İçerik değiştir



- - - - -

"Mahşer" Beyazperdeye Gelecek !


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.02.2011 - 18:20


Sinemaya uyarlanmamış romanı neredeyse kalmayan Stephen King'in planlama aşamasındaki 'Kara Kule' projesi bir kenarda dururken, yazarın daha önce dört bölümlük mini-dizi olarak televizyona uyarlanan 'The Stand' (Mahşer) romanı da beyazperde yolunda.

Beyazperde.com'un haberine göre, iyi ve kötünün savaşını anlatan roman, bir biyoloji laboratuvarında meydana gelen sızıntı sonrasında sadece bir grup insanın hayatta kaldığı bir kıyamet sonrası atmosferinde geçiyor. Warner Bros. ve CBS Films ortaklığıyla sinemada hayat bulacak olan bu hikaye, tüm zamanların en uzun romanları (orijinali 1141, tekrar elden geçirilmiş versiyonu 823 sayfa) arasında yer alıyor.

80'lerde George Romero'nun yönetmenliğinde sinemaya uyarlanması düşünülen fakat daha sonra rafa kaldırılan roman, 1994'de Mick Garris yönetmenliğinde 6 saatlik bir TV dizisine de dönüştürülmüştü. Roman, geçtiğimiz yıllar içinde pek çok yapımcı ve stüdyo tarafından da beyazperdeye uyarlanmaya çalışılmış, fakat bir türlü başarı sağlanamamıştı.

DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli