İçerik değiştir



- - - - -

Süpercan


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 10.05.2011 - 20:47


Gönderilen Resim

Yazılımını Yasin Demirden'in, grafik çalışmalarını ise Yakup Demirden'in hazırladığı, aksiyon/macera türünde 3 boyutlu bir video oyunudur. Mevlüt Dinç önderliğinde Sobee çatısı altında geliştirilen oyunun, 2010 yılının Eylül ayında yayımlanması planlanmaktaydı. Sobee'nin Marvel ile imzaladığı anlaşma neticesinde, dünyaca ünlü süper kahramanların oyuna dahil edilmesi sağlandı. İlk defa Compex fuarında sergilenen oyuna ilişkin lansmanın Ocak 2011'de yapılacağı duyuruldu. Oyun 6 Mayıs 2011 tarihinde web sitesi üzerinden yayımlandı.

Oyunun Konusu

"Dünya üzerinde her saat 3000, her dakika 50 dönüm orman yerle bir edilmektedir." bilgisi üzerinden şekillenen hikâyede, kahramanımız Süpercan, henüz çocuk yaşta olmasına karşın bu acı gerçek karşısında duyarsız kalmamış, çevreyi kirletenlere ve orman katillerine karşı amansız bir savaş açmıştır. Onu bu mücadelesinde daha da güçlü kılacak yegane şey; elbette ki sizlerin karşılıksız yardımları olacak.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim




0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli