İçerik değiştir



- - - - -

Milli Takım Sil Baştan


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 18.11.2011 - 14:10


2010 Dünya Kupası’nın ardından 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine de gidemeyişimiz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu’nu ‘radikal’ kararlar almaya yöneltti.

Gönderilen Resim
1-İlk olarak Hiddink ile yollarını ayıran TFF, antrenöründen malzemecisine kadar diğer tüm personelin görevine son verecek.
2-Milli sporcuya yakışmayan hareketlerde bulunanlara ve davranışlarıyla tepki toplayanlara ay yıldızlı forma verilmeyecek.
3-Kadro gençleştirilecek. Başarıya doymuş isimler milli takıma alınmayacak. Yeni ekip maçlarını kaybetse bile, ısrar edilecek.
0-0 sonuçlanan Hırvatistan maçından sonra Zagreb’in Maksimir Stadı’nda bir toplantı yapan TFF Yönetimi, çok önceden planladığı kararları yürürlüğe koyma kararı aldı. Bu kararların hayata geçmesiyle birlikte Türk futbolunda yeni bir dönem başlamış oldu. İlk olarak teknik direktör Guus Hiddink ile yolları ayıran ve bunu resmiyete döken TFF, yerine getirdiği Abdullah Avcı ile birlikte köklü reformlara imza atacak...
Tüm personel değişecek
1-A Milli Futbol Takımı’nda görev yapan tüm personel değişecek. Malzemecisinden antrenörüne, doktorundan fizyoterapistine, hatta idari işlere bakan görevlilere kadar hemen herkesin sözleşmeleri feshedilecek. Görevlerine son verilecek personelin yerine, TFF Yönetim Kurulu’nun ve milli takımın yeni teknik direktörünün belirlediği isimler getirilecek.
Davranış kriterleri getiriliyor
2-A Milli Takım futbolcularına davranış kriterleri getirilecek ve herkesin bunlara harfiyen uyması istenecek. Davranışları ve konuşmalarıyla kamuoyunda tartışılan, problem yaratan ve gereksiz polemiklere giren oyuncular ay yıldızlı kadroya çağrılmayacak. Kadroya çağrılan bütün oyunculardan ‘milli takım sporcusuna yakışır’ şekilde yaşaması istenecek.
Genç futbolcular çağrılacak
3-Kadro gençleştirilecek. Ay yıldızlı takıma, genç ve başarıya aç futbolcular çağrılacak. Kurulacak takım, oynayacağı maçlarda başarısız sonuçlar alsa bile ısrar edilecek. Bu futbolcular kendi kulüplerinde oynamasalar bile milli takımda sürekli yer alacak. Buna karşın Uzun süredir A Milli Takım forması giyen, başarıya doymuş isimler davet edilmeyecek.
Altyapıda da operasyon var
4-Değişiklikler A Milli Takım’la sınırlı kalmayacak... Altyapılardaki milli takımların teknik kadroları da yenilenecek. Ayrıca, anlaşma yapılacak bütün teknik ve idari personelin mukavele süreleri, mevcut yönetiminin görev süresi kadar olacak. Dolayısıyla, Mehmet Ali Aydınlar’ın ardından göreve gelecek yeni yönetim, hiçbir zorlukla karşılaşmadan kendi ekibini kurabilecek.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#2 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 18.11.2011 - 14:22

Gönderilen Resim

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörünü resmen açıkladı; Abdullah Avcı.

Aydınlar, TFF'nin İstinye'deki merkez binasına toplantı için gelişinde basın mensuplarına ilk mesajı vermişti. Aydınlar'ın sinyalini verdiği gelişme, akşam saatlerinde netleşti. A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü resmen Abdullah Avcı oldu. Açıklama resmi internet sitesinden yapıldı.

İşte açıklama

TFF Yönetim Kurulu, İstanbul'da yaptığı toplantıda A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine Abdullah Avcı'nın getirilmesi konusunda görüş birliğine vardı. Abdullah Avcı ile 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olacak sözleşme imzalandı.

Abdullah Avcı, en üst teknik adamlık lisansı olan Pro-Lisansa sahip.

-Başkan Aydınlar: "Yeni dönem başlıyor"-

Abdullah Avcı'nın imza töreninde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 9 Eylül'de açıkladığımız yeniden yapılandırma doğrultusunda adımlar atıyoruz. Ekim ayında Genç Milli Takımları, A Milli Takıma bağlamıştık. Bugün de Abdullah Avcı'nın A Milli Takım Teknik Direktörü olduğunu sizlerle paylaşıyoruz" dedi.

Abdullah Avcı'nın kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu ve dünya dördüncülüğü bulunduğunu belirten Başkan Aydınlar, "Abdullah Hoca bu görevi hak etti. Kendisi bu görevi aldı. Çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Süreçteki yardımlarından dolayı Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne de teşekkür ediyorum. Son olarak Guus Hiddink'e de sözleşme feshinde gösterdiği işbirliğinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'nün çok onurlu ve bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu belirten Abdullah Avcı, "Böyle bir göreve layık görülmekten çok mutluyum. Önemli atılımlar gerçekleştireceğiz. Bunları da kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Abdullah Avcı ayrıca son 5.5 senesini geçirdiği Büyükşehir Belediyespor camiasına da katkılarından dolayı teşekkür etti.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli