İçerik değiştir



- - - - -

Gümüş Rengi Abiye Modelleri

gümüş rengi abiye işlemeli abiye nişan elbisesi sallantılı küpe

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 29.03.2014 - 13:40


Elegant-Princess-Silver-V-neck-One-Shoul

 

Uzun abiye elbise modellerini tercih ediyorsanız yukarıdaki gümüş rengi abiye elbise ilginizi çekebilir. Bu kalp yakalı ve tek omuzlu tasarım drapelerle süslenmiş ve sade bir model; fakat omuz kısmındaki şık detay olaya epeyce bir hava katmış. Omuz kısmındaki süs o bölüme yeterince dikkat çektiğinden boynunuza (belki incecik bir gümüş zincir dışında) kolye takmanız gerekmez fakat çıplak kollarınızı birkaç gümüş bileklikle süsleyebilirsiniz. 

 

5598cd-silver.jpg

 

Üstteki kısa kollu abiye elbise kendi nişan töreninizde giyeceğiniz bir nişan elbisesi olabilir mesela. Evde ve yakınlar arasında yapılan nişan merasimler için daha sade ve mütevazı kıyafetler uygun olur ama salonda yapılacak, çok sayıda davetlisi olan bir nişan için bu tarz elbiseler düşünebilirsiniz. Beden kısmındaki zarif motifler sayesinde işlemeli abiye elbise kategorisine de giren bu model düşük belli ve üst kısmı vücuda bayağı oturuyor; bu yüzden ince yapılı, göbeksiz kadınlara daha bir yakışır. 

 

LFBJ59-2-500x500.jpg

 

Sıradaki gümüş rengi abiye elbise modelimiz sevip de kavuşamayanlara gelsin. tongue.png Bu asimetrik abiye elbisenin üst kısmında parlak görünümlü yoğun bir işleme var ve gerçekten şık bir model; fakat küpeleri görmemiş gibi yapmanızı ve böyle bir elbiseyle o şeyleri takmamanızı tavsiye ederim. O saç modeli gösterişli küpeleri kaldırabilir ama bedeni o kadar süslü olan bir elbise kaldırmaz bence. Yine uzun ve sallantılı küpe tarzında olup daha ince ve zarif bir şey olabilirdi mesela. Veya sade gümüş toplar bile olurdu.

 

Yazıya son veriyorum ama resimlere değil. Birkaç tane daha geliyor.

 

tapqtv1385088957327.jpg

 

867_silvery_791.jpg

 

str25f17.jpg

 

demetrios.jpg

 

72aj-fzj8-abiti-da-sera-corpetto-a-piegh

 

Hilal Uslu

 

 




ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...






Ayrıca bu kelimelerden biri veya birkaçıyla etiketlenen: gümüş rengi abiye, işlemeli abiye, nişan elbisesi, sallantılı küpe

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli