İçerik değiştir



- - - - -

Facebook Pazarlama Hataları

facebookda pazarlama facebook pazarlama hataları sosyal medya sosyal medyada popüler olmak sosyal medya uzmanı

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 22.10.2014 - 21:58


Aktif kullanıcı sayısı 1 milyarın üstüne çıkmış olan ve her yıl 170 milyon yeni ziyaretçiyi ağırlayan Facebook'da pazarlama yaparken hedefinize daha kısa sürede varmak için bazı noktalara dikkat etmelisiniz. Bazı Facebook pazarlama hataları yüzünden internet ortamındaki ilerleyişiniz düşündüğünüzden daha yavaş olabilir. Bu konuda sürekli olarak güncel bilgiler veren 1 - 2 siteyi seçip takip etmekte fayda var aslında, çünkü bugün doğru olan bir davranışın yarın yanlış haline gelmesi de söz konusu olabilir.

 

Büyük bir rekabetin hüküm sürdüğü sosyal medyada popüler olmak mümkün ama çok kolay değil, bunun için ciddi olarak çalışmak gerekiyor. Birçok büyük şirket profesyonel bir sosyal medya uzmanı ile çalışmayı tercih ediyor amaca daha kısa süreden ve doğru yöntemlerle ulaşmak için. 

 

Facebook'da yapılan bazı pazarlama hatalarına gelince; bunlardan biri içeriklere soru eklememek. Takipçiler bir soru cümlesiyle yapılan paylaşımlara daha çok ilgi gösteriyorlar. Ayrıca sık sık paylaşım yapmak ve bunlara görsel unsurlar da eklemek gerekiyor. 'Sık sık' ifadesi yanlış anlaşılmasın, siz bunu daha çok 'Düzenli ve ölçülü' paylaşım olarak algılayın zira fazlası da insanları sıkmanıza yol açabilir. Çok uzun paylaşımlar yapmak, her paylaşımda link vermek ve sonuçları değerlendirip ölçüm yapmamak da Facebook'da yapılan pazarlama hataları arasında yer alıyor. 

 

Daha fazlası için bkz: http://www.binkelam....hareketler.html




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli