İçerik değiştir



- - - - -

Kaybedecek Oğullarımız Yok


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 03.09.2013 - 08:32



Bizim emperyalizm ve İsrail adına kaybedecek oğullarımız yok



Suriye’ye.

Kimin çıkarına; ABD ve İsrail’in…

Kimin zararına; Türkiye’nin…

Ortağın kim; ABD ve İsrail!

Kim ölecek; Anadolu’nun kınalı kuzuları…

Neresinden bakarsan bak sakat bir durum. Kaldı ki Savaş, sadece vatanın varlığı tehlikeye girdiğinde göze alınır, aksi halde çılgınlıktır… Şu “bizim” savaşla yatıp savaşla kalkan, “sınırlı operasyon yetmez, topyekûn saldırı” isteyen zavallı işbirlikçilere bakın. Her bir taraflarından ihanet ve cehalet akarken, aklımızla alay ediyorlar. Ülkemin, medeni milletler karşısında temsilinden, emperyalizme peşkeş çekmek için uğraş veren Başbakandan-Dışişleri Bakanından utanıyor, konuşmalarını dinledikçe dehşete düşüyorum.

Kör olasın Cunta…

12 Eylülün torunları, Suriye’ye gönderdikleri çetelerle yetinmiyorlar; küresel ekonominin dünyadaki en büyüğü olan ABD’li Yahudi Rocekefeller’in talimatlarını yerine getirircesine; “saldıralım” diyorlar… Rocekefeller bundan ta 50 yıl önce; “enerji coğrafyasını elinde tutan İslam toplumunu birbirine karşı kışkırtıp, aralarında savaş çıkartmamız ve bunu politik eksen haline getirmemiz lazım. O ülkelerde en üst makamlarda adamlarımızın olmasına önem verin, kadrolaşın.” Diyor… Diktatör; “acele edelim, aman vermeyelim” diyerek köpürürken, İsrailli yetkililer ellerini ovuşturuyor ve muhtemelen şöyle diyorlar:

“Yiyin birbirinizi Müslümanlar! Başka türlü bu coğrafyada nasıl tutunurum…”

Kardeşler; söyler misiniz bana, Suriye’yle ne alıp-veremediğimiz var? İnandırıcı bir neden gösterin. Derin mahfillerde hazırlanan bu oyunun, ABD’nin Ortadoğu hedeflerinden ve İsrail’in güvenliğini sağlamaktan başka amacı yoktur. “Kimyasal silah var” diyerek Irak’a girip, 1,5 milyon Iraklıyı katleden ve sonra “PARDON” diyen ABD’nin ve duacı olan Erdoğan’ın “insani nedenlerine” inanmak aptallığın ta kendisidir! İsrail’in güvenliği adına oğullarımız can verecek ki, Tayip Beyin diktatörlüğüne onay çıksın.

Sn. Başbakan, Sn. Davutoğlu; bizim emperyalizm ve İsrail adına kaybedecek oğullarımız yoktur! Madem bu kadar heveslisiniz, o halde sizler önden buyurun! Oğullarınızla birlikte sevgili El Nusra’nıza katılın, savaşın! Bu savaş bizim savaşımız değil!

Ey akıl, sevgili milletim; bu bir BOP planıdır, “Arap Baharı” denilen bölgesel yeniden yapılanma planı, Irak’ın, Mısır’ın, Suriye’nin ve Türkiye’nin parçalanmasını öngörmektedir. Türkiye’nin içe dönük mezhep savaşlarıyla yorulup-yıpranıp parçalanmasına dair teori ve haritaların varlığını sağır sultan dahi bilmektedir.

Sn. Başbakan dürüst ol; Suriye’yi işgal planının yıllardır hazırlana geldiğini, patriotların bu nedenle konuşlandığını biliyordun ve aslında oyun oynuyordun değil mi?

“Bir nefescik söyleyeyim, bilmiyorsan neyleyeyim:”

“Koalisyon” güçleri Suriye’ye saldırdığında İran’ın füze savunması, Kürecik bataryalarıyla berhava edilecek, ABD’nin İncirlik ve Malatya üsleri patriotlarla korunacak, bu üslerden, İsrail’den ve uçak gemilerinden kalkan savaş uçaklarıyla Suriye işgal edilecekti… Elbette biliyordun ama “en kahraman Rıdvan” rolünü oynamaya zorunluydun. İktidarını sürdürmenin yolu İsrail’in taleplerine “evet” demekten geçiyordu. Sen o meşhur “van munit” mizanseniyle İsrail karşıtı görünerek göz boyayacak ve saltanata devam edecektin…

Rolünü rahat oynayabilmen için Suriye devlet güçlerinin provokatörlere karşı şiddet kullanması, insanların ölmesi, “kimyasal silah kullanıldı” yalanının meşrulaşması gerekiyordu. Peki, provokatörler Suriye’ye nasıl sızacaktı? İsrail-Suriye sınırından sızmak imkânsızdı. Oysa Türkiye-Suriye sınırı yolgeçen hanına dönmüştü. Esad da Kaddafi gibi Tayip Beye güvenmiş, vizeleri kaldırmış, sınır güvenliğini asgariye indirmişti. Aaah Esad ah!..

Kore, Irak, Libya ve benzer ülkelere yapılan operasyonların tekrarı

Ah benim güzel ve saf halkım aah! Esma’nın mektubuna ağlamışmış, duygusalmış, aslında yufka yürekliymiş… Adeviye Meydanına ağlayan, Taksim Meydanında ağlatan sen, Esma’ya ağlayıp, Ali İsmaillerin anasını ağlatan sen… Sakın “Suriye’de insanlar ölüyor, seyirci mi olalım” hikâyesini anlatma! Türk subayının kafasına çuval geçirerek onurumuzu-şerefimizi beş paralık eden1.5 milyon Iraklının katili olan, 600 bin Iraklı kadının üstünden geçen, Irak coğrafyasında yüzbinlerce piç bırakan ABD’li subaylara; “ülkelerine sağ-salim dönsünler” diyerek dua eden sen, sakın duygudan, şereften, onurdan söz etme; sakın!

Suriyeli Esmaları, Nurları, Fatmaları conilere peşkeş çekmek, devlet adamlığı değildir…

***

Ve bir savaş gerçeği; ABD’li Çavuş, Iraklı Abdullah ve Nur Bacı’nın çeşitli kereler yazdığım hikâyeleri:

ABD’nin Irak işgali sürmektedir. Ve günlerdir işkence edilen Irak’lı Abdullah, beton zemin üzerine ıhdırılmış çırılçıplak bırakılmıştır… Boğazındaki köpek tasmasının ucu Çavuş Corc’un elindedir… Corc, Irak çöllerine yabancı; çölde eğlence arıyor… Yerlerde sürüdüğü, bir deri bir kemik Abdullah’ı, diğer esir Sadıkı’yle erkek erkeğe sekse zorluyor! Eğleniyor… Corc güldükçe, Abdullah ağlıyor, arsınıyor, sıkılıyor; binlerce kez ölüyor, ölüyor… Ve Abdullah ağladıkça, bin defa öldükçe Irak çöllerinde; Corcgiller varsıllaşıyor.

Tayipgillerin Allah’ına yalvarıyor Abdullah da… Abdullah da Tayipgiller gibi Sünni; tasma takılmadan önce dini bütün; beş vakit namazında…

Ancaaaak; dini bütün, beş vakit namazında, kendi ülkesinde esir Irak’lı ve de tasmalı Sünni Abdullah’ın, Sünni Tayipgillerden farklı: O, ABD’li çavuşun karşısında esas duruşa geçmemiş… Onuruna, ülkesine düşkün… Emperyalistlere karşı amansız bir kavga içindeyken yakayı ele veriyor, kendi ülkesinde esir durumuna düşüyor ve mahkûm oluyor…

Ayağa kalkması yasak! Köpek gibi dört el üzerinde yürümeye ve tasmaya zorunlu!

“Güzel Allah’ım” diyor, Abdullah; “beni, ülkemi, ailemi, dinimi, kadınımı, kızlarımı koru.” Kendi ülkesinde esir Abdullah’ı duymuyor Tayipgillerin Allah’ı: kurtarmıyor Abdullah’ı, Corc’un tasmasından ve dört ayak üzerinde yürümeye zorunlu olmaktan…

Ağlıyor Abdullah! Düşünüyor, şaşırıyor bütün bunlara ve isyan ediyor Allah’a! Boynunda tasması, çıplak bedeniyle soğuk beton zeminde ölü bulunuyor! Abdullahlar ağladıkça, boyunlarındaki tasmalarıyla öldükçe, Obamalar, Clintonlar, Tayyipler, Krallar, Şeyhler kazanıyor, gülüyor…

Ve ABD’nin verdiğini, “Allah veriyor” diyerek saklıyorlar gözümüzden.

İsrail’e verdikçe veren Allah, Iraklılardan, Libyalılardan, Afganlılardan, Pakistan, Bosna ve İslam âleminden esirgiyor hikmetini; açlık ve yokluğun dışında hiçbir şey vermiyor onlara… Ve acizliklerine bomba yağdırıyor!

Ebu Garip’te yine tasmalı bir bacı Müslüman liderlere yakarıyor: “Bizi öldürün!”

“Siz ey bizim dinî liderlerimiz olarak ortalarda tozup gezenler! Amerikalıların bize reva gördüğü bu cinsel ve hayvanî eziyetler karşısında hâlâ nasıl oluyor da açık alınla ortalarda görünebiliyorsunuz?!

Bizi ve kendinizi birkaç dolar kırıntısı karşılığında pazarlardaki köleler gibi Amerikalılara ve Siyonistlere sattınız! Amerikalılar, Ebû Garib'te vahşi, kana susamış hayvanlar gibi her gün ırzımıza geçiyor. Avazımız çıktığı kadar çığlıklar atıyoruz; ama kimsenin bizi duyduğu yok!..

İmza; Irak’lı bacınız Nur…”

Tayipgillerin Allah’ı, Irak’lı Abdullah’ı da, Nur Bacıyı da duymuyor, yetişip kurtarmıyor… Şimdi de Suriye’ye karşı savaşan, İsrail ve ABD işbirlikçilerini destekliyor. Ve “ABD, İsrail nerede, AKP Hükümeti orada” diyenleri yanıltmıyor.

Ve ABD’li Corc; ülkesinde esir Abdullah’ın, Ebu Garip’de esir Nur Bacının değil, bizim, hepimizin, Irak zulmüme sessiz kalıp, Suriye’yi, Mısır’ı, İran’ı, Türkiye’yi, Irak’a benzetmek, peşkeş çekmek isteyenlerin ırzına geçiyor…

Ve bizim güzel halkımız, Tayipgillerin Allah’ının neden İslam Ülkelerinin değil de hep Corc’un tarafında olduğunu, güçlüyü, katili, zorbayı koruduğunu sorgulamıyor.

Murtaza Demir

Odatv.com
*************************************************************


Daha önce de söylediğim gibi, ABD piçleri Irağa bomba yağdırmak için, uçaklarının İncirlikten binlerce sorti yapmasına izin verenin, bu piçlere, "eşlerinizin ve çocuklarınızın yanına sağ salim dönmeniz için dua ediyorum" diyenin...

İşte bu adamın adını, vatanseverlikle, emperyalist devletlere karşı dik duruşla anmak, olsa olsa en hafifinden, ya saflık ya kronik yandaşlık olsa gerek.


 580023663830.jpg


#2 movsar

movsar

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 12 Mesaj

Gönderim zamanı 04.09.2013 - 18:15

  Bırakın bu Barış ayaklarını biz sizin işkencelerde ne zulümler yaptıklarınızı 12 Eylülleri 28 Şubatları BİLİRİZ. Bütün DARBECİLER SOLCUDUR KEMALİSTTİR IRKÇIDIR BARIŞÇIDIR,BATICIDIR   HALK DÜŞMANI ve HAİNDİRLER..

Siz ne zamandır Bu milletin EVLADINA acır oldunuz ? siz değil miydiniz Kışlalarda Mehmetçiklere ana avrat küfreden işkence eden zulum eden Askeri canından  bezdiren  ? İNTİHARLARA Sürükleyen  :???

 

 Siz değil miydiniz 80 yıldır bu ülkede Müslüman Türke ve Kürde  gerici, yobaz,irticacı diye HAKARET eden ?  Şimdi ne oldu da İrak da Filistin de Ebu Garip de  öldürülen Müslümanlara acır pozisyonu aldınız ?

  GAVURUN en büyüğü bu Ülkede yaşar da Fırsat bulamıyorsunuz yoksa  Staline Hitlere rahmet okutacaksınız

 

 

 

 

 

 

O zaman Trilyonlarımızı hortumlayan orduyu  lağvedin. Abd nin himayesine girin o sizi korur...

DARBE yapması için mi 800.BİN  mevcutlu ORDU besliyordunuz ?

800BİN ASKER vardı ama 35 senedir 4 kıçıkırık PKK yı BİTİREMEDİLER ?

   TC Ceberrut Devletİ  Halkına zulum,işkence sefalet yoksulluk içinde 80 yıldır  ZİLLETİ yaşatırken NERDEYDİNİZ ?

   YAŞASIN TÜRK POLİSİ.

Yeni ORDU . yeni ANAYASA    ACİLEN

  CHP Bütün kötülüklerin  ANASIDIR ve Bütün DARBECİLER CHP lidir


Bu mesaj movsar tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 04.09.2013 - 18:24






Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli