir bu davranışlar gerçekten, çünkü insan bu şekilde popüler olmuş bir sürü hesap görüyor ortamda fink atarken.

 

Diğer şekil ise sayfanızı, sitenizi, neyinizi tanıtacaksanız onu işte; elceğizinizle emek vererek tanıtmaya çalışmaktır ki benim tercihim bu. Acelem yok...demeyelim, ben de isterim daha hızlı ilerlemek ama çok acelem yok, fenomen yapayım da satayım gibi bir düşüncem yok, takipçi arttırmak gibi bir niyetim var elbette ama varsın benim takipçilerim de yavaş yavaş artsın; o havadayım. Ve 1 - 2 ay öncesine kadar Twitter'a gereken önemi vermediğim için de pişmanım, vermek lazımmış, uğraştın mı bir şeyler oluyor. Ama işte, bu bir şeyler, benim tarzımda yapılırsa yavaş yavaş oluyor.

 

Ben neler yapıyorum; başka hesaplar takip ediyorum tabii ki, tweet'lerimi retweet eden veya favorilerine ekleyen olursa onun sayfasına bakıyorum ve bende karşılık verme hissi uyandıran bir mesajı varsa ben de RT veya Fav yapıyorum, sitemdeki konuların linkini veriyorum, bu linkleri mümkün olduğu kadar 'Gündem' başlığındaki konulara uydurarak ve hashtag (#) yaparak veriyorum, bazı mesajlarda emoji (Eskiden 'Smiley' dediğimiz şeyler bunlar; duyguları, durumları falan ifade eden birtakım semboller) kullanıyorum ama çok fazla değil; evet genel olarak bunları yapıyorum. Siteme geri dönüş oluyor mu bu şekilde, evet oluyor, fazla mesai harcadığım günlerde daha çok, çok zaman ayıramadığım günlerde daha az olmak üzere; oluyor. Takipçi sayısı arttığı zaman bu gibi geri dönüşlerin oranı da artar sanırım, bakalım, görücez.

 

İnternette web sayfasını, ürünlerini, yazılarını....bir şeylerini tanıtmak isteyen biri iseniz Twitter'a zaman ayırmanızı tavsiye ederim, ben zaman ayırdığım zaman bunun faydasını görüyorum. 

 

Twitter'da popüler olma yolları için tıklayın.




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt


Ayrıca bu kelimelerden biri veya birkaçıyla etiketlenen: twitter, tweet, twitterda popüler olmak, twitterda popüler olma yollar, hashtag, twitterda takipçi arttırmak, takipçi satın alma, fenomen hesap

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli