İçerik değiştir



- - - - -

Internet Yasakları

twitter yasak site vpn korku tape

  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 yusufdemir55

yusufdemir55

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 28 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir Karşıyaka

Gönderim zamanı 23.03.2014 - 17:18


Biz yasaklara da, o yasakların belini kırmaya da alışkınız. Geçmişte Youtube yasaklanmıştı ve bu yasak yıllarca devam etmişti. Ama, şu yada bu şekilde Youtube'yi izleyebiliyorduk. Internet'te dolaşırken hep karşımıza çıkar. "Bu site, şu mahkemenin, şu sayılı kararına göre erişime kapatılmıştır" 

 

Bir süre önce; Youtube'yi de, Facebook'u da, Twitter'i de kapatırız, tehditi savruldu. Daha önce de, Twitter, baş belası ilan edilmişti. Ama işin garibi, Twitter'i "baş belası" ilan edenler, herkesten fazla kullanıyordu. Hele hele bir Büyükşehir Belediye Başkanı var ki, evlere şenlik.. Twitter'le yatar, Twitter'le kalkar.  Sonunda Twitter kapatıldı. Aslında kapatılması, çok şükür ki, o kadar bnüyük güçleri yok, sadece Türkiye'den Twitter'e, her zamanki yollardan erişim engellendi.

 

Şimdi Twitter'e girilemiyor mu? Bunun yanıtını biliyorsunuz. Yasağın konulduğunun ilk günü, devletin başı bile Twitter'den mesaj yayınladı. Twitter'in, kullanıcı sayısı ve twit'lerinde patlama oldu. Yasak koyanlar elbetteki buna çok bozuldu ve değişik DNS'ler den girmeyi de engellediler. Erişim engeli IP ler üzerinden yapılınca, kullanıcı sayısında %30 kadar azalma oldu. Ancak, girenler biliyor. Vızır vızır twet ler atılıyor.

 

Twitter'e ve internete konulan tüm yasakların belini kırmak çok kolaydır. Anca bunun güvenli kaynaklardan yapılması gerekir. Nasılmı? Aşağıda anlatacağım.

Bilindiği üzere AVAST, gücenilir ve yaygın kullanılan bir anti-virüs proğramıdır. Internet yasaklarını kaldırabilmek için yüklenecek olan VPN proğramını, Avast üzerinden yüklemek çok yerinde olur. Diğer anti-virüs proğramları ile de elbette mümkün olabilir ancak, bildiğimi anlatıyorum.

 

Anti-virüs proğramı olan Avast'ı, PC nize indirdikten sonra,  Araçlar menüsünden SecureLine'ye girin. Oradan, 3 Gün Ücretsiz Deneme Sürümü'nü indirin. Bunu yaptığınızda, "Yasak" diye birşey kalmadığını göreceksiniz..

 

Deneme sürümünü kullanıp, beğenmeniz halinde (ki beğeneceğinize eminim) 1 aylık 12 tl, 1 yıllık 90 tl olarak satın alabilirsiniz. Pahalı diyenler olabilir ancak, internet için yılda, ortalama 600 tl ödediğimize göre, yasaksız bir internet için, 90 tl daha ödmek herhalde lüks olmaz diye düşünüyorum.

 


Y.D






Benzer Konular Daralt


Ayrıca bu kelimelerden biri veya birkaçıyla etiketlenen: twitter, yasak, site, vpn, korku, tape

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli