İçerik değiştir



- - - - -

Twitter Sonrası Youtube Için De Erişim Engeli


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 27.03.2014 - 19:54


Twitter’dan sonra video paylaşım sitesi Youtube'a da erişim kapatıldı. TİB’in resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, sitenin TİB tarafından erişime engellendiği belirtildi.

youtube01.jpg

- Twitter’dan sonra video paylaşım sitesi Youtube'a da erişim kapatıldı. TİB’in resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, sitenin TİB tarafından erişime engellendiği belirtildi.

TİB, çok gizli Suriye görüşmesinin sızmasının ardından erişimi durdurdu. TİB’in resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, sitenin TİB tarafından erişime engellendiği belirtildi. Alınan kararın 3G internet erişimi sağlayan GSM operatörleriyle internet erişim hizmeti veren TTNET ve Superonline gibi ISP şirketlerine tebliğ edildiği belirtildi. Yasaklama kararının, gün içinde operatörler ve şirketler tarafından uygulamaya konulacağı bildirildi.

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın sitesinde yer alan sorgulama ekranına www.youtube.com adresi yazıldığında, sorgulama ekranının altında 'Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından erişimi engellenmiştir' ifadesi yer alıyor.

Değişiklikler Kaydedildi...





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli