İçerik değiştir



Mhp'ye Kaset Operasyonu


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 80 yanıt verildi

#1 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 27.04.2011 - 02:43


MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu ve MHP Milletvekili Recai Yıldırım'ın gizli kamera görüntülerinin Youtube'dan sonra Haberevet'de yayınlanmasının ardından şok görüntüler, Beyaz TV'de ekranlarında yayınlanan ve Özge Özsağman'ın modere ettiği Basın Kulisi'nde masaya yatırıldı.

Kaynak

Dakikasında da birileri, ''Farklı Ülkücülük'' diye bir site kurup, ''Bahçeli ve yönetimini'' istifaya davet etmiş.

Böyle bir şey yaşanacağı belliydi. Özellikle de Recai Yıldırım adına. Kendisinin Fethullah Gülen hakkında,
“Amerika’nın kucağında oturup, oradan fetva yayınlayan kişi” şeklinde açıklamaları vardı. Aynı açıklamada cemaat hakkında da çok sert eleştirilerde bulunmuştu. Benim anlamadığım, MHP genel başkan yardımcılığı gibi önemli bir görevde bulunan birinin, neden özel hayatıyla bu adamların eline koz verdiğidir ? Bu kaseti ele geçirip yayınlayanlara, malum kanallara servis edenlere de zaten diyecek bir şey yok. Amaçları belli.


#2 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 27.04.2011 - 11:06

Aslında herkesin bir kasedi mevcut bunlarda. Gülen'e bir lâf söyleyenlerin veya fazla muhalif olanların ya kasedini internete koyuyorlar ya da Ergenekon safsatasıyla ilişkilendirmeye çalışıp alıyolar içeri..

Yalan mı?
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#3 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 27.04.2011 - 15:48

"Sıradaki hedef... Devlet Bahçeli'dir."

http://hurarsiv.hurr...arih=2010-09-16

#4 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 27.04.2011 - 16:09

Ve kimse bunların kim veya kimlerce yayımlandığını araştırmıyor... Deniz altından cephane bulan, askeri alanlarda elleriyle koymuş(dukları) gibi cephaneleri bulanlar bunları araştırıyor mu merak ediyorum...

Ya da bu adam özelde istediği hakkında ne demiş kime ne kadar ilgilendirir veya öptüğü, iptiğinden kime ne? Yoksa yeniden halk olarak kim daha müslüman onu mu oylayacağız, onun için midir bu hazırlık?







































Halkımız kendini güvende hissediyor artık durmak yok yola devam... Artık daha özgürüz birilerinin özel hayatlarını paylaşmak, birilerini dinlemek konusunda... Yetmez ama evet!

Bu mesaj _RomantizmA_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 27.04.2011 - 16:13




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#5 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 27.04.2011 - 17:14

MHP'de kaset iddiası: İki isim de istifa etti

Görüntülerde yer alan isimlerin MHP Adana Milletvekili ve Aile ve Kadından Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım ve MHP Kırşehir Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu'nun olduğu iddia edilmişti.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine iki isimin de adaylıktan çekişlerek istifa ettiği öğrenildi.

Değişiklikler Kaydedildi...

#6 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 27.04.2011 - 21:10

Bu ülkede partilerin kaderini, partilerin genel başkanlarının kim olacağını, partinin politik görüşlerini seçmen iradesi, parti tabanları değil, kasetler belirliyor artık. 12 Haziran'da boşu boşuna oy kullanmaya gitmeyelim bari.

#7 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 27.04.2011 - 22:32

MHP'li Yıldırım Hocaefendi'yi hedef aldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, seçim bölgesi Adana’da, Fethullah Gülen Hocaefendi’ye şok suçlamalarda bulundu.

Adana’da yayın yapan Akdeniz Televizyonu’nda canlı yayınlanan ‘Hodri Meydan’ programına telefonla katılan MHP’li Yıldırım, Gülen’den “Amerika’nın kucağında oturup, oradan fetva yayınlayan kişi” diye söz etti.

MHP’Yİ NUH TUFANI BİLE YIKAMAZ Programda gazetecilerin 12 Haziran seçimleriyle ilgili sorularını cevaplandıran MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, partisinin baraj sorunu olup olmadığı konusunda “MHP’yi Nuh Tufanı bile yıkamaz. Onlar gönlünden geçeni, kendilerine bir yerlerden dikte ettirilen ‘iki partili Amerikan modelini’ dikte ettiriyorlar” dedi. MHP’li Yıldırım, zaman zaman tartışılan ‘başkanlık modeli’ konusunun “Türkiye’nin üniter yapısını bozup, bölünmesini kolaylaştıracak gevşek bir federal sistem” arzusunda olanların talebi olduğunu iddia etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, şöyle konuştu: “Amerikan modeli federal sistemi içermektedir, başkanlık sistemi diyerek bunu kutsallaştıran veyahut da masumlaştıran Türk toplumunu kandırmak için Başbakan başkanlık sistemi diyor. Federal sistem diyemediği için. Başkanlık sisteminin uygulandığı bir ülke var Amerika’dır. Amerika, federasyonlar ülkesidir. Kürt federasyonunu kurdurabilmek için Türkiye’de üniter devleti yıkmak, bozmak, Türkiye’nin bölünmesini daha da kolaylaştırabilecek gevşek bir yapı olan federal sistemi getirmek için başbakan masumca, başkanlık sistemi diyor. Federal sistem diyemediği için…”

AK PARTİ’YE AĞIR SUÇMALAR Yıldırım, AK Parti’yi hedef alarak “Cemaat iktidarın kendisi zaten. Bu iktidarın cemaatler arasında paylaşılmış bir iktidar olduğunu hepimiz biliyoruz” dedi. Yıldırım şöyle devam etti: “Bu iktidarın birkaç tane Menzil, birkaç tane Fethullah, birkaç tane bilmem hangi cemaatin bakanlarının oluşturduğu bir iktidar olduğunu Türkiye’de herkes biliyor. Dolayısıyla bir Fethullah Cemaati’ne, Gülen Cemaatine bizim bir düşmanlığımız yok. Ama Abant’la başlayan, Erbil’de biten… Bir takım toplantılar ve bu toplantılara katılan insanlara baktığımızda biz de diyoruz ki, ‘Acaba Abant’ta başlayan ve Erbil’de biten bu toplantıların amacı ne olabilir?’ Oradan çıkan Kürt Üniversitesi, Kürtçe Üniversite biliyorsunuz Erbil’deki son toplantının almış olduğu karar.” HOCAFENDİ’YE AĞIR HAKARETLER MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, Fethullah Gülen Hocaefendi’ye şok suçlamalarda bulunarak, hakaret etti. Yıldırım “Emperyalizmin kucağına oturarak, oradan fetvalar göndererek Müslümanlık olmaz. Amerikan Müslümanlığını ikame edemeyiz. Bizim kıblemiz belli. İnancımız belli. Kitabımız belli, peygamberimiz belli. Kıblemiz de Mekke” dedi.
MHP’li Yıldırım, bir gazetecinin “Sizin dillendirdiğiniz Büyük Türkiye idealine hizmet eden bir anlayış yok mu? Mesela Kamboçya’ya gidiyorsunuz Türkçe öğrenen çocuklar. Güney Afrika’da İstiklal Marşı okuyan çocuklar…” şeklindeki sorusu üzerine ise “Kesinlikle yalan söylüyorlar” iddiasında bulundu. Yıldırım şöyle konuştu:
“Kesinlikle yalandır. İki kelime Türkçe öğretmekle, Türkçe öğretildiği iddiası var Türkiye’de. Her okulda İngilizce esas öğretilmektedir. Geçen sene Bükreş’e gittim. Bükreş’te oradaki okulları ziyaret ettik. Osmanlı döneminden kalan bir yerde Mustafa Kemal Koleji olarak ismi değiştirilmiş, 1904 yılından beri Türkçe eğitim veren Türkçe eğitim veren bir liseye gittik, esas öğretim dili İngilizce. Türkçe seçmeli dil diyor.” TÜRKEŞ’LE ÇELİŞMİYOR MUSUNUZ?
Aynı gazetecinin Alparslan Türkeş’in, Fethullah Gülen ve cemaatle ilgili olumlu açıklamalarını hatırlatarak, “Manevi lideriniz Türkeş’in Gülen cemaatine yönelik bir sevgisi ve ilgisi olduğunu okuyoruz. Bu sözlerinizle Türkeş’le çelişmiş olmuyor musunuz?” diye sorması üzerine de Yıldırım, “Sayın Türkeş’le çeliştiğimiz anlamına gelmez. O günün şartlarında Sayın başbuğumuz Fethullah Gülen sorulduğunda ‘hoca güzel şeyler yapıyor’ demiş olması, bugün (sunucunun, ‘güzel şeyler yaptığı anlamına gelmez diyorsunuz’ ifadesine cevap olarak) Evet, evet. Nezaketen bir değerlendirme yapmış olmasını bugün biz de onu motomot kabul etmemiz gerektiği anlamına gelmez…” dedi. İSLAM’DA RUHBAN SINIFI YOKTUR MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım’ın, Fethullah Gülen hakkında kullandığı ağır ifadeler bununla da sınırlı kalmadı. Yıldırım telefon bağlantısının sonunda ifadelerini daha da sertleştirerek, “Biz ülkeler işgal edilirken, Afganistan işgal edilirken, ‘terörist devlet’ diyerek, kitle imha silahları üretiyor diyerek, milyonlarca Müslüman’ın ırzına geçilerek, Amerika’da gidip oturarak oradan fetva yayınlayan bir adamı İslami bir temsil kabiliyeti olduğunu kabul etmemiz mümkün değil. İslam’da ruhban sınıfı yoktur. Kitabımız belli, peygamberimiz belli, kıblemiz bellidir. Müslüman olmak için birilerine yamanmanın İslam’da bir yeri yoktur. İslam’da ruhban sınıfı yoktur…” diye konuştu.
Adanahaber

2011-04-20
Habervaktim

Bu mesaj _RomantizmA_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 27.04.2011 - 22:36




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#8 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.05.2011 - 20:56

Cemaat çalışıyor. Bazı sitelerde bahsi geçen kişilerle ilgili ikinci bir kaset yayınlanmış. Bu sefer direkt yatak odasına koymuşlar kamerayı. Olan biten ne varsa çekmişler. Google'a arattığımda Sabah gazetesinin adresi de çıktı. Linke tıklayınca açılmadı sayfa, kaldırmışlar sanırım.

Aynen devam edin. Yeni dönemde MHP'siz meclis, bölünmüş Türkiye. Hayırlı uğurlu olsun. AKP-CHP-BDP gül gibi geçinirsiniz.


#9 milas

milas

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 939 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.05.2011 - 13:14

yatağada cemaat mi atmış

Bu mesaj antiqa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.05.2011 - 15:31
üstteki mesjın tamamını alıntı

necip fazıl a sormuşlar; edebi nerden öğrendin, cevap vermiş edep sizden

#10 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 03.05.2011 - 21:14

hırsızın hiç mi suçu yok, diye güzel bi deyimimiz var dimi?
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#11 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 03.05.2011 - 22:03

Şimdi benim özel hayatımda ne b.k yediğim kimi ne kadar ilgilendirir deyip çıkacağım... Yoksa "dinsiz"den bu ülkeye ne hayır gelir dinli, imanlılar varken mi diyorsunuz?

Herkesin odasınsa kamera çıkıyor bu da mı sizi tedirgin etmiyor?




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#12 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 04.05.2011 - 00:45

haklısın senin özel hayatın ve düşüncelerin bizi ilgilendirmez ama milletvekillerininki ilgilendirir. kaldıki adamlar kendi liderlerine laf ediyor hani rakiplere falan geçtim :)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#13 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 04.05.2011 - 00:59

Peki bu adamlar millet vekili odalarında mı yapmışlar bu işi? özeline kamera koymak nasıl bir ahlaktır ve bunu savunmak?

Yani ben millet vekiliysem ve kimsenin önünde, kimseye örnek olacak şekilde bişey yapmadan özel hayatımda yediğim b.ku birilerinin deşifre etmesi kamerayı özel yaşantıma konmasını haklı kılar mı? Dün bakın irtica bunlar namaz görüntüleri şok şok şok ifadelerinden farkı ne? İkisi de özel hayatın deşifresi, dinlenmenin b.ka sarmış hali değil midir?

Eğer bu kişiler millet vekili kimlikleriyle, millet vekili odasında bunu yapıyorsa evet bir sorun var ama değilse ve özel odalarına kadar birileri kamera koymuşsa başka türlü bir sorun var...

Veya biz kim özel hayatında kadınlarla yatmıyor, kim daha az zina yapmışı mı oylamalıyız? Bize zina yapanları deşifre edenleri, üşenmeden adamların en mahrem hallerini yayımlayanları alkışlamalı mıyız?

Bu mesaj _RomantizmA_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 04.05.2011 - 01:01




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#14 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 07.05.2011 - 21:59

ben gizli kameraya cinayet işlerken yakalansam napılırdı?



haberim yokken çekildi bu benim özelim dersem kurtulurmuydum hocam.
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#15 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.05.2011 - 22:21

pac, kendi odana bir kamera ve dinleme cihazı koyup, harabe.net'e canlı yayın yapar mısın ? Görelim bakalım ne kadar ahlaklıymışsın.

#16 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 07.05.2011 - 22:36

ben gizli kameraya cinayet işlerken yakalansam napılırdı?



haberim yokken çekildi bu benim özelim dersem kurtulurmuydum hocam.

Pac kişilerin bazı hürriyetleri vardır...

1. si adam cinayet işlememiş, işlemiş olsa ve kameraya takılsa sizi suçsuz kılmazdı ama o kamerayı kim hangi amaçla oraya komuşun incelenmesi gerekirdi normal bir devlet düzeninde ve bu artık içinden çıkılmaz bir hal aldıysa ve halk bile evde dinlendiğini düşünüyorsa devlet başkanının bişeyler yapması beklenirdi, yapmazsa o adamdan hesap sorulurdu...

2. si o zaman hadi herkesin odasına, evine kamera takalım eğer sorun yoksa yayımlanmasın ama sorn çıkarsa gıç çıkarmak yok yayımlanacak, hem sorunları önceden çözmüş oluruz, bölücülük olmaz... Bu mudur? Hadi buyrun bu adamın evine konulan kameralar gibi kaç kişinin evine daha kondu ve belkide sadece ailesiyle ilgili sırları içeriyor ve tehdit altında bunları düşünmek lazım gelmez mi?

3. sü adama sen hiç zina yapmamış diye mi oy veriyorsun? Hadi evet yaptı, bu devleti yönetemeyeceğine kanıt olur mu, olabilir mi?

AKP li vekillerin ikinci eşleri içinde aynı şey yapılsın madem? Onların olunca evliler ama ikinci eşleri oluyor bunlar yapınca hem zina oluyor hemde odasındaki kamera bile haklı sayılıyor bu nasıl adalettir?

Bu mesaj _RomantizmA_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 07.05.2011 - 22:38




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#17 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.05.2011 - 22:43

Dört taneye izin var nasıl olsa ikiye neden kızsınlar ?

#18 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.05.2011 - 23:23

Demagoji yapmayın oğlum oralara gizli kamera koymak o kasettekilerden daha büyük ahlaksızlıktır. kasetleri de izlemedim.

#19 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 08.05.2011 - 00:03

Bahçelinin Genel Başkan Yardımcılarının Mahaşallahları varmış.. Uçana Kaçana : )

Bu ülkede en çok reytingleri paparazzi programlarının ve kimin eli kimin cebinde dizilerinin aldığını varsayarsak bakarsınız MHP' nin reytingi artar : P



Bu mesaj WaLe tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.05.2011 - 11:19
Git cemaat sitelerinde yayınla bu videoyu

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry


#20 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.05.2011 - 00:03

Adamların evine kamera yerleştirilmiş arkadaş. Var mı ötesi? Dikkat ettiyseniz görüntülerdeki kadınların hepsinin kim olduğu da videoları yayınlayanlar tarafından biliniyor. İlk videodaki kadınlar da sürekli siyaset hakkında konuşturmaya çalışıyorlar parti yöneticilerini.Organize iş abi bu. Parti içi muhalefet falan hikaye. Ben sanmıyorum bir Ülkücü çıkıp da böyle aşağılık bir yola baş vursun. Adama sormazlar mı, ''Madem çok ahlaklısın, o kadınları nereden tanıyorsun?'' diye? Resmen birileri kumpas kurmuş MHP'ye. Ben cemaatten şüpheleniyorum. Çünkü yıllardır MHP'yi manipüle etmeye çalışıyorlar. Bakın gazete ve televizyonlarına, sürekli manipülasyon. Zamanında merhum Alparslan Türkeş'in partiden kovduğu adamları bile, ''eski Ülkücü'', ''büyük dava adamı'' diye tanıtıp MHP aleyhinde konuşturuyorlar. Ama Ülkü Ocakları başkanlarının, parti yetkililerinin bir tek beyanatını bile yayınlamazlar. Mehmet Baransu bile, ''gerçek Ülkücüler'' diye nutuk atıyor. Sanki Ülkücülüğün tescil makamı bu eleman. Sen Türk milliyetçiliği ile taban tabana zıt bir ideolojiye(bir ideolojin varsa tabi) sahipsin. Ülkücülük hakkında yorumda bulunmak sana mı kaldı? Yemin ederim bu AKP'den de, cemaatten de iyice nefret etmeye başladım. Her türlü etik dışı, gayri ahlaki yola baş vuruyorlar. Omurgasız herifler. Bazı şeyleri savunuyorsanız doğru düzgün savunun. Güvenemiyor musunuz kendinize? Neden meşruiyetinizi hep başka yerlerden sağlamaya çalışıyorsunuz? Türklüğün sembolü bozkurda, Ülkücülere hakaret ediyor, sonra ''kardeşlerim'' diye oy istiyor. Devlet Bahçeli'ye neden oy veriyormuşuz. Belki muhalefette yetersizdir, belki çok hatası vardır. Ama bir Recep Tayyip Erdoğan karakterinde değildir. İşte biz de kendisine bu yüzden oy veriyoruz zaten.

.....

İşte sizin demokratlığınız da bu kadar. Uçkur takipçileri.





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli


    Bing (1)