İçerik değiştir



- - - - -

Dekolte Giyene Tecavüz Ederler


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 32 yanıt verildi

#21 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 18.02.2011 - 11:51

özet geçiyorum: abazaya cine5 bile şifresiz görünürmüş.

böyle bir atasözü vardı cine5'in şifreli olduğu zamanlarda :P

#22 suheda

suheda

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 410 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Kuzey

Gönderim zamanı 18.02.2011 - 12:52

Tecavüzü dinle yargılamak gibi bir zihniyet sanıyorum bizim ülkemizden başka hiç bir yerde yok..
Her olayı her suçu din kıstasları içerisinde değerlendirmeye kalkan düşünce elbette hatanın içerisindedir.
Ben hiç bir yerde işleninlen suçun hiristiyalıkla ya da yahudilikle mukayese edildiğini görmedim,ama nedense bizim ülkemizde suç ne olursa olsun birileri tarafından gelip dine dayatılır.
Şimdi kalkıp "Alanya'da kürdün biri kız çocuğuna tecavüz etti dersen vay sen bunu nasıl etnik kökene indirirsin ırk ayırımcılığımı yapıyorsun" derler.
Peki burada yapılan ne din istismarı..
Demek istediğimi bal gibi anlayıpta anlamamazlığa verip "beni kimsenin orası burası ilgilendirmez"sözünede güler geçerim.
Tabi ya hiç bir erkek ergen döneminde çıplak kadın resimleriyle haşır neşir olmamıştır :)yada sanal ortamda cam önünde soyunup orasını burasını gösteren kadından tahrikte olmamıştır.
Gerçi bunu ergene indirgemekte yanlış,iki sözle bile tahrik edilmeyecek erkek yoktur.Bunu yadırgamıyorum doğasında var.
Ne diyoruz ortama zemin hazırlama,mahkemelerde bile cezai indirim gerektiren bir duruma düşmeme,kadın tecavüze uğradığını iddia eder sonra mahkemeye verilen fotoğrafta adamın kucağına oturduğu resim yüzünden suçlu ya afedilir ya da az bir ceza ile kurtulur.

Ha ne dedik mevzuyu adamcağızın söylediği cümlede ki yalnızca "tecavüz" sözüğünü cımbızla çekip alıp değerlendiriyorsak o ayrı bir konu o zaman yukarıda söylenilen sözü değil tecavüzü tartışmamız gerekir.
Toplum ruh hastası cinselliğe aç sapıklarla dolu o yüzden tedbiri ve ölçüyü elden kaçırmamakta fayda var..

Daha şurda henüz taptaze bir Defne Foster örneği var önümüzde,gencecik bir kadın öldü kimse ölümüyle değilde evli bir kadının o saatte bekar bir erkeğin evinde ne aradığını sorgulayıp durdu.
Şimdi aynı insanlar yukarıda ki sözden sebep veryansın ediyor medyada...
Teşhir teşviktir sonuna kadar sözümün arkasındayım çünkü karşına çıkacak insanın ne tür bir manyak olduğunu bilemezsin..Ata,eşeğe,doksan yaşında kadına tecavüz eden adamın karşısına geç en mahrem yerine kadar aç göster sonrada bak bakalım ne olur..
Blogımda bile bu konuyla ilgili (TACİZ)önceden yazılmış bir yazım var,nerede nasıl karşına çıkacağı belli değil bu tecrit edilesi yaratıkların..

Gönderilen Resim


#23 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 18.02.2011 - 13:26

Orasını burasını açan da, orasını burasını açmayan da tecavüze uğruyorsa, demek ki teşhir davet değilmiş :)
Teşhir davet olsa bile (ki buradaki teşhir dekolteyle ilişkilendiriliyor) teşhirin sahibinin daveti eminim tecavüze için değildir <_< Yani sonuç : öylesine bir yanılgı içindesiniz ki, sırf arkasında durmak zorunda hissettiğinizden o talihsiz açıklamayı savunuyo gibisiniz şuheda..
Türbanlı birinin tecavüze uğraması türbanın tahrik ettiği fikri ile ne kadar abesse, dekolteli birinin tecavüze uğramasının dekoltesine bağlanması da o kadar abesle iştigaldir.
Bir sapığın neyden tahrik olacağını kestirebilmek için sapık olmaktan başka yol yoktur.
Misal bazı insanlar fetişisttirler. Mesela kimisi ayaklardan hoşlanır, zevk alır, hatta tahrik olur. Fakat ben kendi ayağım dahil tüm ayaklardan tiksinirim :) Ayak fobim var.

...


#24 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 18.02.2011 - 14:11

valla ben dedim abazaya cine5 bile şifresiz görünürmüş. olay sadece taciz olsa, hani dekolteye bamak da taciz olarak değerlendiriliyor ya; o bakımdan kısmen adam haklı diyebiliriz. ama tecavüz apayrı bir şey. bu tecavüzü: ama o da dekolte giyiyor dersek meşrulaştırmış oluruz. bakın tecavüz diyorum. taciz ayrı tecavüz ayrı bir şey.

her insanın istediğini giyme hakkı vardır. başörtü konusunda özgür olsun diyip, dekolteye gelince; dekolte giyersen tecavüzü hakedersin demek çifte standarda çok güzel örnek olur, bayağılıktır, ayıptır bence de günahtır.

#25 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 18.02.2011 - 17:57

Sevgili Suheda

Sevgili AYIZIT Hanımefendinin benim anlatmak istediklerimin bir kısmını yanlış yorumlamış olsa bile ki onun görüşü böyedir saygı duyarım.(Türbanlı birinin tecavüze uğraması türbanın tahrik ettiği fikri ile ne kadar abesse...)demiş.
Aşağıdaki linki okumasını tavsiye ederim.
http://www.milliyet....933/default.htm

AYIZIT'ın Size verdiği yanıtla Söylenmesi gerekenleri söylemiş zaten.
Birkaç cümle de ben söylemeden geçemedim.
Cinsellik ile ilgili olarak anlatıklarınız ile Tecavüz ve Tecavüzcü'nün, şu anlattıklarınızla ne alakası var şimdi!?
İnsanlar cinselliklerini kimsye zarar vermeden kendi dünyalarında yaşıyorlarsa beni,seni,onu kısaca kimseyi ilgilendirmez.
Bu çok önemli noktaya dip-not koyup açıklık getirdikten sonra devam edersek.
Sağlıllı cinsellik hayatın bir parçasıdır.
Cinsellik bebek yaşından itibaren başlar.
Hiç unutmam .
Bir yakınımızı ziyarete gitmiştik.
İki yaşını birkaç ay geçmiş çocukları içerde mışıl mışıl uyuduğu sırada mümkün olduğunca gürültü etmeden konuşuyorduk.
Birden hepimiz çocuk odasından gelen sesle irkildik.
Çocuk ''bebek ağzıyla'' ne söylediği belli olmadan bağırıp duruyor du.

Çocuk; yattığı beşiğin korkuluklarından atlayıp heyecanla ve bağırarak Aile büyüklerinin toplandığı salona koşarak geldi
Anneee!! Babaaa!! (salona gelince de) dedesini görünce de Dedeeee !! Baakk Kocaman yaptım kocaman yaptım!! diye bağırıyordu.


Bu durum Ona; doğanın kendisine verdiklerinin (cinselliğinin) bilinçsiz olarak ilk farkına varma anıydı.
Doğrusunu söylemek gerekirki gerçekten de ''Kocaman'' yapmıştı.
Hepimiz hep bir ağızdan Aferin, aferin, pek de kocaman yapmışsın maaşallah, demekle yetindik.
Çok da sevindik, mutlu da olduk.
Çünkü bu durum çocuğun sağlıklı durumunun ilk belirtileridir. Bunlar onun ilk cinsellik dürtüleridir.
Yanlış olan içimizden birsinin çocuğun bu heyecanına ters tepkisi olurdu ki. İlerde çok vahim sonuçlar doğurabilirdi.!!!!!!!!! (Cinsellik konumuzdan çok farklı ve ap-ayrı tartışılması gereken bir konudur)

Daha sonra çocuk dikkatini başka yönlere yoğunlaştırınca ''Kocaman'' dan eser bile kalmadı kaybolup gitti.

Önemli olan ergenlik den itibaren sağlıklı cinsellik için Ergen’in doğru Aktivitelere yönlendirilmesi değil mi.?!!
Spor,müzik ....... ve çesitli aktiviteler.
İşte sağlıklı nesilerin yetişmesinde EĞİTİLMLİ AİLE FERTLERİNE Çok Büyük görevler düşüyor. Cinsel eğitimin Ne kadar da önemli olduğu işte böyle anlarda ortaya çıkıyor.
Anahtar tam da burada gizli.
İşte biz de tam burada geçmişte ki korkuların, korkutmaların ve hayal kırıklıklerının Cinsel yönden sağlıksız olmasına neden olan insan davranışlarının O kişinin Davranışını nasıl etkilediğini ne duruma düştüğünü konuşuyoruz.
Yani sizin de Örnek verdiğiniz gibi Bir DAMACANIN DELİĞİNİ BİLE DEKOLTE Olarak gören insanların cinsel sapkınlığını davranışını konuşuyoruz.
Dediğim gibi yazdıklarınıza karşılık sevgili AYIZIT gayet güzel açıklamış.
Ben de Lafı fazla uzatmayacağım;
Ben şimdi bu zatı muhterem!! Profun demeçlerinden bir demet vereyim.

2008 yılına ait ve www.cevaplar.org adlı dini bir internet sitesinde kendisine sorulan sorulara şöyle yanıtlar vermiş;

CARİYEYE DEKOLTE SERBEST
Avret yeri, toplumumuzda hukuken bulunmayan cariyeler için de geçerlidir. Cariyelerin sadece mahremi olan erkeklere karşı değil, bütün erkeklere karşı avret yeri göğüsten diz kapağına kadarki yerleridir.
Dolayısıyla cariye, İslam toplumunda baş açık ya da kolları açık veya diz kapağından aşağısı açık gezdiği zaman günah işlemiş olmaz.
DEKOLTE AYAKTA BAŞLAR
Kadının yabancı erkeklere karşı avret yeri, yüz ve eller hariç vücudun her tarafıdır. Ayakları dahi avret yerine dahil eden görüşler ağırlıktadır.
KADIN YÜZÜNÜ DE KAPAMALI
Kadının yüzü, avretten değildir. Ama bir fitne söz konusu ise yüzünü de örter, evden çıkması caiz olmayabilir.
'DAR GİYSİ' TESETTÜR OLMAZ
Zamanımız Müslüman kadını, başını örtüyor, pardösü de giyiyor ama dar giyindiği için vücut çizgileri olduğu gibi ortada olabiliyor. Bu hanımlar tesettür adına örtünüyorum, demesinler. Ne şiş yansın ne kebap hesabı bir örtünme. Bu noktada Müslüman kadında ciddi bir yozlaşma görüyorum.
PARFÜMLÜYE CENNET HARAM

Kadın, yabancı erkeklerin alabileceği şekilde koku sürünecek olursa, o kadına cennet kokusu haram olacaktır. Evde sürünür, yabancı erkekleri celbedici kokular sürünemez.
GAYRİMÜSLİM NİNE
Bir gayrimüslim ninesini düşününüz. Bir de bizim ninelerden birisini. İkisini yan yana koyun. Hangisi daha cana yakın ve sevimli? Elbette hepiniz diyeceksiniz ki, bizimki. Halbuki o gayrimüslim nine ömür boyu cilt bakımı yaptı. Cilt bakımı masrafı ile üç-beş aile geçinebilirdi.
TOPUKLU GİYME
Kadının topuğuna ses çıkarıcı şey çaktırması, yolda yürürken, ta uzaktaki erkeklerin bile dikkatini çekecek sesler çıkarması, ayete aykırı düşmektedir.
SAÇ BOYAMA CAİZ DEĞİL
Gösteriş olsun diye saç boyama caiz değildir. İnsanı kibre ve şımarıklığ*gunötürür.
KONUŞURKEN KIRITMAMALI
Kadının sesi düz konuşma şeklinde caizdir. Kadının sesini, yabancı erkeklerin dinlemesini yasaklayan ayet bilmiyoruz. Ancak şu tavsiye var. Erkeklerle konuşurken kırıtmadan, fazla laf etmeden konuşmasının sakıncası yok.
SOKAĞA ÇIKMAMA ŞARTI
Kadının yola çıkmasına, evinden çıkıp dönünceye kadar can ve mal, özellikle de namus konusunda, emniyet içerisinde gidip gelebiliyor mu, gelemiyor mu? Hatta namusu, evinden dışarı çıktığı zaman tehlikedeyse, evinden çıkması caiz olmaz

http://www.milliyet....949/default.htm

#26 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 19.02.2011 - 00:02

ya imam hatipte heleki yatılı yetişen bir erkek için dekolteli birini görünce azıtması son derece normal hocaya serbest *secret
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#27 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 19.02.2011 - 09:43

Hımmm.Sizin tesbitinizden yola çıkarsak!
Demek ki sorun buralar da.

Bu mesaj waranko tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 19.02.2011 - 09:43


#28 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 19.02.2011 - 10:00

Prof. etiketli zatın;

2008 yılına ait ve www.cevaplar.org adlı dini bir internet sitesinde kendisine sorulan sorulara şöyle yanıtlar vermiş;

CARİYELERE DEKOLTE SERBEST
''Avret yeri, toplumumuzda hukuken bulunmayan cariyeler için de geçerlidir. Cariyelerin sadece mahremi olan erkeklere karşı değil, bütün erkeklere karşı avret yeri göğüsten diz kapağına kadarki yerleridir.
Dolayısıyla cariye, İslam toplumunda baş açık ya da kolları açık veya diz kapağından aşağısı açık gezdiği zaman günah işlemiş olmaz.'' Demiş.

Abooooo vaşşşşş!!
Bunu ben söylemiyorum,Prof uvanlı bu zat söylüyor.

Bu durmda ÖRTÜNME ALLAHIN EMRİ DEĞİLMİŞ.
İslamda Baş'ın Örtülmesi Farz diyenlere karşı açık ve net cevap olmuş.
Hadi bakalım İnancımdan dolayı örtünüyorum diyenler, şimdi ne cevap verecekler bakalım!!

Bu mesaj waranko tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 19.02.2011 - 10:02


#29 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 19.02.2011 - 10:36

waranko

Konu örtünme değil tecavüz üzerineydi. Örtünmeyle ilgili kavgalarınız için başka sayfa lütfen.

...


#30 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 19.02.2011 - 11:32

AYIZITI
Ben uzun, uzun, Tecavüz konusunda düşüncelerimi yazdım.
Buyursun yazmak isyen de yazsın.

Ayrıca Bakın topiğin açılışın da ilk cümle aynen şöyle;
''Selçuk Üniversitesi İlahiyat Bölüm Başkanı Prof. Orhan Çeker'den çok tartışma yaratacak inanılmaz açıklama!''
Tamam İşte,
Şimdi Biz bu beyefendinin düşüncelerini tartışmıyormuyuz.
Dip not olarak da Örtünme konuda fikirlerine, fikir beyan etmek istedim.
Bu site de; Türban ve Başörtüsü konusunda da uzun uzun yazmıştım.
Yeri geldi bu konuda bir hatırlatma yapmak da, tam yerine denk geldi. İyi de oldu.

Bu mesaj waranko tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 19.02.2011 - 11:40


#31 suheda

suheda

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 410 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Kuzey

Gönderim zamanı 19.02.2011 - 23:25

Tecavüzü dinle yargılamak gibi bir zihniyet sanıyorum bizim ülkemizden başka hiç bir yerde yok..
Her olayı her suçu din kıstasları içerisinde değerlendirmeye kalkan düşünce elbette hatanın içerisindedir.
Ben hiç bir yerde işleninlen suçun hiristiyalıkla ya da yahudilikle mukayese edildiğini görmedim,ama nedense bizim ülkemizde suç ne olursa olsun birileri tarafından gelip dine dayatılır.
Şimdi kalkıp "Alanya'da kürdün biri kız çocuğuna tecavüz etti dersen vay sen bunu nasıl etnik kökene indirirsin ırk ayırımcılığımı yapıyorsun" derler.
Peki burada yapılan ne din istismarı..



Prof. etiketli zatın;

Abooooo vaşşşşş!!
Bunu ben söylemiyorum,Prof uvanlı bu zat söylüyor.

Bu durmda ÖRTÜNME ALLAHIN EMRİ DEÐİLMİŞ.
İslamda Baş'ın Örtülmesi Farz diyenlere karşı açık ve net cevap olmuş.
Hadi bakalım İnancımdan dolayı örtünüyorum diyenler, şimdi ne cevap verecekler bakalım!!


:)

Gönderilen Resim


#32 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 20.02.2011 - 00:05

yav daha geçen günlerde bir karikatürde sözde çağdaş karikatürist "Allah yok din yalan" yazınca düşünce özgürlüğünden dem vuranlar bu şeyde nasılda hemen daldılar adam öyle diyosa sende öyle değil de çık işin içinden bebişim <_<

Bu mesaj pac tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 20.02.2011 - 00:06

YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#33 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 21.02.2011 - 17:00

suheda, 18.02.2011 - 11:52 itibarıyla şunları söyledi:

Tecavüzü dinle yargılamak gibi bir zihniyet sanıyorum bizim ülkemizden başka hiç bir yerde yok..
Her olayı her suçu din kıstasları içerisinde değerlendirmeye kalkan düşünce elbette hatanın içerisindedir.
Ben hiç bir yerde işleninlen suçun hiristiyalıkla ya da yahudilikle mukayese edildiğini görmedim,ama nedense bizim ülkemizde suç ne olursa olsun birileri tarafından gelip dine dayatılır.
Şimdi kalkıp "Alanya'da kürdün biri kız çocuğuna tecavüz etti dersen vay sen bunu nasıl etnik kökene indirirsin ırk ayırımcılığımı yapıyorsun" derler.
Peki burada yapılan ne din istismarı..


Tamam da
Daha önce yazdıklarımı okumuş olsaydınız bana!!! Hele ki bana hitaben!!! bu notu da ekleme gereği duymazdınız.

Bakın daha önce ben bir soru sormuştum.

Peki Kur’an’da “kadın tesettürlü değilse, sapıkların gözünden tepeden tırnağa saklanmamışsa tecavüz edilebilir” diye mi yazıyor?

Bu soruma cevap veren çıkmamıştı.
Ben de cevap veren çıkmayınca üzerinde bile durmamıştım.
Fakat; Siz alıp bana çevirmişsiniz!!!

Benim Baş örtüsü ile ilgili olarak yazdıklarıma gelince,
Niçin yazdığımın açıklamasını yapmıştım.
Size de açıklayayım.

Ağzını her açtığında inciler döken Prof. için yeni Topik açmaktansa bu topik içine birkaç UÇUK söylemini daha eklemiştim.
Sonra,
Bu eklentiden Özellikle Cariyeler (Köleler ) Konusundaki bu Prof Beyin beyenatına açıklık getirmek istedim.
Çok da açıklayıcı olmadı mı?

Yıllardır İslamda kadınlar için iki türlü icma olduğunu söyleyip duruyoruz.
İslamda Başın örtünmesinin veye örtülmemesinin sosyal satatü belirleyicisi (hür veya köle) olduğunu söyleyip duruyoruz.
Herşeyden önce Aklı başında cahil bir adam bile Din de çifte satandart'ın olmayacağını bilir.
Din de Çifte standart olabilir mi? ( Kadınlar için iki ayrı din olabilir mi)
Fakat Prof Etiketli bu zat çelişkiler için de debelenip duruyor.
Neresinden tutsan lime lime dökülüyor.
Demek ki neymiş!!?
Başın örtülmesi Allhın emri değilmiş.

Galile dünya dönüyor demişti de engizisyonda yargılanmıştı.
Fakat bu gün minicik bir çocuk bile dünyanın döndüğünü gayet güzel ispatlayark açıklayabiliyor.
Yani şunu demek istiyorum.
Dünya dönüyor.
Bazıları yine de Dünya dönmüyor diyebilirler. Buna da saygı duyarız.
Yani;
Başını yine de Erkekler için değil inancından ötürü Allah için örtmek istiyorum diyene de yine saygımız sonsuzdur.
O şekilde inanıyordur olabilir.

Bu mesaj waranko tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 21.02.2011 - 17:01






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli