İçerik değiştir



Şener'den Canlı Yayında Şok Sözler!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 milas

milas

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 939 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.03.2011 - 15:32


Şener'den canlı yayında ŞOK sözler!
Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener: “İktidar, 28 Şubat ile işbirliği içindedir!”



İktidarı, 28 Şubat'ın işbirlikçisi olarak gösteren Şener şu açıklamalarda bulundu: “ Ben şuanda iktidarın 28 Şubat ile işbirliği içinde olduğunu düşünüyorum. O dönemde 28 Şubat'ı savunan gazeteciler şimdi hükümeti savunuyorlar. O gün; en çok gözüken isimlerden biri olan Çevik Bir'dir ve şimdi Başbakan'a yakındır. 28 Şubat'ta Sincan'da tankları yürüten komutan şimdi nerededir soruyorum? Kendisi şuan da Kara Kuvvetleri komutanımızdır. Bu atamayı, en kudretli olduğu dönemde yapan bizzat Başbakan'dır.”

Tv8'de Ankara Temsilcisi Erkan Tan'ın hazırlayıp sunduğu Erkan Tan ile Başkent'ten programına bugün Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.

“Kayıp Trilyon zorla ortaya çıkarılmış bir hesaptır!”
Şener; Erbakan'ın ‘Kayıp Trilyon' davası hakkında açıklamalarda bulundu ve şu sözleri kaydetti: “Anayasaya göre siyasi partileri mali açıdan Anayasa Mahkemesi inceler. İlk defa hocanın partisi ile ilgili hesaplarını Maliye Bakanlığı'nın denetim elemanları incelemiştir. Tarihimizde bu yoktur, bence kanuna aykırıdır. Böyle bir inceleme hangi parti hakkında yapılırsa yapılsın muhakkak şurasından burasından bir şeyler çıkarmaya başlarsınız. Maliyeciler bilir KDV iadesi için yapılan incelemeler vardır. Aynen KDV incelemesi için vergi incelemesi gibi incelemeler vardır.”

“Olay şudur; bir gider belgesi alınmış, bu 28 Şubat'ın rüzgarı ile bir takım insanları cezalandırmak için. Mekanizmalar, bizde rüzgara göre işliyor. Partisi kapanmış, bir daha kapanmış. Bunu piyasadan silelim diye bir de üzerine trilyon davası yüklenmiştir. Süreci böyle değerlendirmek lazım. Gider faturasını veren firmanın var olup olmadığına bakarım önce. Varsa, bu da yetmez gidiyor o firmanın da, o malı aldığı firmanın hesaplarına da bakarım orada yoksa senin partinin bu belgesini yok sayarım diyor. Böyle bir zincirleme inceleme ile zorla ortaya çıkarılmış bir hesaptır.”

“Erbakan birinde bir özellik gördüğünde önünü açardı!”
Şener, Erbakan'ı anlattı: “Ben ilk siyasete başladığımda Erbakan hocanın dergahında öğrenci idim. 1991'de Refah Partisi'nden milletvekili oldum. Hem kabinede hem de parti yönetiminde bulundum. Erbakan hoca başlı başına bir üniversite idi. Onun etrafında bulunan pek çok isim siyasete yetişmiştir. İktidardan da muhalefetten de elemanları vardır. Turgut Özal bile onunla idi zamanında. Erbakan'ın tarzı birinde özellik gördüğünde önünü açardı. Başarılı olanı onure ederdi. Görev verdiği şahsı izlerdi. Onunla çalışmak çok zordu, 24 saatinizi ona ayırmak gerekiyordu; çünkü o da 24 saatini işine ayırıyordu. Bazıları son dakikaya kadar siyasette oluşunu anlayamamışlardır. Nefes aldığı sürece cihat etme isteğini anlayamadılar.”

“Erbakan hoca dindar insanları etrafına toplayıp siyaset yapardı. Hoca asla ve asla farklı düşüncedeki insanları, farklı dindeki insanları üzecek tek bir cümle söylememiştir. ‘Kanlı mı kansız mı' ifadesi de soyut bir ifadedir. Başkasının söylediği bir söz üzerine yorum yaparken söylediği bir ifadedir. Muhatabının belli olmadığı bir söz üzerine eleştiri yapılamaz” dedi.

“Şu anda bütün kadrolar ‘Hoca Üniversitesi' mezunudur!”
“Erbakan; bürokrasiden, medyaya, sermayeye kadar hepsi ile ilgilenmiştir. Başbakan, Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı hocadan gelmiştir. MÜSİAD'ı Refah Partisi'ne bağlı bir birim olarak kurmuştur. Medyadan da örnek vermek gerekirse; Kanal 7'ye de öncülük yapmıştır.” diye konuştu.

“Erbakan yanlışlara asla dayanamazdı!”
Erbakan'ın kendilerini nasıl çalıştırdığından söz eden Şener; “ Bir konu olduğunda, geç saatlere kadar çalıştırırdı, yönlendirirdi bizi. Türkiye'de 91-95 yılları arasında Refah Partisi'nin milletvekilli alamadığı iller vardı. O iller ile irtibat kurmamızı isterdi. Sürekli siyaset ile sizi yoğurur, 24 saat çalıştırırdı. Yanlışlara dayanamazdı, yanlış yapanın önünü keserdi. Zarar vermesin diye.” diyerek sözlerini kaydetti.


http://habervaktim.c...sok_sozler.html


araba koşulan at'a durması için ne diyorlardı ...... :blush:
necip fazıl a sormuşlar; edebi nerden öğrendin, cevap vermiş edep sizden

#2 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 03.03.2011 - 22:13

araba koşulan at'a durması için ne diyorlardı ...... :blush:

doğruyu söylemek yasak, dikkat ergenekon var, senden büyük özel yetkili savcılar var, hayat içki ve seksten ibaret değildir... halka soralım, yetmez ama evet...

istediğinizi diyebilirsiniz...




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…







Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli