İçerik değiştir



- - - - -

2011 EuroBasket / 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası / Litvanya


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 30 yanıt verildi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 06.07.2011 - 19:17


A Milli Takım'ımızın Aday Kadrosu Açıklandı

12 Dev Adam'ın 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası idari, teknik ve aday sporcu kadrosu, Renaissance Polat İstanbul Hotel'de düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu.

A Milli Takım'ımızın 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası idari, teknik ve aday sporcu kadrosu açıklandı. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, A Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş ve çok sayıda basın mensubunun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 12 Dev Adam'ın 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası'na hazırlık programı da paylaşıldı.

Renaissance Polat İstanbul Hotel'in Balo Salonu'nda düzenlenen ve saat 11:15'te başlayan basın toplantısının açılışını yapan TBF Başkanı Turgay Demirel, Avrupa İkincisi olan Potanın Perileri'ni kutlayarak başladığı konuşmasında, "Değerli basın mensupları, hepiniz hoş geldiniz. 2011 Avrupa Şampiyonası öncesi A Milli Takım'ımızın kadrosu ve programıyla ilgili düzenlediğimiz basın toplantısına katıldığınız için teşekkür ederim. Öncelikle bir kez daha Kadın Milli Takım'ımızın Avrupa Şampiyonası'nda final oynayarak ve gümüş madalya kazanarak olağanüstü bir başarı elde ettiğini, başta antrenörümüz Ceyhun Yıldızoğlu ve teknik kadromuz, kaptanımız Nevriye Yılmaz ve diğer oyuncularımız, Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Jülide Sonat ve A Milli Kadın Takım Menajerimiz Canan Erdoğan olmak üzere bu başarıda pay sahibi olan herkesi kutluyorum. Tabii sadece federasyonumuzda görev yapan arkadaşlarımızı değil, kadın basketboluna yatırım yapan ve Avrupa'nın en güçlü ligini oluşturan tüm kulüplerimize de teşekkür borçluyuz. Umarım hep birlikte hem 2010 Olimpiyatları'na katılma hakkını elde edeceğiz, hem de 2014'te düzenleyeceğimiz Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda ülkemize geçen yıl olduğu gibi yine ülkemize büyük bir sevinç yaşatacağız" dedi.


A Milli Takım'ımızın 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası'na 2012 Londra Olimpiyatları'na katılma hakkı kazanma hedefiyle gittiğini anlatan Demirel, "Şimdi önümüzde çok önemli bir organizasyon daha var. Bildiğiniz gibi 2011 Avrupa Şampiyonası Litvanya'da düzenleniyor. Grubumuzun çok zorlu olduğu konusunda herkes hemfikir. Ev sahibi Litvanya'nın yanı sıra son Avrupa Şampiyonu ve Olimpiyat Finalisti İspanya ile aynı grupta yer almamız ve bir üst grupta da güçlü ekiplerle karşılaşacak olmamız bu turnuvanın zorlu geçeceğinin habercisi. Ancak biz de Dünya İkincisi olarak bu organizasyona çok istekli bir şekilde gidiyoruz. Tüm arzumuz olimpiyat vizesini alabilmek" şeklinde konuştu.

Turgay Demirel konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biliyorsunuz biz Türk vatandaşlığına geçmiş bir oyuncu için 2010 Dünya Şampiyonası öncesinde de ilgili federasyondan izin almak suretiyle FIBA'ya başvurmuştuk. Fakat FIBA, şampiyonanın başlamasına az bir süre kaldığı gerekçesi ile turnuvanın devamını etkileyebilir düşüncesiyle bu talebimizi olumlu bir şekilde cevaplandırmamıştı. Ancak biz bu başvurumuzu tekrarladık ve 10 Haziran tarihinde Emir Preldzic'in Milli Takım'ımızda oynaması ile ilgili izni aldık. Konuyu, Beko Basketbol Ligi Final Serisi ve sonrasındaki Kadınlar Avrupa Şampiyonası nedeniyle basın ile paylaşmadık. Bu konu ile ilgili haberler çıktı ama bugün açıklanan kadro da Emir de var. Kendisi bizimle beraber antrenmanlara başlayacak. Dolayısıyla bundan sonra Emir'in de olduğu bir kadro sahada olacak. Bunun dışında bütün program arkadaşlarımız tarafından dikkatli ve detaylı olarak hazırlandı. Biliyorsunuz 2012 Londra Olimpiyatları'na katılacak takımlar kıta şampiyonalarında belirleniyor ve Avrupa Şampiyonası'nda final oynayan iki ekip de olimpiyatlara direkt olarak gitme hakkı elde edecek. Ondan sonra gelen 3 ekip de önümüzdeki yıl düzenlenecek olan eleme organizasyonuna katılacak. Yani bizim olimpiyat hedefimizi gerçekleştirmek için ilk 5 içerisinde yer alamız gerekiyor. Bu programla ilgili çalışmalar yapan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hazırlık döneminin şanssızlık olmadan, başarılı bir şekilde devam etmesini diliyorum. Tem kadro olarak sahaya çıkabilirsek geçen seneki gibi hepimizi sevindiren sonuçlar alacağımızı düşünüyorum."

TBF Başkanı Turgay Demirel'in ardından söz alan TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy da, "Başkanımızın da dediği gibi Kadınlar Eurobasket ve Erkekler Eurobasket hazırlıkları başlıyor. Bildiğiniz gibi oyuncu kadromuz oldukça geniş bir havuzdan seçiliyor. Genç simalar göreceksiniz. Bizler de Federasyon olarak Milli Takım'ımıza en iyi çalışma ortamını hazırlamaya özen gösterdik. Programımızda gördüğünüz üzere World Cup organizasyonumuz eskisi gibi devam ediyor. Efes Pilsen bu yılki organizasyonda yer alamayacak ama organizasyon devam ediyor. Yine aynı şekilde Super Cup ve Adidas Cup turnuvalarıyla ile 12 Dev Adam'a Avrupa Şampiyonası'na en iyi şekilde hazırlanma fırsatı vermeye çalıştık. Diğer yandan biliyorsunuz; Litvanya bir basketbol ülkesi ve bizim gruba düştüğü için bilet bulmakta problem yaşadık. Ama Türk Hava Yolları ve Detur ile birlikte yaptığımız tur organizasyonlarıyla basketbolseverleri 3 ayrı kategoride Litvanya'ya götürmeyi planlıyoruz. Bu konuyla ilgili detayları federasyonumuzun internet sitesinde bulabilirsiniz" ifadelerini kullandı. Özsoy'un konuşmasından sonra A Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene, 12 Dev Adam'ın aday kadro seçimi ve Avrupa Şampiyonası öncesi yapacağı hazırlıklarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sözlerine A Milli Kadın Takım'ı tebrik ederek başlayan Orhun Ene, "Ben de öncelikle Avrupa İkincisi olan Kadın Milli Takımımızı kutluyorum. Bugün Türkiye'de spor gündeminde birçok şey yer alıyor ama bu kadar önemli bir başarıyı yakalamış başka herhangi bir takım yok.Elde edilen bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Darısı bizim başımıza" dedi.

Ene, Milli Takım aday kadrosunu oluştururken genel anlamda dikkate aldıkları noktalara değinirken, "2001 Avrupa Şampiyonası'ndaki genç oyuncularımız o dönemden bu yana belli bir tecrübe elde ettiler. Bu süreç içerisinde Milli Takımımız ile uzun süre beraber olmuş ve hâlâ deneyim ve yetenekleriyle üst seviyede olan oyuncularımızı kadroda tutuk. Bunların yanına Emir'i de ekleyerek, Ümit Milli Takım'dan gelen gençlerle beraber yeni bir 18 kişilik kadro yaptık. Altyapı milli takımlarında çok başarılı olmuş bu gençleri kadroya dahil ederek Milli Takım atmosferine alışmalarını amaçladık. Onlara, çok tecrübeli ağabeyleriyle bir araya gelerek hem basketbol karakterlerinin, hem de yeteneklerinin oturması için fırsat tanıdık" diye konuştu.

Ay-Yıldızlıların Litvanya'da yapacağı mücadeleden de bahseden başantrenörümüz, şunları söyledi: "Bizim için tabii ki zor bir turnuva. Olimpiyatlara gitmek en önemli hedeflerimizden biri. Zor bir gruptayız, çapraz grubumuz da öyle. Bundan önce yurtdışında düzenlenen turnuvalarda kendi ülkemizdeki başarıları yakalayamamış olabiliriz. Ama Milli Takım'ımızın 2001'den başlayarak şu anda en olgun zamanına geldiğini düşünüyorum. Bu anlamda rakiplerimizin ötesinde bizim için en önemli unsun önümüzdeki çalışma dönemi. Bu hazırlık döneminde iyi bir aile, iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Bu ailenin 2010'da yakaladığımız başarıyı sürdürmek için daha çok çalışması lazım. Bu gayreti gösterip basketbol seviyemizi en üst noktaya çıkartırsak başarı gelecektir. O yüzden yapacağımız fiziksel ve psikolojik hazırlık sonucu etkileyecektir."


A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay ise A Millilerimizin Avrupa Şampiyonası'na hazırlık sürecinden bahsederek, "Ali Bey üç tane turnuvadan bahsetti. Bunların öncesinde Antalya ve Bormio kamplarımız olacak. Antalya'daki kampta oyuncularımız orada hem kaynaşıyorlar hem de Bormio'daki çok ağır idmanlar öncesi ufak bir hazırlık yapılmış oluyor. Bormio'dan sonra turnuvalarımız başlayacak. Bu program için bir senedir çok detaylı çalışıyoruz. Dünya İkincisi olduktan sonra birçok ülkeden turnuva teklifi alıyoruz. İyi bir dönem geçirirsek turnuvaya en üst düzeyde başlayacağız. Şimdi merak edilen kadroyu öğrenelim" ifadelerini kullandı.

TBF Asbaşkanı İmral Işıldar'ın da takip ettiği basın toplantısı, Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş'nın 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası için belirlenen 18 kişilik A Milli Takım Aday Kadrosu'nu açıklayarak, Ay-Yıldızlıların hazırlık programını hakkında bilgi vermesi ve soru-cevap bölümüyle tamamlandı. TBF ve Milli Takım yetkilileri, toplantıdan sonra basın mensuplarıyla beraber öğle yemeği yedi.
Toplantının soru-cevap bölümünde Ömer Aşık'ın tedavisinin sürdüğünü anlatan Harun Erdenay, "Antrenmanlara tamamıyla katılacak düzeyde. Şu an için maç oynayamaz ama normal düzeyde antrenmanları yapacak düzeyde. Bir sıkıntı olmayacak. Semih de biraz sorun var. Omzunda ve kasığından olmak üzere iki ameliyat oldu. Doktoruyla görüşümüz de bize 6 ay süre vermişti. Ama Semih daha çabuk toparlayacak düzeyde gözüküyor. Hazır olacağına inanıyorum. Tedavi süreci ve zaman durumunu gösterecek. Bizim için değerli bir oyuncu. Yetişeceğini umuyoruz. Şu an antrenman yapacak düzeyde değil ama yetişeceğini umuyoruz" diye konuştu.

Preldzic'in durumu hakkındaki bir soruyu, "FIBA, Bosna Hersek Basketbol Federasyonu'na bir hakları olmadığına dair yazıyı gönderdi. Slovenya zaten bize onay vermişti" şeklinde yanıtlayan TBF Başkanı Turgay Demirel, NBA oyuncuları için yatırılacak sigorta konusunda sıkıntı yaşamadıklarını sözlerine ekledi.

Demirel, ilk kez 24 takımın katılımıyla düzenlenecek olan 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası'nın organizasyonu ile ilgili olarak da şu değerlendirmelerde bulundu: "Organizasyon 31 Ağustos-18 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Oyuncular için sıkıntılı olabilecek bir zaman. En önemli dezavantaj uzun olması. İlk grup maçları sonunda iki takım dışarıda kalıyor. Daha sonra iki çapraz gruptan gelen 8 takımdan 4'ü çeyrek finale çıkıyor. İlk grupta elde edeceğimiz derece şampiyonadaki dereceyi belirleyecek. İspanya, İngiltere, Litvanya, Polonya maçları çok kritik. Ne kadar iyi puanla gruptan çıkarsak öbür grupta daha başarılı olabiliriz. Çapraz grupta Balkan Şampiyonası gibi bir mücadele olacak. Daha sonraki grupta Yunanistan, Slovenya, Karadağ ve Sırbistan olur diye düşünüyorum."

Şampiyonaya ilk maçtan itibaren hazır olmaları gerektiğini kaydeden Turgay Demirel, "Sonuna kadar formda olmamız gerekiyor. Oyuncuların iyi hazırlık dönemi geçirmesi gerekiyor. Bütün hedefimiz olimpiyatlara doğrudan gitmek ve şampiyonada madalya almak üzerine kurulu. Bütün hedefimiz bunun için. NBA'deki lokavttan dolayı ülkelerin bu ligdeki oyuncuları kadroda olacak. Zor bir şampiyona bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Şampiyona öncesi katılacakları turnuvada karşılaşacakları takımları bilinçli seçtiklerini vurgulayan A Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene ise, "Sert takımlarla oynamayı tercih ettik" dedi. Ene, Milli Takım'da ilk kez yer alacak Emir Preldzic ile ilgili soruya da, "Daha önce Ermal ve Rasim kadroda yer almıştı. Onlar küçük yaştan itibaren Türkiye'ye gelmişlerdi. Emir'i herkes yakından izleme fırsatı buldu. Onun kişiliği ve oyuncu yapısıyla ilgili soru işarete olduğunu düşünmüyoruz. Gençliğinin yanı sıra kültürümüze yakın biri. Türkiye'deki yabancıları yazsak ilk ismini belirteceğimiz isim olur. Sorun yaratacağını düşünmüyorum. Atmosfer herkesin bütünleşmesini sağlar. Faydalı olacağını düşünüyorum" cevabını verdi.
A Milli Takım'ımızın 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası idari, teknik ve aday sporcu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

İdari ve Teknik Kadro:

Harun Erdenay: A Milli Takım Menajeri

Barbaros Akkaş: Milli Takımlar İdari Menajeri

Bogdan Tanjevic: Erkek Milli Takımlar Teknik Koordinatörü

Orhun Ene: A Milli Takım Başantrenörü

Nihat İziç: A Milli Takım Antrenörü

Ömer Uğurata: İstatistik ve analiz

Tahsin Beyzadeoğlu: Doktor

Ozan Şirikçi: Kondisyoner

Suat Kuruçay: Masör

Miktat Güvendi: Malzemeci

Oyuncu Kadrosu :

ADI SOYADI - MİLLİLİK - BOY - D.TARİHİ - POZ. - TAKIM

Barış Ermiş - 103 - 1.92 - 1985 - PG - Banvit

İzzet Türkyılmaz - 23 - 2.14 - 1990 - PF - Banvit

Cenk Akyol - 199 - 1.98 - 1987 - SF - Efes Pilsen

Ender Arslan - 253 - 1.90 - 1983 - PG - Efes Pilsen

Kerem Gönlüm - 128 - 2.08 - 1977 - PF - Efes Pilsen

Kerem Tunçeri - 281 - 1.94 - 1979 - PG - Efes Pilsen

Sinan Güler - 52 - 1.92 - 1983 - SG - Efes Pilsen

Emir Preldzic --- 2.05 - 1987 - SF - Fenerbahçe Ülker

Oğuz Savaş
- 201 - 2.11 - 1987 - C - Fenerbahçe Ülker

Ömer Onan - 175 - 1.91 - 1978 - SG - Fenerbahçe Ülker

Sertaç Şanlı - 64 - 2.12 - 1991 - C - Galatasaray Cafe Crown

Furkan Aldemir - 102 - 2.07 - 1991 - PF - Pınar Karşıyaka

Ömer Faruk Aşık - 53 - 2.14 - 1986 - C - Chicago Bulls (ABD)

Semih Erden - 140 - 2.11 - 1986 - PF - Cleveland Cavaliers (ABD)

Ersan İlyasova - 132 - 2.08 - 1987 - SF - Milwaukee Bucks (ABD)

Hidayet Türkoğlu - 288 - 2.08 - 1979 - SF - Orlando Magic (ABD)

Doğuş Balbay - 102 - 1.84 - 1989 - PG - University Of Texas (ABD)

Enes Kanter - 95 - 2.08 - 1992 - C - Utah Jazz (ABD)

http://www.tbf.org.t...BA?OpenDocument
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#2 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.07.2011 - 02:08

Bu ne yaa? Neredeyse eli basket topuna değen her ülkeyi çağırmışlar...
Gönderilen Resim


Şöle de katılan ülkelerin haritası var...

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/41/79508786.jpg/]Gönderilen Resim
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#3 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 19.08.2011 - 23:41



NTV Avrupa Basketbol Şampiyonası Tanıtım Filmi – 2011
SeyretSen! Sen ne istiyorsan onu seyret!

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 19.08.2011 - 23:43


#4 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 24.08.2011 - 23:59

2. Reklam filmi:


3. Reklam filmi:



Ntv biliyor bu işi ya. Aferim onlara reklamları izlettiriyorlar insanlara :D

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 25.08.2011 - 00:01


#5 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 25.08.2011 - 21:24

Gönderilen Resim kaankural Maçtan önce "Milli Takım hücumda hiç olmadığı kadar verimsiz" dedim. İlk çeyrekte 26 attık. Aferin bana!...

Karadağ - Türkiye maçı ilk çeyreği için....
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#6 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 25.08.2011 - 21:31

Gönderilen Resim

Bizim gruba Portekiz, C Grubuna ise Finlandiya düşmüş.

DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#7 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 31.08.2011 - 23:04

Litvanya'da bugün başlayan 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası'nın ilk maçında Portekiz ile karşılaşan 12 Dev Adam, salondan 79-56'lık farklı galibiyetle ayrıldı.

http://www.ntvspor.n...-farkli-basladi

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 31.08.2011 - 23:04


#8 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.09.2011 - 22:58

Eurobasket 2011’e Portekiz galibiyetiyle başlayan 12 Dev Adam, ikinci sınavını Büyük Britanya karşısında verdi.


Karşılaşmaya çok hızlı başlayan A Milli Takım, baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı zorlanmadan 90-61'lik skorla kazandı.


http://www.ntvspor.n...dam-hiz-kesmedi

#9 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.09.2011 - 22:59

A Milli Basketbol Takımı, Eurobasket 2011'deki üçüncü maçında ev sahibi Litvanya ile karşılaştı. 12 Dev Adam karşılaşmayı 75-68 kaybetti.

http://www.ntvspor.n...vanyaya-takildi

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 02.09.2011 - 23:00


#10 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 04.09.2011 - 20:09

12 Dev Adam, Eurobasket 2011’de A Grubu’ndaki dördüncü maçında Polonya ile karşılaştı. Milliler, büyük bir çekişmeye sahne olan maçı 84-83'lük skorla kaybetti. Ay yıldızlıların ikinci tura yükselebilmesi için gruptaki son maçında yarın İspanya'yı yenmesi gerekiyor.

http://www.ntvspor.n...ma-polonya-soku



Gönderilen Resim

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 04.09.2011 - 20:09


#11 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 04.09.2011 - 20:48

1) Rakip Takımı Küçük Görmeyeceksin.

2) Ne olursa Olsun Konsantrasyonunu Kaybetmeyeceksin.

3) Hocanı Dinlemeyi Öğreneceksin.

4) Bu Üçünün Gerçekleşmesini Sen Sağlayacaksın Orhun ENE !

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry


#12 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 05.09.2011 - 15:00

Hermaça final havasında girme turu 2 mçdan sonra bitti heralde
böle basit maçları keybedmeye hakkınız yok kızlar !!

smiley-sport036.gif  


#13 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 05.09.2011 - 19:51

Dün gece ne konuşuluyordu şimdi ne oldu. İşimiz mücizelere kaldı gibi bir şeydi. İstediğimiz her şey gerçekleşti. Darısı kupaya olsun :D




Eurobasket 2011'de Büyük Britanya, Luol Deng ve Joel Freeland'ın yıldızlaştığı maçta Polonya'yı 88-81 mağlup etti. Bu sonuçla A Milli Takım, İspanya maçı öncesinde ikinci tura çıkmayı garantiledi


http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/47551/buyuk-britanya-kazandi-12-dev-adam-turladi






Litvanya'da devam eden 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası Finalleri'nde ilk tur A Grubu 5. ve son maçında, daha önce 2. tura çıkmayı garantileyen Türkiye, İspanya'yı 65-57 yendi.


http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/47567/12-dev-adam-ispanyayi-devirdi

#14 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.09.2011 - 19:51

Türkiye, Eurobasket 2011'de ikinci turdaki ilk maçını Fransa ile oynadı. 12 Dev Adam muhteşem bir geri dönüşe imza atmasına rağmen Tony Parker ve Batum'u durduramadı ve salondan 68-64 mağlup ayrıldı. Fransa bu galibiyetle birlikte turnuvada yoluna yenilgisiz devam etti.

http://www.ntvspor.n...-da-durduramadi

#15 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.09.2011 - 21:50

Fena oynamadık iyi de oynamadık kötü de değildik
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#16 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 08.09.2011 - 17:58

dünya kupasındaki ikincilikte gasol parker nowitzki flan turnuvada yoktu, meydan boşken fransaya nasıl fark atmıştık al işte bi parker bi noah vurdu tokadı malesef.
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#17 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 08.09.2011 - 18:01

novitzkiye vurmayanmı var allasen
adamlar 0-3 oldu
elenmeleri bence kesin (:

tokadı basıp biz geccez turu hissediyorum

smiley-sport036.gif  


#18 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 09.09.2011 - 16:50

abi o da olmasa zaten almanya gruptanda çıkamazdı ::



sahi bi ara mithat demirel vardı almanyada görünmüyo bu aralar ::
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#19 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.09.2011 - 20:00

A Milli Basketbol Takımımız, 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası E Grubu ikinci maçında Almanya'ya 67 - 73 yenilerek çeyrek finale yükselme şansını zora soktu.

http://www.ntvspor.n...ngelini-asamadi


Turnuvadan önce çok bi' tarafları kalktıydı bizimkilerin. Tarihin en uzun, en iyi takımı diye. Ne zaman kendimize güvensek hep tepetaklak oluyoruz len. Hem de sporun bütün branşlarında :eyvah:

#20 Gölge

Gölge

    ..Hayaletin Gölgesi..

  • Üyeler
  • 15.435 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler

Gönderim zamanı 09.09.2011 - 21:37

hemen gevşiolar
12 deve adam işte

smiley-sport036.gif  






Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli