İçerik değiştir



- - - - -

Gülben, Boşanma Davası Açtı!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 14.05.2011 - 14:30


2004 yılında muhteşem bir düğünle evlenen Gülben Ergen’le Mustafa Erdoğan’ın boşanacakları dedikoduları daha önce de birçok kez magazin gündemini meşgul etmişti.

Atlas, Ares ve Güney adlı üç çocukları olan çift her seferinde boşanma iddialarını yalanladı. Hatta Erdoğan bir röportajında, “Biz çok mutlu bir aileyiz, birbirimize âşığız. ‘Nasıl olsa boşanırlar’ diye bir beklenti var ama 73 yıl daha bekleseler böyle bir şey olmayacak” dedi.

DOSYA MAHKEMEDE

Bundan bir kaç ay önce Mustafa Erdoğan’ın kurucusu olduğu Anadolu Ateşi topluluğundan bir kadınla ilişkisi olduğu dedikodularıyla birlikte çiftin boşanacağı haberleri bir kez daha gündeme geldi. Çift bu iddiayı da yalanlasa da Gülben Ergen önceki gün boşanma yolunda somut bir adım attı. Ergen, avukatı Kezban Hatemi aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi’de boşanma davası açtı. Dosya, Sarıyer Aile Mahkemesi’ne 2011/544 esası ile kaydedildi.







ee şimdi ne oldu?. Bunların topunu sevmediğimi , onları sevenleri de sevmediğimi, onları sevenleri sevenleri de sevmediğimi hatta onları sevenleri sevenleri sevenler de sevmediğimi söylemiş miydim?



DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli