İçerik değiştir



- - - - -

Geçmişin Gölgesinde (American History X)

geçmişin gölgesinde american history x

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 01.11.2014 - 01:25


Edward Norton'un Derek karakterini çok etkileyici bir şekilde canlandırdığı bir film Geçmişin Gölgesinde. Orijinal adı American History X olan 1998 ABD yapımı filmin yönetmeni Tony Kaye. Dram tarzındaki filmin hikayesi şöyle; babası uyuşturucu ticareti yapan bir zenci tarafından öldürüldükten sonra Derek faşist bir çeteye dahil olur ve kendileri gibi olmayan insanları çeşitli biçimlerde taciz eden insanlardan oluşan bu çetenin önemli kişilerinden biri haline gelir. Derek'in arabasını çalan 2 zenciyi öldürüp hapse girmesinden sonra kardeşi Danny de onun gibi birine dönüşür. Cezaevinde geçirdiği süreçte yaptıklarının muhasebesini yapan ve pişman olan Derek oradan çıktığında bir 'Dazlak' değildir artık ve tek istediği kardeşinin kendi yaptığı hataları yapmasını engellemektir. Derek bunun için zorlu bir mücadeleye girişir.

 

Süresi: 1 saat 59 dakika.

 

Oyuncular: Edward Norton, Edward Furlong, Elliot Gould, Stacy Keach, Fairuza Balk, Beverly D'Angelo, Ethan Suplee ve Avery Brooks.

 

Daha fazla detay için: http://www.binkelam....-history-x.html




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli