İçerik değiştir



- - - - -

Odatv'ye Polis Baskını


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 19 yanıt verildi

#1 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 14.02.2011 - 11:46


Hükümete muhalif yayınlarıyla dikkat çeken OdaTV adlı haber sitesinin binasına ve imtiyaz sahibi Soner Yalçın'ın evine sabah saatlerinde polis tarafından baskın yapıldı.

Operasyonun, sitede yayınlanan "Ergenekon aramalarıyla ilgili" görüntüler nedeniyle yapıldığı öne sürülüyor.

Gönderilen Resim

Yalçın'ın Cihangir'deki evinde ve Oda TV binasında sabah 06.00'dan itibaren arama başlatan polisin, Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Haber Müdürü Barış Terkoğlu'nun da evlerinde arama yaptığı öğrenildi.

Baskının ardından sitenin yayını durdu.

AVUKATI KONUŞTU

Oda TV Haber Müdürü Barış Terkoğlu'nun avukatı Serkan Günel aramayla ilgili yaptığı açıklamada "Salonda toplanmışlar, kitaplıklardan itibaren başladılar aramaya. Arama kararını gösterdiler. Evde Barış Terkoğlu ve eşi var. Ergenekon terör örgütü üyeliği ve bu kapsamda halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçlaması var" diye konuştu.
Polis ekiplerinin araması devam ediyor.


Gazete Vatan


#2 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 14.02.2011 - 13:53

Daha ileri demokrasiler getirmesi dileğiyle...

Hiç muhalif kalmayıncaya kadar "Yetmez ama evet"...




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#3 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 14.02.2011 - 14:55

Soner Yalçın'ı liste başı yapmışlar!

Oda Tv'ye yapılan baskın İkinci Ergenekon Davası’nın görülmekte olan duruşmasının da gündemindeydi. Mustafa Balbay, sıranın Soner Yalçın'da olduğunu bildiklerini söyledi.
Ergenekon davasının tutuklu sanığı gazeteci Mustafa Balbay, Oda Tv baskınıyla ilgili olarak, "Buradaiçeri alınacaklar listesi hazırladık. Bu listenin başında da Soner Yalçın yer alıyordu. Böyle gazetecilik yaparsan, böyle olur diye düşünüyorduk. Listedeki diğer isimleri açıklamak istemem, sonra Mustafa Balbay’dan bilirler. Bizi siyasi iktidarın malzemesi yapmayın. Türkiye’nin açık hava hapishanesine dönmesine izin vermeyin" dedi.


DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#4 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 14.02.2011 - 14:57

Soner Yalçın ile 3 gazeteci gözaltında!

Odatv'nın yöneticisi, Hürriyet yazarı Soner Yalçın'ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alınmasına karar verildi.

Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'ün talimatıyla ev ve bürolarında arama yapılan Odatv'nın yöneticisi Soner Yalçın'ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alınmasına
karar verildiği öğrenildi.

Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'ün talimatıyla ev ve bürolarında arama yapılan Odatv'nın yöneticisi, Hürriyet yazarı Soner Yalçın'ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alınmasına karar verildiği öğrenildi. Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'ün ''Ergenekon'' soruşturması kapsamındaki talebi üzerine, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinin kararı doğrultusunda, internet yayını yapan Odatv'nin merkezinde ve yöneticisi Soner Yalçın ile Barış Terkoğlu, Ayhan Bozkurt, Barış Pehlivan'ın ev ve iş yerlerinde sabah saatlerinden bu yana arama yapılıyor.

Son gelen haberlere göre, mahkeme, Yalçın, Terkoğlu, Bozkurt ve Pehlivan'ın gözaltına alınmasına karar verdi.


DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#5 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 14.02.2011 - 15:31

“Önce sosyalistleri topladılar
Sesimi çıkarmadım,
Çünkü ben sosyalist değildim.
Sonra sendikacıları topladılar,
Sesimi çıkarmadım,
Çünkü sendikacı değildim.
Sonra Yahudileri topladılar,
Sesimi çıkarmadım,
Çünkü Yahudi değildim...
Sonra beni almaya geldiler...
BENİM İÇİN SESİNİ ÇIKARACAK
KİMSE KALMAMIŞTI!...”

Martin Niemöller


DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#6 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 14.02.2011 - 16:00

İşte operasyonu başlatan haber!
Sabah saatlerinde evinde arama yapılan ve hakkında gözaltı kararı verilen isimlerden ODATV Haber Müdürü Barış Terkoğlu dün 'Bu görüntüler Ergenekon Davası’nın kaderini değiştirecek' başlıklı son yazısında şunları kaydetmişti...

Yarbay Mustafa Dönmez, Zir Vadisi ’nde bulunan askeri mühimmatın sorumlusu olarak 2 yıldan beri tutuklu. Ergenekon üyesi olmakla suçlanıyor. Dönmez bugün savunma yapmaya başlayacak.

Yarbay Dönmez'le ilgili önemli bilgiler verelim ...

SAKINCALI PİYADE
Yarbay Mustafa Dönmez, TSK ’nın içindeki “sakıncalı piyade ”lerden. 68 kuşağından gelen bir babanın çocuğu olan Dönmez, 1980 ’de ODTÜ’de öğrenciydi. Üniversitede sol görüşe yakın olan Dönmez, bir eylemde yaralandı. Bundan sonra okulu bıraktı. Ailesinin desteği ile Kara Harp Okulu sınavlarına girdi. Sınavda 6. oldu. Harp Okulu ’na girdi ve 1985 yılında mezun oldu.

Mustafa Dönmez, muharip değildi. Karargahta görev yapıyordu. Tutuklandığında “ikmal subayı ” olan Dönmez, bugüne kadar milyonlarca liralık satın alma gerçekleştirdi ve bilinen usulsüzlüğü olmadı. Aziz Nesin ’den Attila İlhan ’a kadar pek çok isimle tanışıklığı olan Dönmez ’in kendisinin de pek çok dergi de yazısı çıktı. Dönmez ’in son yazısının başlığı “Mustafa Kemal ve Tam Bağımsız Türkiye ”. Dönmez’in yazdığı dergi, tutuklanmasının ardından kapatıldı.

Peki Dönmez’in başına bunların gelmesini sağlayan başka bir özelliği var mı?

TSK’DAKİ CEMAATE KARŞI
Mustafa Dönmez, orduda cemaate karşı kişiliği ile biliniyor. Cemaate mensup pek çok subayı deşifre eden Dönmez, TSK içinde mevcut yapılanmanın ev toplantıları ile örgütlendiğini ortaya çıkardı. Cemaate alternatif olarak TSK ’da kültür çalışmaları yapan Dönmez ’in hayatı 2009 yılının Ocak ayında önce Sapanca ’daki yazlık evinde, ardından da orada bulunan bir kroki aracılığıyla Zir Vadisi ’nde askeri mühimmat bulunduğu iddiasıyla değişti. Dönmez bu nedenle tutuklandı.

Şimdi size Dönmez’in adının gündeme gelmesine neden olan Zir Vadisi kazılarıyla ilgili görüntü izletelim …

AMERİKALILAR KURS VERDİ
[b]İlki Zir Vadisi’nde bulunan bir mühimmat ile ilgili. Bombanın adı “datasheet” okunuºu “detaşit ”. Zir Vadisi’nde bulunan malzemenin içinde çıkan bu bomba türünü Türk polisi tanımaz diyebilirsiniz. Gerçekten de polisin bu bombayı aldığı eğitimle tanıması mümkün değil. Ancak aşağıda izleyeceğiniz görüntülerde bu bombayı tanıma konusunda polisin Zir Vadisi kazısından sadece 2 gün önce Amerikalı uzmanlardan eğitim aldığını bizzat polislerin ifadesi ile izleyeceksiniz.[/b]

AMERİKALILAR KURS VERDİ
video için tıklayın


İnsan sormadan edemiyor. Polis iki gün önce ABD ’lilerin aldığı eğitim sayesinde tanıdığı bombayı iki gün sonraki kazıda nasıl buluyor? Bu ne tesadüf. Mustafa Dönmez de kazının olduğu gün Zir Vadisi yakınlarındaki 5 ABD ’li istihbaratçının ne işi olduğunu soruyor haklı olarak?Bu kadar değil …

YOUTUBE’A BİZDEN ÖNCE KOYMA

Aşağıda izleyeceğiniz görüntülerde ise polis, Amerikalı eğitmenlerine “Abi” diye hitap ediyor. Ve içlerinden biri cep telefonuyla mühimmatın görüntülerini çekiyor. Bir diğer polis çeken polisi uyarıyor: “Youtube’a bizden önce atmayın! ”

Mühimmat ile ilgili olarak ilginç bir ayrıntı verelim. Teğmen Mehmet Ali Çelebi ’nin başına gelenlerin bir benzeri Yarbay Mustafa Dönmez ’in de başına geliyor. Polisin gönderdiği belgelerde Dönmez ’de bulunduğu hakkında rapor verilen 472 adet merminin, gerçekte Dönmez ’de bulunmadığını Emniyet mahkemeye yazdığı yazıyla kabul ediyor. Kısacası 473 mermi “sehven” Mustafa Dönmez’de bulunuyor.



MALZEME “SIFIR”

Son görüntülerimiz ise Zir Vadisi’nde bizzat kazıların yapıldığı noktadan. Kazıya tanık olan bir binbaşı ile bir başçavuşun konuşması. İkili arasında geçen konuşmadan hem bulunan malzemenin hem de kutularının “sıfır ” olduğu anlaşılıyor. 7 Ocak 2009 günü yapılan konuşmada yapılan tespit, bulunan mühimmatın henüz kar görmediği hatta hiç ıslanmadığı. Sadece bir hafta önce Ankara ’da okulların kar nedeniyle tatil edildiği hatırlanırsa bu biraz garip bir durum. Buradan hareketle iki asker malzemelerin “en fazla iki günlük” olduğu sonucuna varıyor. Malzemenin üzerindeki gazetelere bakıldığında ise gazetelerin de yeni olduğu görülüyor. Binbaşı kazıyı inandırıcı bulmadığını “eski kitaplar bunlar” sözleriyle gösteriyor.

KAZILAR NEDEN GECE YAPILIYOR
Son olarak şunu söyleyelim. CMK ’nın 118. Maddesi yapılan aramalar için şu kısıtı koyuyor: “(1) Konutta, işyerinde veya diğer kapalı yerlerde gece vaktinde arama yapılamaz. (2) Suçüstü veya gecikmesinde sakınca bulunan hâller ile yakalanmıº veya gözaltına alınmış olup da firar eden kiºi veya tutuklu veya hükümlünün tekrar yakalanması amacıyla yapılan aramalarda, birinci fıkra hükmü uygulanmaz. (CMK 118. Madde) ” Bu kazılarda 2. Fıkraya dair hallerin olmadığı açıkça ortada olmasına rağmen, polis bu aramaların tamamını gece yapmayı tercih ediyor. Aramaların gündüz gözüyle yapılmasını nedense uygun bulmuyor.

Bugün savunmasını yapmaya başlayacak “sakıncalı piyade ” Mustafa Dönmez, ne zaman ağzını açsa kendisine bir “polis komplosu” yapıldığını anlatıyor, TSK ve emniyette cemaat örgütlenmesine vurgu yapıyor.
Görüntülere bakınca Mustafa Dönmez ’e “haksızsın ” demek mümkün mü?

http://haber.gazetev...359229/1/Manset

*********************************************************


Herşeyi cemaatten bilmeyin, her şeyi cemaat-emniyet-ABD işbirliğine bağlamayın diyen biatçılar...


Hırsız AKP hükümeti, yukarıda saydığım kurum ve ülkeyle al gülüm-ver gülüm, şimdilik amacına ulaşmış görünüyor. Çankaya'daki noterin imzaladığı BOP'a engel olacak ne varsa temizliyorlar. 12 Haziran'daki seçimlerde de bı hırsız parti, bilgisayar oyunlarıyla zafer kazandım diyecek. BOP'a giden yolların taşlarının döşenmesi işte o zaman hızlanacak ve bitirilecek. Bölünmüş ülkenizde gönül rahatlığıyla yaşarsınız artık.

Bu mesaj ebarah tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 14.02.2011 - 16:00

 580023663830.jpg


#7 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 14.02.2011 - 23:21

"Konuşma, konuştukça sıra sana gelecek."
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#8 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 15.02.2011 - 00:06

Hukuka güvenmiyor musunuz yoksa?

referandumda tam bağımsız hale getirilen adalet sistemimizin bu çatlak sesleri bir an önce susturup ileri demokrasiye geçişimizi hızlandıracağına inancım tamdır (!)...

Adalete inanın arkadaşlar, dini bütün kardeşlerimiz kimsenin hakkını yemezler emin olun...

Yıllarca darbe yapıp halkımızı zor duruma düşüren bu katiller(!) şimdi hesap vermelidir. Okyanus ötesi açıklama yapsın; ileri demokrasi için mezardakileri de kaldırıp tutuklamak lazım...


-------------------------------------------

İnadına haykırmak lazım!




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#9 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 15.02.2011 - 00:07

Martin Niemöller


Nazi almanyası döneminde bir rahiptir kendileri.. belki birilerinin görmesine yardımcı olur...

Bu mesaj _RomantizmA_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 15.02.2011 - 00:08




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#10 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 15.02.2011 - 01:13

iyide bu arkadaş zaten uzun zamandır gelin beni alın diyodu adeta.



o artık bir kahraman *cool
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#11 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 15.02.2011 - 01:15

Yapılan olaylarda görmeyen gözler duysun diye bişeylerin ayak sesleri...




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#12 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 15.02.2011 - 09:11

Sarı öküz davası bu dava !!

AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...

#13 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 17.02.2011 - 02:24

ABD “1 MART TEZKERESİ”NİN İNTİKAMINI MI ALIYOR?

Hukuk ancak ve ancak vicdanlar tarafından kabul görürse haklılık kazanır. Vicdanlara hitap etmeyen hukuk ancak hükümrana alet olur.
Odatv’nin sabaha karşı basılması ve yöneticilerinin evlerinin saatlerce aranması, sonra da gözaltı süresinin başlaması akıl ve vicdan yoksunu bazı gazeteciler tarafından hoş karşılanmıştır, hatta alkış almıştır. Onlar belki de arkalarında yazılı/kayıtlı belge bıraktıklarının farkında değillerdir ama her fani gibi gazeteci de tarih önünde “nasıl bilirdiniz?” sorusu ile karşılaşacaktır.

Ruhunu hükümrana satanları bir kenara bırakırsak Odatv baskını akıllarda ve vicdanlarda yer bulmamıştır. Her yazdığı ortada olan bir basın organının ‘Ergenekon terör örgütü üyeliği ve bu kapsamda halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçlamasıyla’ basılması akıl ve vicdanın kabul edebileceği bir şey değildir. 2007’den beri süren bir davada her şeyiyle ortalık yerde duran bir muhalif basın organının da “çeteye” dahil olduğunu 2011’de keşfetmek aklın değil, önce intikam ateşinin, sonra da çok yeni bir gelişimin ürünü olmak durumundadır.
Nedir yeni gelişim?

Benim aklıma Odatv tarafından Zir Vadisi’ndeki aramalara Amerikalıların karıştığına, hatta yön verdiğine dair iddianın somut görüntü ve seslerle ortaya atılması takıldı!
Odatv’nin 14 Şubat sabahı yayınladığı görüntüler de sahte olabilir. Ancak, polis tarafından verilen tepkinin orantısız şiddeti artık ülkede her gelişmeyi şüphe ile karşılayan paranoyak beynimde oluşabilecek bir yeni şüpheyi maalesef büyük çapta bertaraf etti.
Mahkemece 12 Şubat’ta arama kararı alınması da İstihbarat’ın pekala bu özel yayınlar hakkında “ön duyum” alması ile açıklanabilir.


TSK’yı etkisizleştirmek, AKP’yi güçlendirmek için ABD makamlarının yıllardır faaliyette bulunduğuna dair kuruntu yıllardır benim gibi ABD’yi hala en önemli müttefik olarak kabul eden insanların bile aklına takılmış vaziyettedir.
ABD’nin “1 Mart tezkeresi”nin intikamını muhakkak alacağına dair düşüncemi yıllar önce yazmıştım.
Ergenekon Davası 2007’de Ümraniye’de bir evde el bombaları bulunması ile somutlaştı ama ne idüğü belirsiz Tuncay Güney’in (kod adı: İpek) hırsızlık suçlaması ile sorgulanırken Jandarma hakkında verdiği bilgiler ve evinde bulunan, ancak sonradan ortaya çıkan“dokümanlar” (2001) davaya ana yönlendirme sağladı.
Hırsızlıkla suçlanan Güney bu durumuna rağmen ABD’den 10 yıllık vize aldı ve şu anda korumalar eşliğinde Kanada’da “hahamlık” yapıyor!

Benim tamamen Fethullah Gülen’in denetimi dışında olduğuna ve Gülen’i sevenler ile zerre kadar alakası olmadığına inandığım ama kamuoyunda yine de “F-tipi” olarak kabulgören emniyet içindeki “özel yapı”nın başlangıçta dışarıdan yönlendirilen, sonradan ipi ele geçiren bir yapı olduğuna dair Türkiye’de yaygın bir kanaat var.
Ancak, 14 Şubat gününe dek bu konuda kimse somut bir belge/görüntü ortaya koyamamıştı.
Odatv 14 Şubat günü bunu yapmaya yeltendi!
Eğer, görüntüler gerçekse; Türk Emniyeti’nin içinde bir unsurun ABD’li uzmanlar tarafından yönlendirildiği somut olarak ortaya çıkar.
O zaman da Ergenekon Davası’nın seyri gerçekten değişir!


Cüneyt Ülsever




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#14 suheda

suheda

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 410 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Kuzey

Gönderim zamanı 17.02.2011 - 10:20

Kitaplarının fanatiklerinden biriyim Soner Yalçın'ın,ama ne yalan diyeyim ne zaman içeri alınacak diye hep merak etmişimdir.Hatta bunu sık sık söylerdim bu adamda bir iş var bir insan bu kadar gizli belgeden nasıl haberdar olur.
Ayrıca birde bunun bir binbaşı Ersever olayı vardır hatırlayanlarınız varsa bilir tam bir muamma..Hatta Alparslan Türkeş'in zamanında bu konuyla ilgili çok ciddi ithamları olmuştu Yalçın'la ilgi..
Var yani bu adamda bir şey boş değil..

Gönderilen Resim


#15 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 17.02.2011 - 11:16

ABD’nin yeni Ankara Büyükelçisi Francis Joseph Ricciardone; Gözaltıları anlamakta güçlük çekiyoruz.

ABD’nin yeni Ankara Büyükelçisi Francis Joseph Ricciardone, dün akşam evinde özel bir davet verdi.

Davetin sonunda bir grup gazeteciye açıklamalarda bulunan Ricciardone, “Bir yanda gazeteciler gözaltına alınıyor, bir yanda basın özgürlüğü deniyor. Biz anlamıyoruz onun için sizlere soruyoruz” dedi. Ricciardone, Odatv’nin basılması konusunda gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Suçlamaların ne olduğunu bilmiyorum. Detayı bilmiyorum. Türkiye özgür bir basın istiyor. Muhalif de olsa Türk halkı eleştiren basın istiyor. Muhalefet de hükümet de özgür basını desteklediğini söylüyor. Biz sadece bu süreci yakından izliyoruz. Bir yanda gazeteciler gözaltına alınıyor, bir yanda basın özgürlüğü deniyor. Biz anlamıyoruz onun için sizlere soruyoruz. Türkler’in görüşleri önemli. Ama ifade ve basın özgürlğü Türkiye, ABD ve bölge için hayati öneme sahip.”

http://www.hurriyet....697.asp?gid=373

#16 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 17.02.2011 - 12:18

12 Eylülcüler ne zaman yargılanıyor ?

#17 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 17.02.2011 - 13:27

12 eylülcüler hükümetin göz boyama aracıydı. Onlar referandumda evet lerini aldılar, artık bırak kırmızı kar yağmayı gökten ateş yağsa yargılanmazlar artık :)
Ama sisteme muhalif herkes ergenekoncu olur ve yargılanır. Burda düzen bu işine gelmeyen darbe yapsın *gla

...


#18 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 19.02.2011 - 00:12

torunlarından başladılar *secret
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#19 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 19.02.2011 - 00:32

Bu arada siteye ben mi giremiyorum dün geceden beri yoksa sorun mu var? Veya herhangi bir yerde açıklama yapılmış mı?




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#20 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 19.02.2011 - 10:36








Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli