İçerik değiştir



- - - - -

Fuat Avni Haklı Çıktı: Zaman Gazetesi'ne Baskın!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 14.12.2014 - 13:58


Türkiye bu pazar sabahına yeni bir operasyon haberiyle uyandı. Polis, çok sayıda çevik kuvvetin desteğiyle Zaman gazetesinin Yenibosna'daki merkezine baskın düzenlerken, bazı dizi yapımcıları da sabahın erken saatlerinde gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı bulunan kişi sayısının 32 olduğu ifade ediliyor.

 

KİMLER GÖZALTINDA 
*Samanyolu televizyonu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca
*Sungurlar dizisinin yapımcısı Salih Asan 
*Sungurlar dizisinin Yönetmeni Engin Koç 
*Tek Türkiye dizisi senaristi Makbule Çam Alemdağ 
*İstanbul Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder 
*Elif Yılmaz

 

Polis ekipleri saat 07.15 sıralarında İstanbul Yenibosna'daki Zaman gazetesi binasına geldi. Polis ekipleri, dün geceden itibaren gazete binasına gelerek beklemeye başlayan bir grubun "Özgür basın susturulamaz" sloganlarıyla karşılandı. Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı hakkındaki 'gözaltı kararı' avukatına tebliğ edildi. 

 

 

Samanyolu TV'nin Sungurlar dizisinin yapımcısı Salih Asan ile yönetmeni Engin Koç Eskişehir'de gözaltına alındı. Emniyet güçleri tarafından evlerinden alınarak sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Koç ile Asan, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. İfadeleri alınan Koç ve Asan, daha sonra polis tarafından İstanbul'a nakledildi. Van’ da düzenlenen '14 Aralık Operasyonu' kapsamında  STV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisi senaristi Makbule Çam Alemdağ’ ın  evinde gözaltına alındığı bildirildi.

 

'14 Aralık operasyonu' kapsamında sabah erken saatlerde gözaltına alınan bir kişi sağlık kontrolünden geçirildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen kişi sağlık kontrolünden geçirildi. 

ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖZALTINDA

İstanbul Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder gözaltına alındı. Ergüder polisler eşliğinde emniyete götürüldü.

TUNCELİ, ŞIRNAK VE MARDİN’DE 3 POLİS GÖZALTINDA

Operasyon kapsamında Tunceli, Mardin ve Şırnak’ta 1’ komiser 3 polis gözaltına alındı.

Bu sabah başlatılan operasyon kapsamında Tunceli’ye 6 ay önce atanan bir komiser bugün gözaltına alınarak, soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul’a gönderildi. Mardin’de de aynı operasyon kapsamında 1 polis memuru gözaltına alındı. Şırnak Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 1 polis memuru da izinli olarak arkadaşını ziyarete gittiği Mardin’de gözaltına alındı. Gözaltına alınan polisler de İstanbul’a gönderildi.

YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

"14 Aralık operasyonu" nu yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasının çevresindeki bazı yollar araç trafiğine kapatıldı. Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinin bulunduğu yan yollar ve Akşemsettin Caddesi kısmen trafiğe kapatıldı. Polis araçları yolun ortasına çekildi. Gelen araçlar kontrol noktalarından geri dönmek zorunda kalıyor. Çok sayıda poliste emniyet çevresinde bekliyor. Çevik kuvvet ekipleri şerit çekerek operasyonu protesto için emniyet önünde bekleyenlerin geçişine izin vermiyor.

 

Hürriyet


2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#2 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 15.12.2014 - 17:30

Cemaat şov yapıyor resmen kaç gündür. 

 

o değil de la bu Fuatavni Emine Erdoğan olmasın sakın?



#3 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 15.12.2014 - 21:07

jöleli bence :P


2000 - 2010


bit.gifladybug.gif






Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli