İçerik değiştir



- - - - -

AKP de Ordu da Benden Rahatsızdı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 13.04.2011 - 14:19


Taraf gazetesinden Bahar Kılıçgedik'in haberine göre, Ergenekon soruşturmasından alınan Savcı Öz, çevresine aslında terfi etmediğini söyledi: AKP seçim öncesi korkmuş olabilir. Ordu da zaten benden rahatsızdı

Gönderilen Resim


YENİ OFİSİNE ÇİÇEK YAÐMURU
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden Sultanahmet'teki odasına taşınan İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'ün yeni ofisi, çeşit çeşit çiçeklerle adeta bir bahçeye dönüştü. Türkiye'deki derin devlet yapılanmasına, askerinden, emniyet, medya, yargı, siyasetçisine kadar kimsenin dokunmaya cesaret edemediği kişilere dokunan Savcı Öz'e, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili olmasının ardından Türkiye'nin dört bir yanından teşekkür mektupları yağıyor. Yeni görev yerinde tebrik ziyaretlerini kabul eden Öz'ü eski çalışma arkadaşlarının yanı sıra Ergenekon soruşturmasına bakmakla görevlendirilen savcılar da ziyaret etti. Görüşme esnasında yeni savcılar Ergenekon operasyonu ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

'YAŞADIÐIMI ANLADIM'
Öz, şimdiki görev yeri ile ilgili "Binlerce dosya içinde oksijensiz kalmıştım. Artık nefes alabiliyorum. O dönemlerde Ergenekon dışında da farklı dosyalara bakıyordum. Ergenekon sürecindeki yoğunluktan unutkanlık da başlamıştı. Yoğunluktan yapmak istediklerimi de ertelemiştim. Şimdi ertelediklerimi yapmaya başlayacağım. Daha rahatım. Yaşadığımı anladım" dedi.

Ensonhaber

Değişiklikler Kaydedildi...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli