İçerik değiştir



- - - - -

Rüyalarınızı Anlatın


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 60 yanıt verildi

#21 Rabbit

Rabbit

    bir ilgi delisi

  • Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:qop

Gönderim zamanı 16.11.2008 - 03:51

sabah küüt die uyandım o esnada rüya görüyodum galiba :)


sivastayımışım evimde
dedemin kızdıgı agaca salıncak yapmışız sallanıyorum
her sallandıgımda köpegimize dokunuyorum parmaklarımın ucuyla ve köpek havlıo
ve buna gülüorum manyah manyah
gerisi bilmiorum :)
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#22 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 16.11.2008 - 12:40

şimdi böle köydemişiz biizz,taam mı.halam inekleri sağmak için hayvan damına giriyomuş.taam mı ? girdiği andan itibaren coğkk coğkk haşığkk garşkk die tuhaf sesler gelmeye başlıyomuş.taam mı ? biraz merakımdan biraz endişemden bende peşine giriyomuşum.taam mı ? halam çıldırmış gibi sağıyomuş hayvanları.taam mı ? rüya bu ya,hayvanın birinden de süt yerine bozuk para akıyormuş. allah canımı alsın ki bak :fly: (taam mı ? ) resmen 1 lira falan çıkıyodu.bele :sleep: kalıyomuşum ben.halam al şu kovayı boşalt dediğinde , cüzdanımı aradıgımı hatırlıyorum bi de.sonra noluyosa artık hayvanlar birden mekan değişiyomuş ve hayvanları sulamaya gidiyomuşuz biz.gittiğimiz yerde minik de bi kulübe varmış içinde de öküz güya.sonra bizim su içen ucubeler sırayla o kulübeye giriyomuş. töbe yea.rüyanın sabahına da zaten abdest aldım *zong

#23 Eylül

Eylül

    Harabenin Meleği

  • Dokunulmazlar
  • 10.820 Mesaj

Gönderim zamanı 16.11.2008 - 14:03

Anlatamam gıçık oldum.
EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT

#24 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 16.11.2008 - 19:36

Rüya anlatmayı hiç sevmedim nedense onlar benim ve kimseyle paylaşmaya ihtiyacım yok...Çok nadir olarak paylaşırım ayrıntılara da girmem...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#25 ecehan

ecehan

    çok da fifi *böö

  • Dokunulmazlar
  • 13.431 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:gündüz Paris, gece Londra falan

Gönderim zamanı 16.11.2008 - 19:57

şimdi böle köydemişiz biizz,taam mı.halam inekleri sağmak için hayvan damına giriyomuş.taam mı ? girdiği andan itibaren coğkk coğkk haşığkk garşkk die tuhaf sesler gelmeye başlıyomuş.taam mı ? biraz merakımdan biraz endişemden bende peşine giriyomuşum.taam mı ? halam çıldırmış gibi sağıyomuş hayvanları.taam mı ? rüya bu ya,hayvanın birinden de süt yerine bozuk para akıyormuş. allah canımı alsın ki bak :P (taam mı ? ) resmen 1 lira falan çıkıyodu.bele *zong kalıyomuşum ben.halam al şu kovayı boşalt dediğinde , cüzdanımı aradıgımı hatırlıyorum bi de.sonra noluyosa artık hayvanlar birden mekan değişiyomuş ve hayvanları sulamaya gidiyomuşuz biz.gittiğimiz yerde minik de bi kulübe varmış içinde de öküz güya.sonra bizim su içen ucubeler sırayla o kulübeye giriyomuş. töbe yea.rüyanın sabahına da zaten abdest aldım :)

:D :P
taam taam :P
fıkra anlat dediklerinde de böle anlatıyosundur sen :P
Gönderilen Resim asaletini sevdiğim

#26 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 16.11.2008 - 21:00

burada anlatamam çok ayıp utanırım *gla

#27 Eylül

Eylül

    Harabenin Meleği

  • Dokunulmazlar
  • 10.820 Mesaj

Gönderim zamanı 04.12.2008 - 09:16

Çok rüya gördüm bu gece uyudum uyandım aynı rüyaların devamı arkası yarın gibi nerden başlasam anlatmaya sevdiklerim sevmediklerim herkes vardı ben oruçtum ve hep suyla unutup orucumu bozuyor sonra hatırlıyordum.Havuz vardı çocuklarla girmeye çalışıyordum manzara çok güzeldi fotoğraf çekmek istiyordum daha bir sürü olay.
EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT

#28 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 04.12.2008 - 13:11

Bende de uyanıp uyuyunca rüyanın devamını görme durumu oluyor?Garip bişey...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#29 Rabbit

Rabbit

    bir ilgi delisi

  • Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:qop

Gönderim zamanı 09.03.2009 - 19:08

iki gündür dehşet rüyalar görüyorum kapsamlı kapsamlı
balık tutuyordum bu gece bi yerde *ne

hemen baktım tabirlere

Rüyada balık görmek, aşk ve iş hayatınızın yoluna gireceğine işaret eder.


hadi inşşşş *ne
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#30 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 12.03.2009 - 12:20

bugün 4. gün ve yine gerek içerik olarak olsun, gerek oyuncular olarak olsun,aynı rüyayı gördüm.finalde hep ağlayan oluyodum.allahım sen sevdiceğimi kötülüklerden ve fenalıklardan,bela ve musibetlerden,kovulmuş şeytanın şerrinden muhafaza eyle yaleppim.amin. tü püü :mad1:

rüyama gelirsek,buram buram ölüm,sinir krizleri,ayrılık,yanlış anlaşılmalar ve entrikalar oluşturuyordu.sonra zaten üstümü örtüp uyumaya devam ettim :)

#31 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 10.04.2009 - 18:07

Rüyamda quStah yine o tornadan çıkma sopasını almış, beni sorguya çekiyomuş..'Anlat bakalım o'olum, Harabe.net'in kuralları nelerdir? ' diyomuş...Ben korkudan titreyerek cevap veriyomuşum:
"Ceza Sorumluluğunu Kaldıran veya Azaltan Nedenler
Kanunun hükmü ve amirin emri
Madde 24 - (1) Kanunun hükmünü yerine getiren kimseye ceza verilmez.
(2) Yetkili bir merciden verilip yerine getirilmesi görev gereği zorunlu olan bir emri uygulayan sorumlu olmaz.
(3) Konusu suç teşkil eden emir hiçbir surette yerine getirilemez. Aksi takdirde yerine getiren ile emri veren sorumlu olur.
(4) Emrin hukuka uygunluğunun denetlenmesinin kanun tarafından engellendiği hâllerde yerine getirilmesinden emri veren sorumlu olur.
Meşru savunma ve zorunluluk hâli
Madde 25 - (1) Gerek kendisine ve gerek başkasına ait bir hakka yönelmiş gerçekleşen gerçekleşmesi veya tekrarı muhakkak olan haksız bir saldırıyı o anda hâl ve koşullara göre saldırı ile orantılı biçimde defetmek zorunluluğu ile işlenen fiillerden dolayı faile ceza verilmez.
(2) Gerek kendisine gerek başkasına ait bir hakka yönelik olup bilerek neden olmadığı ve başka suretle korunmak olanağı bulunmayan ağır ve muhakkak bir tehlikeden kurtulmak veya başkasını kurtarmak zorunluluğu ile ve tehlikenin ağırlığı ile konu ve kullanılan vasıta arasında orantı bulunmak koşulu ile işlenen fiillerden dolayı faile ceza verilmez.
Hakkın kullanılması ve ilgilinin rızası
Madde 26 - (1) Hakkını kullanan kimseye ceza verilmez.
(2) Kişinin üzerinde mutlak surette tasarruf edebileceği bir hakkına ilişkin olmak üzere açıkladığı rızası çerçevesinde işlenen fiilden dolayı kimseye ceza verilmez.
Sınırın aşılması
Madde 27 - (1) Ceza sorumluluğunu kaldıran nedenlerde sınırın kast olmaksızın aşılması hâlinde fiil taksirle işlendiğinde de cezalandırılıyorsa taksirli suç için kanunda yazılı cezanın altıda birinden üçte birine kadarı indirilerek hükmolunur.
(2) Meşru savunmada sınırın aşılması mazur görülebilecek bir heyecan korku veya telaştan ileri gelmiş ise faile ceza verilmez.
Cebir ve şiddet korkutma ve tehdit
Madde 28 - (1) Karşı koyamayacağı veya kurtulamayacağı cebir ve şiddet veya muhakkak ve ağır bir korkutma veya tehdit sonucu suç işleyen kimseye ceza verilmez. Bu gibi hâllerde cebir ve şiddet korkutma ve tehdidi kullanan kişi suçun faili sayılır.
Haksız tahrik
Madde 29 - (1) Haksız bir fiilin meydana getirdiği hiddet veya şiddetli elemin etkisi altında suç işleyen kimseye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası yerine onsekiz yıldan yirmidört yıla ve müebbet hapis cezası yerine oniki yıldan onsekiz yıla kadar hapis cezası verilir. Diğer hâllerde verilecek cezanın dörtte birinden dörtte üçüne kadarı indirilir.
Hata
Madde 30 - (1) Fiilin icrası sırasında suçun kanunî tanımındaki maddî unsurları bilmeyen bir kimse kasten hareket etmiş olmaz. Bu hata dolayısıyla taksirli sorumluluk hâli saklıdır.
(2) Bir suçun daha ağır veya daha az cezayı gerektiren nitelikli hâllerinin gerçekleştiği hususunda hataya düşen kişi bu hatasından yararlanır.
(3) Ceza sorumluluğunu kaldıran veya azaltan nedenlere ait koşulların gerçekleştiği hususunda kaçınılmaz bir hataya düşen kişi bu hatasından yararlanır.
Yaş küçüklüğü
Madde 31 - (1) Fiili işlediği sırada oniki yaşını doldurmamış olan çocukların ceza sorumluluğu yoktur. Bu kişiler hakkında ceza kovuşturması yapılamaz; ancak çocuklara özgü güvenlik tedbirleri uygulanabilir.
(2) Fiili işlediği sırada oniki yaşını doldurmuş olup da onbeş yaşını doldurmamış olanların işlediği fiilin hukukî anlam ve sonuçlarını algılayamaması veya davranışlarını yönlendirme yeteneğinin yeterince gelişmemiş olması hâlinde ceza sorumluluğu yoktur. Ancak bu kişiler hakkında çocuklara özgü güvenlik tedbirlerine hükmolunur. İşlediği fiili algılama ve bu fiille ilgili olarak davranışlarını yönlendirme yeteneğinin varlığı hâlinde bu kişiler hakkında suç ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde dokuz yıldan oniki yıla; müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde yedi yıldan dokuz yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. Diğer cezaların üçte ikisi indirilir ve bu hâlde her fiil için verilecek hapis cezası altı yıldan fazla olamaz.
(3) Fiili işlediği sırada onbeş yaşını doldurmuş olup da onsekiz yaşını doldurmamış olan kişiler hakkında suç ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde ondört yıldan yirmi yıla; müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde dokuz yıldan oniki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. Diğer cezaların yarısı indirilir ve bu hâlde her fiil için verilecek hapis cezası sekiz yıldan fazla olamaz.
Akıl hastalığı
Madde 32 - (1) Akıl hastalığı nedeniyle işlediği fiilin hukukî anlam ve sonuçlarını algılayamayan veya bu fiille ilgili olarak davranışlarını yönlendirme yeteneği önemli derecede azalmış olan kişiye ceza verilmez. Ancak bu kişiler hakkında güvenlik tedbirine hükmolunur.
(2) Birinci fıkrada yazılı derecede olmamakla birlikte işlediği fiille ilgili olarak davranışlarını yönlendirme yeteneği azalmış olan kişiye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası yerine yirmibeş yıl müebbet hapis cezası yerine yirmi yıl hapis cezası verilir. Diğer hâllerde verilecek ceza altıda birden fazla olmamak üzere indirilebilir. Mahkûm olunan ceza süresi aynı olmak koşuluyla kısmen veya tamamen akıl hastalarına özgü güvenlik tedbiri olarak da uygulanabilir.
Sağır ve dilsizlik
Madde 33 - (1) Bu Kanunun fiili işlediği sırada oniki yaşını doldurmamış olan çocuklara ilişkin hükümleri onbeş yaşını doldurmamış olan sağır ve dilsizler hakkında; oniki yaşını doldurmuş olup da onbeş yaşını doldurmamış olanlara ilişkin hükümleri onbeş yaşını doldurmuş olup da onsekiz yaşını doldurmamış olan sağır ve dilsizler hakkında; onbeş yaşını doldurmuş olup da onsekiz yaşını doldurmamış olanlara ilişkin hükümleri onsekiz yaşını doldurmuş olup da yirmibir yaşını doldurmamış olan sağır ve dilsizler hakkında da uygulanır.
Geçici nedenler alkol veya uyuşturucu madde etkisinde olma
Madde 34 - (1) Geçici bir nedenle ya da irade dışı alınan alkol veya uyuşturucu madde etkisiyle işlediği fiilin hukukî anlam ve sonuçlarını algılayamayan veya bu fiille ilgili olarak davranışlarını yönlendirme yeteneği önemli derecede azalmış olan kişiye ceza verilmez. (2) İradî olarak alınan alkol veya uyuşturucu madde etkisinde suç işleyen kişi hakkında birinci fıkra hükmü uygulanmaz....'

...quStah, 'Ulan o'olum, o saydıkların TÜRK CEZA KANUNU'nun maddeleri! ' diye beni kovalıyomuş..Ben kaçıyomuşum...
Kan ter içinde uyandım...Hayırdır işşallah...

#32 quStah

quStah

    Camel Soft

  • Yöneticiler
  • 5.617 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Kadıköy
  • İlgi Alanları:kandırmak..

Gönderim zamanı 10.04.2009 - 20:56

Rüyamda mahşer yerindeyiz. Kamera kuşbakışından alçalıyor dibime kadar. Karşımda alsancak..
Parlıyor gözleri, ateş gibi sözleri, birde üstüne elindeki değneği.
Meğer etmemiş hakkını helal, doğruda olsa yanlışda olsa çekeceğim var heral.
Derken uyandım o vakit, yaradan nasip etmedi bu haksızlığı olan namüsait..
Velhasıl kelam ; gel buraya alsancak heman *zong

#33 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 10.04.2009 - 21:33

Bence ikinizinde art orta kısmınız açıkta kalmış.Gece vakti kalkıp bi yorganı felam düzeltin bi dahakine... *zong

Bizim oralarda rüya görenlere böle denir de... :D

Bu mesaj shy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 10.04.2009 - 21:34

DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#34 cipidi_cipidi_yuzen_balik

cipidi_cipidi_yuzen_balik

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Dokunulmazlar
  • 1.445 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:genç....

Gönderim zamanı 11.04.2009 - 09:58

rüyamda sürücü kursu gördüm yaff.... :curtain:
Bana saygı gösterenin kuluyum..Göstermeyenin sultanı...
<º))))><><((((º>

#35 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 11.04.2009 - 10:22

o zaman ehliyet alamazsın :curtain:

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#36 cipidi_cipidi_yuzen_balik

cipidi_cipidi_yuzen_balik

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Dokunulmazlar
  • 1.445 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:genç....

Gönderim zamanı 11.04.2009 - 10:31

ben de pisilet sürerim,patenle kayarım yürürüm otobüse pinerim banane banane yaaaaaaaaa
Bana saygı gösterenin kuluyum..Göstermeyenin sultanı...
<º))))><><((((º>

#37 K@LPSİZ

K@LPSİZ

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.160 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Ankara

Gönderim zamanı 11.04.2009 - 10:37

Dun gece rüyamda bir ormandaydım. Arkamdan da 4 tane zenci beni kovalıyordu. Büyük ihtimal Belgrad ormanlarındandık. Şinci bu rüyayı aklımdan geçenleri yansıtmıcak şekilde yorana elmalı şeker ve bilumum tatlı türleri ısmarlıcam :curtain:
Kimsenin adı dudaklarımı kandıramadı...

#38 talbot

talbot

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 405 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:konya

Gönderim zamanı 11.04.2009 - 12:21

beren saat i aradım konuştm telde:)
Tolga İnan

#39 alsancakE24

alsancakE24

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.849 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 13.04.2009 - 08:27

Rüyamda mahşer yerindeyiz. Kamera kuşbakışından alçalıyor dibime kadar. Karşımda alsancak..
Parlıyor gözleri, ateş gibi sözleri, birde üstüne elindeki değneği.
Meğer etmemiş hakkını helal, doğruda olsa yanlışda olsa çekeceğim var heral.
Derken uyandım o vakit, yaradan nasip etmedi bu haksızlığı olan namüsait..
Velhasıl kelam ; gel buraya alsancak heman *zong


Eyvah, yandım ki ne yandım...


Bence ikinizinde art orta kısmınız açıkta kalmış.Gece vakti kalkıp bi yorganı felam düzeltin bi dahakine... :P

Bizim oralarda rüya görenlere böle denir de... :mad1:


Özellikle orta kısım açıkta kalmayacak :)


Dun gece rüyamda bir ormandaydım. Arkamdan da 4 tane zenci beni kovalıyordu. Büyük ihtimal Belgrad ormanlarındandık. Şinci bu rüyayı aklımdan geçenleri yansıtmıcak şekilde yorana elmalı şeker ve bilumum tatlı türleri ısmarlıcam *zong



:) Harikaydı...

#40 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 13.04.2009 - 12:27

Ben rüyamı anlattım o da bana popon açıkta kalmış dedi ben de bunun üzerine ağladım... :mad1:

Bu mesaj shy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 13.04.2009 - 12:28

DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim




1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli