İçerik değiştir



- - - - -

2015 Seo Tahminleri

2015 seo tahminleri 2015 seo 2015 seo trendleri 2015 seo falı 2015 seo öngörüleri

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 30.12.2014 - 12:16


bugünlerde internette 2015 seo tahminleri veya 2015 seo öngörüleri başlıklı yazılar yayımlanıyor. yeni yılda web sitelerinin, e - ticaret yapanların ne gibi yollar izlemesi gerektiği konusunda tavsiyeler veren yazılar bunlar.  birinin ismi 2015 seo falı olmak üzere ben de yazdım 2 tane. bu bilgiler bana da lazım, şöyle bir araştırmış oldum hem de.

 

2015'de sitelerin responsive olması iyice önem kazanacak. yani sitenin mobil cihazlardan kolayca ulaşılan ve kolayca gezilebilen bir site olması gerekiyor. çünkü internete mobil cihazlardan erişim olayının iyice yükseleceği tahmin ediliyor.

 

özgün makale öneminden bir şey kaybetmiyor, bu yüzden makale yazarı olarak çalışanlar iş bulmakta güçlük çekmeyecekler. hatta birkaç yazıda site sahiplerine 'özgün ve düzgün makaleler yazan birini buldunuz mu kaçırmayın!' tavsiyesi yapıldığını gördüm. buyrun benim? tongue.png

 

sitenin hızlı olması önemli tabii. 

 

sonra şey var, eskiden belli bir yere gelen siteler artık sürekli güncellenmeseler de oluyormuş, buna rağmen bulundukları yükseklikte kalabiliyorlarmış. 2015'de siteleri güncellemenin daha önemli olacağı söyleniyor.

 

daha fazla bilgi için buyurun: http://goo.gl/iKtS9G

 

2015 seo tahminleri için buraya da buyurabilirsiniz: http://goo.gl/4F0X62




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli