İçerik değiştir



- - - - -

Hakkari Saldırısı ( 24 Şehit )


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 22 yanıt verildi

#21 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 20.10.2011 - 23:21

Gönderilen Resim
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#22 Taurus

Taurus

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 267 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Güzel bir yer..
  • İlgi Alanları:♫ ♬ ♪ ♩ ♪ ♫ ♬ ♪ ♩ ♪

Gönderim zamanı 21.10.2011 - 14:19

İşin daha da ilginci neredeyse her yerde aslında şehit sayının da yaralı sayısınında 50 nin üzerinde olduğu söylentisi...


Bu ahlaksızca bir dedikodu..Hiç üzerinde spekülasyon yapılacak şey kalmamış, şehitler üzerinden bunu yapmaya kalkıyorlar..Allah aşkına mantığımızı yitirmeyelim..Sevgili Shy; telaffuz ettiğin rakam tam olarak 83 olarak yayılıyor..Bu yaklaşık 50 şehit millete duyurulmadı demektir..Yahu 50 şehit, 50 şehidin ailesi, komşuları, arkadaşları, akrabaları varken, bunun üstünün örtülmesi mümkün mü..? Bu dedikoduların çıkış yerini ben size söyleyeyim: PKK'nın yandaşı ve sözcüsü konumundaki haber kanalları ve üstelik 100 üstünde telaffuz ederek haber yapıyorlar..Şimdi biz o şerefsiz PKK'nın lafına bakıp acımıza acımı katacağız, mantığımızı kullanıp doğruyu mu bulacağız..?

Bunca yazılıp çizileni, haberleri, yorumları okuyor ve dinliyorum günlerdir..Hani bende burada bir yorum yaptım ve ABD'nin gücüne bizim hükümetimizin acizliğine değinerek içimi döktüm..Sinirleniyorum, çünkü biliyorum ki aslında benim ülkem zayıf bir ülke değil..13 ülke 24 yabancı kent gördüm- gezdim, bunlardan özellikle Bosna'da, Makedonya'da ve Almanya'da görüşüp konuştuğum kişiler bu ülkenin oralarda neler yaptığını birinci ağızdan anlattılar..Bunlardan Bosna'da ki arkadaşlar(Her biri savaşı görmüş ve sivil olmalarına rağmen rütbeli askerler) ve savaşta büyük rolü olan "Şehide Kolar Nine" bana "siz (Türkiye ve Türkler) olmasaydınız, biz şimdi yaşamıyorduk" diye başlarından geçenleri anlattılar..Türkiye Hükümeti ve Türk gönüllülerin birebir yardımlarını ve nasıl ulaştırıldığını fotoğraf ve videolarla gösterdiler..Makedonya'da yapılan yatırımları ve yardımları gördüm, dinledim..Almanya'da bizzat konsolosla sohbetimizde Türk'lerin Almanya ekonomisi üzerindeki etkisini dinledim, gittikçe yaşlanıp yok olan Alman nüfusunu birebir gözlemledim..Gezdiğim tüm ülkelerde sosyal yaşamı, hayat şartlarını gözlemledim..

Hepsinden geçtim; kara yolu ile gittiğim çoğu yerde, gümrük kapıları bile bizim ülkemizin üstünlüğünü farkediyorsunuz..O anlatılıp durulan Roma, Havaalanı Terminali konusunda İstanbul'umuzun yanına bile yaklaşamaz durumda..Bulgaristan o yolları ile ve üstelik AB üyelerinin yollarının yapımına fonundan para yardımı yapar (Köyümün yolları abartısız daha iyidir) nasıl AB'ye girmiş anlamak mümkün değil ki ülkemdeki yollar (AB yardımı değil, ülke sermayesi ile yapılmıştır) "hele şükür dedirtiyor..(Bu arada Almanya yol konusunda en iyisiydi, bizden de iyi)

Neyse çok dağıtmadan; bu ülkenin gücü o perspektiften çok daha iyi görünüyor ve gücünü farkediyorsun..Sen böyle güçlü bir ülkeyken, İsrail'e, Suriye'ye, Yunanistan'a vs. devletlere kafa tutabiliyorsan, ordun Dünya'nın sayılı ordularındansa o zaman PKK denen sürü nasıl oluyor da hala dibimizden bize saldırıyor Allah Aşkına..? Ben buna sinirleniyorum..Yolda kolundan tutacağınız herhangi birine sorsanız, illa bir düşünce veya taktik fikri verir size..Böyleyken o komutanlar, siyasiler hiç mi fikir geliştiremiyor yahu..?

Bakın bu hafta bir kitap çıktı piyasaya, adı 2050..Gelecek bilimci Prof.David Passig bu kitabında 2020 yılında Rusya-Polonya savaşına Türkiye'ninde dahil olacağı ve Polonya yanında yer alarak Nato'yu bu savaşa girmeye zorlayacağını öngörmüş..Öngörüsüne göre, savaş sonrası bölgedeki hakim gücün tartışmasız Türkiye olacağı yönünde bir teoriyi destekleyen bölüm var bu kitapta..

Tek biz mi inanamıyoruz gücümüze merak ediyorum..Bu gücün farkında olarak askeri ve siyasi erke soruyorum: PKK denen sürüyü yok edemiyor musunuz, etmiyor musunuz..?

Gönderilen Resim
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)


#23 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 21.10.2011 - 17:42

Bence de an azından doğru olması beklenmemeli ancak en son bu söz bir akp milletvekili (adı verilmemişti sanırım) tarafından açıklanmış diyerek haber sitelerinde geçiyordu.Nasıl saklayacaksın hadi sakladın açığa çıakrsa rezil olursun kısımları da var ama işte kimse hükümete güvenmiyor ki sorun asıl bundan kaynaklanıyor sanırım. Akp ye oy vermiş kişi bile akp bu konuda yalan söylere inanıyor bizim açımızdan kötü olan bu.Hükümetin güvenilirliğinin göstergesi bir bakıma.Sonra da bbu soruna kim çözüm bulacak? Oy oranı %50 olan partinin bile güvenilirliği tartışılırken....
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli