İçerik değiştir




  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 05.11.2014 - 15:04


Bir müşterim benden altın iğne tedavisi konusunda 4 yazı istedi. Birini dün yazdım, kaldı 3. Birini de şimdi yazıcam, kalacak 2. Onu da yazdım mı kalacak...tongue.png Eş zamanlı yazayım dedim bakayım, çoğunu makale için açtığım Word belgesine, azıcığını da buraya.

 

Açtığım sekmelerin birinden pek faydalanamayacağımı düşünüyorum. Çünkü öyle bir şeye tıklamışım ki hemen her satırda penetrasyon, koagülasyon, selektif, süperfisyal, kontraksiyon, fibroblast, bipolar, unipolar gibi laflar geçiyor. confused_smile.gif

 

Şimdik bu altın iğne tedavisi cildi narkozdu, bıçaktı, kesikti, çizikti gibi şeylerle muhatap etmeden gençleştiren yöntemler arasında yer alıyor; ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemleri yani. 

 

Müşterinin yazısı 89 kelime olmuş, daha 350 - 400 kelime yazmak lazım; arada biraz da buraya çiziktirelim: Altın iğne tekniği şöyle bir şey: Ucunda bir sürü küçücük bir iğne bulunan bir cihaz kullanılıyor bu cilt gençleştirme yöntemi için. Cihazın ucundaki iğneler cildin 0.5 - 3 mm. altına kadar girebiliyorlar. Ve hedefledikleri bölgeye radyofrekans enerjisi iletiyorlar. Böylece cildin altında bulunan kolajen ve elastin lifleri uyarılmış oluyor. Bunlar uyarılınca da n'oluyor; o bölgedeki cilt sorunlarını halletmek için vızır vızır çalışmaya başlıyorlar. 

 

Müşterinin yazısı 223 kelime, buradakini saymadım. Deminden beri Word belgeme yazdıklarımı özetleyeyim buraya şimdi; Altın iğne tedavisi ile yapılan şey tam olarak şu; cilt altı dokulara bu iğnelerin iletkenliği sayesinde fraksiyonel radyofrekans enerjisi iletiliyor. Uygulama küçük noktacıklardan cilt altına doğru yapıldığı için de cilt yüzeyi hemen hiç hasar görmüyor.

 

Altın iğne ile gençleşme tedavisinin ne gibi sorunları halledebildiğine gelince....diye yazdım buraya, sonra word belgesine geçtim, müştericiğimin yazısı neredeyse 300 kelime oldu, az bi şey kaldı, aferin kendime. wub.png Konuya gelelim; intracel olarak da anılan bu uygulama yara izi tedavisi, sivilce izlerinden kurtulmak, cilt çatlaklarının daha az belirgin bir hale getirilmesi (Bunlardan tamamen kurtulmak mümkün değil anladığım kadarıyla, ancak azalmaları - solgunlaşmaları sağlanabiliyor), cilt sarkmalarının tedavisi, kırışıklık tedavisi gibi konularda yüz güldüren sonuçlar veriyor. Bir de aşırı terleme meselesi var; tek kullanımlık minicik altın iğneler bu konuya da çözüm getirebiliyor. Koltuk altı terlemesinden şikayetçiyseniz bu uygulama sizi bu sorundan büyük ölçüde kurtarabilir.

 

Önce bu bittiydi aslında ama ben bu yazıyı böylece tutup diğerini de tamamladım. 417 kelime oldu, yeter. Çıkıp hava alayım ve et alayım ve neskafe alayım ve ekmek alayım ve birkaç faturamı ödeyeyim. 




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli