İçerik değiştir



- - - - -

Ne Bu Kadar Saf Mürit Görüldü Ne De Böyle Sapkın Bir Şeyh


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 3 yanıt verildi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 12.07.2011 - 18:24


Gün geçmiyor ki yeni bir sahte şeyh daha ortaya çıkmasın. Kreatif vaatlerle sözde müritlerini ağına dolayan sahte hocalara bir yenisi daha eklendi. Yaratılıcıkta sınır tanımayan şeyhler arasına katılan Uğur K.'nın vaadi ise Cennet!
Kendisini tarikat lideri olarak tanıtıp "Dergâh" adını verdiği eve gelenlere cennete gideceklerini vaat ederek seks yaptığı iddia edilen Uğur K Bursa'da gerçekleşen bir operasyonla yakalandı.

Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde, kendisini tarikat lideri olarak tanıtıp "Dergâh" adını verdiği eve gelenlere cennete gideceklerini vaat ederek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Uğur K. (47) yakalandı. İhbar üzerine "Dergâh" denilen eve baskın yapan polis, sahte tarikat liderinin yanı sıra sağ kolu olduğu öne sürülen Mesut K. (42) ile şüpheliye iş arkadaşını, nişanlısını ve annesini götürdüğü öne sürülen Ahmet C. (28) de gözaltına alındı.

Uğur K'nın kendisini gözaltına almaya gelen polislere yapmış olduğu savunma da en az olay kadar ilginç. Sahte hoca cennet vaadi ile kandırdığı müritleriyle ilişkiye girmezse müritlerin delirebileceklerini söyleyerek olayı sanki bir sosyal sorumluluk projesiymişçesine savunuyor.

3 şüpheli "Nitelikli cinsel saldırı", "Tekke ve Zaviyeler Kanunu'na muhalefet", "Çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları depolamak", "Fuhuşa aracılık etmek" suçlarından tutuklandı. Evde bulunan bazı kişiler, Uğur K. ile cennete girmelerine şahitlik edeceği iddiasıyla oral seks yaptıklarını ve cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi.

Evli çiftler de gelmiş
19 kişinin ifadesini alan polis, bazı evli çiftlerin de eve gelip Uğur K. ile ayrı ayrı cinsel ilişkiye girdiklerini, yaşadıklarından dolayı ruh sağlıklarının bozulduğunu saptadı. Bu kişilerden bazıları şikâyetçi olurken, bazıları "Bize zorla hiçbir şey yapmadı" diyerek şikâyetçi olmadı. Soruşturma sürüyor.

İlişkiye girmezsem delirirler
Evde yapılan aramada çocuk ve hayvan pornosu CD'leri ele geçirilirken, 2003 yılından beri bu işi yaptığı anlaşılan Uğur K., "Sır odası" adını verdiği bölümde ziyaretine gelen kadın ve erkeklerle kendi istekleriyle ilişkiye girdiğini söyledi. Evli ve 2 çocuk babası Uğur K.; "Kadın-erkek hiçbir müridimle zorla cinsel ilişkiye girmedim. Zikir esnasında kendinden geçen kişi sır odama gelir. Ben hiçbir şey yapmam. Onlar kendileri gelip kucağıma oturur. Benim tarikat lideri olarak sır odasına gelen kişiye cinsel ilişkiye giremeyeceğimi söyleme gibi bir lüksüm olamaz." şeklinde konuştu.

http://www.dipnot.tv...s-tarikati.aspx


DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#2 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 12.07.2011 - 22:20

Vay anasını avradını ya! Güya beyin bedava. Güya bedava sirke baldan tatlıdır derler ama kimse almak istemiyor beyinden. ne beyinsiz adamlar var ya. Ama şeyhi tenzih ederim. Adam çok zeki :D

#3 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 13.07.2011 - 15:50

bu kadar gerizekalı insanların bulunduğu bir yerde bence bu şeyhin hiç suçu yok.



adam ilişki istiyo kadınlarda veriyo bunun normal ilişkilerden bi farkı yok beyinsizleri silah zoruyla yapmamışki suç unsuru yok kesinlikle hatta helali hoş olsun =)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#4 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 19.07.2011 - 22:51

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli