İçerik değiştir



- - - - -

Bu Kış Karanlık Geçmeyecek!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 16.11.2011 - 17:32


" Fuşya, safir mavisi, nar çiçeği hepsi birbirinden renkli hepsi birbirinden havalı! Kadın model giyiminde renkler trendini yakalamış görünüyor.Koyu kırmızı, bordo, koyu yeşil tonları bu yılımızı karanlık geçirtmeyecek, gardolabımızdaki cansız renkleri bir sonraki sonbahara saklayalım çünkü 2012 favori renkler gökkuşağı havasında canlı renklerden oluşuyor ve ne yazıkki vazgeçemediğim siyah rengi bu yıl pek gözde değil.

Sonbaharın vazgeçilmezi olan montlar ve ceketleri tüm yaz sıkça gördüğümüz ve kullanmayı hiç düşünmediğim pudra renginde görmeniz de mümkün.Trendkoç tarzı montlar, kürkler, bol kesim yarasa kollu modellerin vitrinlerdeki yerini aldı.

Bundan pek hoşlanmasam da, bu yıl da uzun ve dar etekleri sevenler şanslısınız, mağazalarda rahatlıkla bulabilirsiniz.Yanı sıra, yüksek bel pantolon ve pileli etekler hala trendini koruyor.
90′lı yıllarda olmazsa olmaz sayılan oduncu gömleği benzeri kareli gömlekler 2012 sonbaharında, kırmızı tonajlarda tekrar hakmiyet kurmuş görünüyor.

Hele o yüksek topuklu platform ayakkabılar yok mu..Ah, beni benden alıp götüren yıllarca hayranlığını sürüp gözde olması için dualar ettiğim diz üstü çizmeleri ile geçen yıl buluştu ve bu yılda devam ediyor.

Henüz sonbahar alışverişinizi tamamlamadıysanız, vitrinlere şöyle bir göz gezdirmenizde fayda var. 2011 yılını capcanlı geçirdik ve 2012 modasında da bu renk cümbüşünden vazgeçmemiz gerekmeyecek. "





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli