İçerik değiştir



- - - - -

Subayların Cem Yılmaz'a özenip çektikleri video in


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 inan

inan

    tersceviroku

  • Üyeler
  • 2.596 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 26.04.2006 - 19:37


TSK'da 'doktor' sıkıntısı

MERZİFON (Amasya), (DHA)

Subayların Cem Yılmaz'a özenip çektikleri video internete düşünce Hava Kuvvetleri karıştı.

Amasya’nın Merzifon İlçesi’ndeki 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda görevli subayların, stand- up sanatçısı Cem Yılmaz’a özenip eğlence olsun diye video kameraya aldığı oyunun internet ortamında yayınlanması, Hava Kuvvetleri’ni sıkıntıya soktu. Video kasetin nasıl ve ne şekilde internet ortamında yayınlandığını tesbit etmek ve oynayanların kimliğini belirlemek için araştırma başlatıldı.
Merzifon 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda görevli bir grup subay, Cem Yılmaz’ın geçtiğimiz yıl televizyonlarda yayınlanan ‘Doritos’ reklamından esinlenerek hazırladıkları senaryo gereği kamera önüne geçti. Amatör kamera ile çekimi yapılan senaryoya göre, sahte bir filo kurma çalışması içine giren uyanık bir subay, etrafındaki diğer rütbelilere fikirlerini açıklar. Ardından da sahte filo için gerekli silah ve muhimmatı temin etmek için planlar yapar. Çeşitli esprili konuşmaların yer aldığı senaryonun sonunda, bir yüzbaşı ve iki üsteğmen, Doritos reklamındaki gibi baskına uğrar ve yakalandıktan sonra da askeri bir araca bindirilir. Yakalanan subayın ise “İnternette çıkarsa kötü’ demesiyle görüntü son bulur.

EÐLENCE AMAÇLI ÇEKMİŞLER

Üste bulunan kantin, komutan odası ve hangar gibi mekanlarda eğlence olsun diye çekimi yapılan toplam 4 dakikalık görüntülerin internet ortamında yayınlanması üzerine Hava Kuvvetleri Komutanlığı soruşturma başlattı. Amatör kamera ile çekimi yapılan görüntülerin nasıl ve ne şekilde internet ortamında yayınlandığı, görüntülerin kimler tarafından çekildiği ve kimlerin oynadığını tesbit etmek için araştırma başlatıldı.

Komutanlık tarafından konuyla ilgili basına açıklama yapılmadı. Ancak söz konusu görüntüleri askerlerin eğlence maksatlı çektiği anlaşıldı.video.google.com adresinde yayınlanan görüntülerin çekildiği zaman, her yıl düzenlenen filolar arası eğlenceler sırasında, Hava Üssü’nde bulunan rütbeliler ve eşlerine de topluca izlettirildiği kaydedildi.

Bu mesaj inan tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.04.2006 - 19:39

Bîgâne-i mahabbetün olmaz gam-âşinâ
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina

#2 Hyaman

Hyaman

    Triple Nickel-1

  • Dokunulmazlar
  • 4.490 Mesaj
  • Konum:somewhere in the blue planet "EARTH"

Gönderim zamanı 26.04.2006 - 20:50

"HARM fikrini Amerikalılara veren benim..." :)
I find your lack of faith disturbing!





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli