İçerik değiştir



- - - - -

Nokia Yeni Ürünlerini Tanıttı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 MaryJane

MaryJane

    Forum Şövalyesi

  • Üyeler
  • 2.094 Mesaj
  • Konum:''Fox River''
  • İlgi Alanları:F1, WRC , Eski Mısır , Gothic-Symphonic-Power Metal , Frp, Galatasaray..

Gönderim zamanı 30.04.2006 - 15:30


Nokia, yeni model cep telefonlarını Berlin’de düzenlediği Open Studio etkinliğinde tanıttı.


Gönderilen Resim

Bu yeniliklerle Nokia, İnternet’i mobilleştirme konusundaki ciddiyetini bir kez daha kanıtladı. Yüksek kaliteli video ve fotoğraf çekimi, üstün ses performansı, yüksek hızlı İnternet kullanımı ve diğer pek çok özelliğiyle Nokia Nseries’in her modeli, benzersiz çoklu ortam deneyimleri sunuyor.

Nokia Nseries, mobil dünyanın en hızlı büyüyen ürün kategorisinin temel örneklerinden biri. Nokia, çok işlevli cihaz pazarının 2006’da 100 milyon adede kadar büyüyeceğini ve 2008’de de 250 milyonu aşacağını düşünüyor.

Nokia yetkilileri pazar konusunda da şunları söylediler: “Nokia Nseries’i geçtiğimiz yıl, hızla gelişen bu pazara hitap etmek üzere yarattık ve 1 yıl içinde yaklaşık 5 milyon Nokia Nseries multimedya bilgisayarı sattık. Açıkça görülüyor ki insanlar, tüm dijital içeriklere her an, her yerden ve uygun fiyatlarla ulaşmalarını sağlayacak cihazlar istiyorlar.”

Nokia yetkilileri Open Studio’da ayrıca, Carl Zeiss, Adobe ve bir Yahoo! Şirketi olan Flickr ile yeni işbirlikleri başlattıklarını da açıkladılar.

Anında video kayıt konusunda en yeni teknolojiyle donatılan Nokia N93, telefon ve zengin İnternet fonksiyonlarını bir araya getiren benzersiz bir dijital görüntü kayıt cihazı. N93, 3,2 mega piksel kamerası, Carl Zeiss merceği, saniyede 30 kare çekebilen DVD özelliğindeki video kayıt fonksiyonu ve 3x optik zumuyla kusursuz kayıt sağlıyor.

Kompakt ve çarpıcı dış görünüşünün ardında etkileyici bir çoklu ortam dünyasını barındıran Nokia N73’te son derece gelişmiş kamera özellikleri ve entegre 3D stereo hoparlör bulunuyor.

N73, standart Nseries çoklu ortam deneyimlerinin yanı sıra, Carl Zeiss mercekli ve otofokuslu 3,2 mega piksel kamera içeriyor ve Flickr.com gibi fotoğraf paylaşımı odaklı İnternet topluluklarını destekliyor. Bu özelliklerin tamamı, bütün dijital kameralarla boy ölçüşebilecek kalitede sunuluyor.

İnci pembesi ve parlak siyah renk seçenekleriyle tasarlanan Nokia N72, yüksek performanslı çoklu ortam uygulamalarıyla mobil iletişime yeni bir boyut katıyor. N72, performansa olduğu kadar tarza da önem veren kullanıcılar için şıklık ile çok yönlülüğü bir arada sunuyor. 2 mega piksel kamerasıyla kaliteli fotoğraf çekimi sağlayan Nokia N72’nin özellikleri arasında ayrıca entegre dijital müzik çalar, özel fotoğraf ve müzik tuşları, FM radyo ve Visual Radio desteği bulunuyor (bunun için operatör desteği gerekiyor).

Symbian işletim sistemi üzerinde S60 3rd Edition yazılım ile kullanılan Nokia N93, Nokia N73 ve Nokia N72’nin 2006 yazında piyasaya çıkması bekleniyor.

Kaynak :Hürriyetim



İşte O ürünler;


Gönderilen Resim

''Orada olmayan bir şeyi görmezden gelemezsiniz çünkü 'görmezden gelme'nin anlamı bu değildir ''

Gönderilen Resim

#2 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 04.03.2008 - 14:56

n73 güzel telefon

#3 kara

kara

    --giz----kara--

  • Üyeler
  • 11.365 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:HUZURUNUN YANINDA... ::

Gönderim zamanı 04.03.2008 - 15:05

büyüyünce n72 alcam kendime yaa yaa *lol





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli