İçerik değiştir



* * * * * 3 Oylar

Bana Özel


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 255 yanıt verildi

#21 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 22.07.2011 - 09:50

" ... Ama sevginin duvarlardan daha güçlü olduğunu söylediler. Tek umudumda bu. Öyleyse, güçlü ama sevecen ellerinle yık bu duvarları. Sevecen ol, çünkü içimdeki çocuk çok duyarlıdır ve duvarların gerisinde de büyüyemez. Öyleyse vazgeçme. Sana gereksinmem var. "


Son iki alıntıyı da çok beyendiğim için << Don't Be Fooled by Me >> (Bana Aldanma) alıntı yaptım.

#22 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 24.07.2011 - 20:54

........................



.....................



















































































düzgün renk dedim





















ama sen hala aynısın























???????????????????

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#23 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 25.07.2011 - 13:05

Ama ben bu rengi seviyorum o yüzden de değiştirmek istemiyorum *puff

#24 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 26.07.2011 - 10:03

pekiiiii







































sev


















bakalım...

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#25 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 26.07.2011 - 10:19

"İnsanlar içinde bir sana inandım
Bir seni sevdim kendimden başka
Uykularımın bölündüğü saatlerde
Sendin düşündüğüm soluk soluk
Sivri bıçaklar gibiydin karanlığımda
Gözümü yumsam seni görüyordum ... "

Ümit Yaşar Oğuzcan kitabından alıntıdır

Bu mesaj _Bella_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.07.2011 - 10:20


#26 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 26.07.2011 - 10:47



#27 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 28.07.2011 - 17:21

Zaman geçmiyor aklımdan çıkmıyor şuan mutsuzum boğuluyor gibiyim sanki çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum kaç kez ekledim ve kaç kez vazgeçip hemen sildim bilmiyorum elliyi geçmiştir herhalde ama sende beni o gün silip tekrar ekledin msnde sizi kimler kişi listesine ekledinde takip etmiştim. Hala ekli görünüyorum ama yoksun yani eklediğimde online olsan kalıp konuşurdum. Karşına hem çıkmayı istiyorum hem de hiç cesaretim yok :(

Bugün on üç gün oldu seninle görüşmeyeli aklına geliyor muyum ki yoksa daha mı mutlusun yoksa bensizliğe çoktan alıştın mı ? ? ?

Sana bir söz vermiştim problem yaşadığımızda öyle bırakıp gitmicektim seni ama çok sinirliyken kalamıyorum ben de böyleyim kalıp hakaret edemiyorum yada dinlemiyorum konuşsanda duymuyorum sanırım değişemicem bu konuda zaten sen de bir daha gittiğinde seni affetmicem demiştin herşey buraya kadardı sanırım.

Seni ithamda bulunduğum duruma gelince öyle birisi olmadığını biliyorum sonuçta okadar sene geçti iyisiyle kötüsüyle ama bazen öyle cümleler kuruyorsun ki ben bile ne düşündüğümü neye inandığımı bilemeyip çelişiyorum nerden açıldı nasıl o konuya geldik bianda sinirlendim bianda gelişen bi durum insan sakinleşince herşeyi daha iyi düşünüyor analiz edebiliyor.

28.07.2011

17:18

#28 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 28.07.2011 - 18:03

Bugüne kadar geçen süre de hemen hemen her akşam çıkıp eğlendik hatta ne zamandır hiç bu kadar eğlenmediğimi de itiraf edeyim eve nasıl yorgun argın gelip halsiz bir şekilde üzerimi bile zar zor değiştirip uyuyordum tabi bazı geceler eve geldikten sonra mide bulantılarımı saymazsak (= ama iyi yanı da şu hiç bir şey düşünemiyorsun..

Tabi düne kadar dün farklı birşey oldu uyuyamadım düşünmek istemedikçe inatla aklıma geldin yarın bir şekilde ulaşmaya çalışıcam diyerek uyuduğumu biliyorum ve sabah tekrar vazgeçtiğimi..
Böyle bir kısırdöngü içindeyim karmakarışığım yani

28.07.2011

18:02

#29 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 30.07.2011 - 15:36

Yaşadığımı hissediyorum, herşey çok güzel ve renkli bugün farklı bir gün..

Suçluydum ve bir şekilde cesaret edip telafi etmem kendimi affettirmem gerekiyordu acı çekmek yada birşeylerden kaç kaç nereye kadar olmuyor işte onsuz yapamıyorum yaşayamıyorum ve ben dün ona mesaj attım bi cesaretle Merhaba konuşabilir miyiz, gelebilir misin ? diye bir iki dakika sonra cevap geldi şuan gelemem ama gelebilirsem ben sana yazarım diye uyuz beni tam iki saat bekletti bir saat geçtikten sonra dedim yok olumsuz bir cevap vericek gelmiyecek ve affetmicem demişti affetmiyor başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyordum moralim sıfır olmuştu zaten o esnada baktım cevap geldi
ve neyse geldi konuşucam ama dondum kaldım öyle bi an ne diyeceğimi nasıl söze başlıyacağımı bilemedim birde heycanlandım da sonra başladım onu sevdiğimi ne kadar özlediğimi anlatmaya ve onun öyle birisi olmadığını bildiğimi de söyledim ama söyledin dedi ve sonunda özür diledim olay şu aslında o gün ona sen beni kullanmak istiyorsun amacın bu demiştim birde öyle mal gibi bırakıp gittim kızgınlıkla tabi ki öyle olmadığını biliyorum o kadar sene içinde hiç yakınlaşmaya mı çalıştı? hayır hiç bişekilde bunu istedi mi? hayır ne davranışlarıyla ne konuşmasıyla böyle birşeyi istemedi evet ben tam sopalığım bana espiri yaptı bin tane anlam çıkardım kendi kendime o günlerde birazda canım sıkkındı sanırım ondan çıkardım. Sonra o konuşmaya başladı beni ne kadar kırdığını kızdırdığını bilemezsin ben seni bu kez gerçekten hiç yokmuşsun gibi hiç tanımamışım gibi seninle ilgili kararlar almıştım dedi ama içimden bir his sanki beni affetmek istiyor da biraz kapris yapıyor gibi geldi hiç beni kaile almayıp bırakın gelmeyi cevap bile vermeyebilirdi o anda hem böyle düşünüyorum hemde hala sert içini dökücek gidicek modumdayım üzgün üzgün bekliyorum ama gerçekten ben cezamı aldım hele o gün offf anlatamam öldüm öldüm dirildim adeta, piss işte :P sonra dedi Seninle ne yapıcam ben o an dedim tamam affediyor diye hafif gülümserken demez mi henüz affedilmedin diye sonra işte eskiler de açıldı ben sana şu kızı söyledim gittin hemde bende ordayken yazdın neden yazdın oda dedi sende şunu neden ekledin konuştun sen onu eklemeseydin bende öyle yapmazdım kısaca sanal tatsızlık vermişti bize.. sonra sonuç dedim düşünüyorum dedi tabi bekle bekle iyice gerildim karar senin idamını bekleyen mahkumlara döndüm git ozaman bitsin dedim ama gözlerim dolmuştu bile ağladım ağlıyacam ama gitmedi ve sonuç mutluyuz :wub:

#30 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 01.08.2011 - 10:20

Dün alışveriş yapmak istedim çarşıya inicektim oda geldi birlikte hem gezmiş olduk hem de ben almam gerekenleri aldım sonra vitrinde bir şey gördüm hoşuma da gitti ben bir bakıp çıkıcam dedim durur mu o da geldi şu nasıl dedim muhteşem dedi ama ben almak istiyorum diye tuttu elimdeki askıyı hayıır dedim o ver diye yapıştı mağazada küçük bir çekeleşme yaşadık bir de baktım çalışanlar da bakıyor bıraktım :blush: sonra almasın diye onu ben okadar çok beğenmedim aslında, vazgeçtim başka bir şeylere bakarım dedim ama tabikisi doğru değil gördüğüm an bayıldım o da olsun ben beğendim sana da çok yakışıcak dedi ve aldı amaaa görülmeli rengi ve modeli çok güzeel eve gelir gelmez hemen denedim giydim :aww:
Alışveriş yapmayı çok seviyorum ve bundan çok hoşlanmadığı halde benimle gezmesi bana eşlik etmesi aynı zamanda poşetlerime de yardım etmesi :P çok hoşuma gidiyor.

#31 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 01.08.2011 - 12:25

Şimdi aldığım telefonla güzel bir haberi paylaşmak istiyorum. Ben bir tane daha ev istiyordum sonuçta ailemin dışında kendi üstüme tapulu pek birşey yok bu evimi de seviyorum sakin, temiz havası olan bir yerde bundan vazgeçmek istemiyorum birde herşeyi gönlüme göre yaptırdım ama ikinci evde ilerde yani bunu beğenmezsek diğerine geçeriz diye düşündüm hemde ozamana kadar da kiraya da verebilirim boş boş durmasındansa hem temizlenir eve bakılır tabi öyle herkese vermem yani bi ön elemeden geçmeleri gerekiyor :teehee:
Tabi henüz tam almış değilim bizimkiler bana sordu bende bir görelim önce dedim bankaya para hazırlansın diye talimat verilmiş beyenirsem alıcaz :icecream:
İlerleyen saatlerde bizimkiler uygun olduklarında gelicekler gidicez bakalım gelişmeleri daha sonra yazarım inşallah dilediğimiz gibi olur..

#32 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 03.08.2011 - 13:54

Bir şeye heveslendiğim zaman olmadığında çok mutsuz oluyorum bir daha kesin belli olmadan buraya bile yazmama kararı aldım satılmış ama hala aklıma gelince sinirleniyorum öküz işte madem sattın ilanı neden çekmiyorsun sürekli nete girip baktık ilan duruyordu ayrıca sana haber vermişiz telefon etmişiz gelicez demişiz ne biçim insan ya öküz işte madem sattın telefon et de haber ver aman neyse hiç bakmadım bile zaten. *böö

Biz düne dönelim dün harika bir gündü ilk misafirlerimi ağırladım annem babam ve aşkımla birlikte iftar açtık tabi onlar gelmeden önceki telaşım görülmeye değer evi temizledim sonra yemekler hazırladım tatlımı da yaptım ve hiç birinde yardım almadım kendim yaptım sonra üstümü değiştirdim süslendim püslendim.. İlk önce annem geldi sonra babam ve aşkımda en son işten çıkınca geldi hoşgeldin nasılsın sohbetleri sonra annemle birlikte masayı hazırladık yemekler yendi itiraf ediyorum ilk defa denediğim bir yemek vardı güzel olmamıştı bunu söyledim de aten masa da annem olsun güzel yine hem bu böyle oluyor zaten dedi yani görsel olarak öyle ama tadı istediğim gibi olmadı aşkım da bence çok güzel olmuş dedi ama baktım tabağını zor yiyor gülücem gülemiyorum annem ile babam da fark etti sanırım onlarda yüzlerine baktım gülümsediler ama sırf benim için tabağı tertemiz yaptı kıyamam ben ona yaaa :kihkih: bir öpücüğü haketmişti ama yalnız değildik ki :blush: ama onun dışındaki yaptığım herşey mükemmel olmuşttu hiç mütevazi olamıcam. En sonda yaptığım tatlıyı ikram ettim ve getirilen tatlıdan da açtım o arada bizim daha önce aşkımla seyredip beyendiğimiz filmi seyrettik annem ve babam da çok beyendi arada sohbetler filan derken saat onbir oldu ve gittiler..

Bu mesaj _Bella_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.08.2011 - 13:55


#33 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 03.08.2011 - 14:06



*puff

#34 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 03.08.2011 - 17:57

Dur dur dur dur dur
Bakma öyle bakma öyle
Çık damarımdan
Yok yok yok yok
Yapma böyle yapma böyle
Gitmem yanından
Çalma öyle gelme böyle
Dön kapımdan
Cık cık cık
Deme öyle onu söyleme
Kork cevabımdan

Hakkında her şeyi duymak istiyorum
Bu aşk değil de nedir
Aklımda hep yine görmek yine öpmek filan
Her şeyi tek tek anlat istiyorum
Bu aşk değil de nedir
Aklımda hep yine görmek yine öpmek filan

Güm güm güm güm
Atma kalbim atma şöyle
Duyulur dışarıdan
Çok çok çok çok çok
İsteme çok isteme koparız hayattan
Çalma öyle gelme böyle
Dön kapımdan
Mmmmmhhh
Kokma şöyle kokma böyle
Çık rüzgarımdan

Hakkında her şeyi duymak istiyorum
Bu aşk değil de nedir
Aklımda hep yine görmek yine öpmek filan
Her şeyi tek tek anlat istiyorum
Bu aşk değil de nedir
Aklımda hep yine görmek yine öpmek filan

Senden önce her şeyi silmek istiyorum
Bu aşk değil de nedir
Aklımda hep yine görmek yine öpmek filan

Sadece adını duymak istiyorum
Bu aşk değil de nedir
Aklımda hep yine görmek yine öpmek filan



#35 duygusuz

duygusuz

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • Konum:niko
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 03.08.2011 - 18:33

yazdıklarını tebessümle okuyorum, çok sevimli hepsi, çok şeker, senin aynanda kendime baktım da biraz,tebessüm halinde kalakaldım ne bileyim işte.....
şimdi belki bir şeylerden üzülüyorsun ama,sen de üzüldüğün bir anı bile ilerde hatırladığında tebessüm edecek ve mutlu olacaksın emin ol.
umarım hayat sana masum keşkelerden başka keşke dedirtmez.
umarım o kişi tek doğrun olarak ömrünce senin olur.

............................şşşşt sessiz ol!.................................


#36 KãRdé£éN

KãRdé£éN

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 682 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 03.08.2011 - 19:03

Teşekkür ederim :blush:
İnşallah sizin hayatınızda hep gönlünüze göre olur hep mutlu olursunuz sizi hiç tanımıyorum ama hiç tanımadığım halde sizi sevdim ve ısındım nickinizin aksine sımcıcak bir kalbiniz olduğunu düşünüyorum.
Bakıcaz duruma göre olmadı dünyada bir tane erkek yaşamıyor sonuçta değil mi :P şaka tabi
Hayat ne gösterir bilemeyiz, seviyorum ömrümce sevmeye devam edicem benim için vazgeçilmez oldu insan sevdiklerinden kolay kolay vazgeçemez bazen ailemize kızarız küseriz kırıcıda olabiliriz ama hep kızgınlıktandır geçer sonra ve yok sayamayız ya hani öyle benim için.

#37 duygusuz

duygusuz

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • Konum:niko
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 03.08.2011 - 22:19

katılıyorum fikrine....insan ailesine de kızıyor, onlarla tartışıyor, söyleniyor ama dönüp gene barışıyor *heyo

neden? *ne

çünkü bizim başka anne başka babamız yok. yani onlarla kavga ettiğimizde onları bırakıp başka anne baba bulma gibi bir şansımız yok, onlar bizim için tektir, yeganedir. :aww:

ama erkek veya kız arkadaşalrımızla tarıştığımızda, onlar bizi hayal kırıklğına uğrattığında hemen onların bizi hak etmediğini düşünürüz, ve içimizden bir his şöyle der: seni bana sayıyla mı verdiler??? *zong

önemli olan da onu ailemiz gibi görüp kabul etmekte, ama sadece bugün değil her gün....... ::

............................şşşşt sessiz ol!.................................


#38 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 03.08.2011 - 23:23

ah bu bayanlar ah yorumlara bakın yazılanlara...

bence sizin kuaför zamanınız gelmiş :)

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#39 duygusuz

duygusuz

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • Konum:niko
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 03.08.2011 - 23:41

kırk yılda bir seni haklı bulurdum ysf *zong

bugün sanırım kırkıncı yıl dönümü *zong


güldürdün beni ha Allah da snei güldürsün .D :D

............................şşşşt sessiz ol!.................................


#40 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 03.08.2011 - 23:45

Teşekkürler sen bir balyajı beleş hak ettin...

Manikürünü ısmarlamam haberin olsun :)

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...






Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli