İçerik değiştir



- - - - -

Defne Joy Ölü Bulundu


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 39 yanıt verildi

#21 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 07.02.2011 - 12:50



be anacım,yaş olmuş 71..ben 46 yaşında yaşlılığı ensemde hissediyorum,sen
kimdilir ne hissediyosundur..ölene kadar,hata da yapılır,günah da işlenir,ayıp
da edilir,illaki..100 yaşında da yanlış davranılır..ve fakat bunca seneden sonra
bari bitakım çok basit gerçekleri kavramış ol..dürüstlükle öküzlük arasındaki
ince noktayı mesela,bu kadar da karıştırmayıver..ne biliim,bacak kadar bi kızın
koynunda kalp krizinden gitme ihtimaline karşı biraz daha tedbirli oluver,sana da
'su testisi,su yolunda' denebilir o zaman,bu ihtimali hesaplayacak kapasiten oluşmuş
olsun bunca yılın sonunda..sigortasız işçi çalıştıran bi işadamının ardından acaba bunun yarısı kadar laf söyler misin..?çocuğu hesaplayamaz mısın,bigün belki okuycak
bunları,ne lüzumu var o kadar..?..böyle düşünüyor ol,haklı noktaların da olsun;
muhabbet ederken falan açık et bunları,ama yazını yazarken biraz daha incelikli
oluver..de get yaa.. <_<

Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 07.02.2011 - 12:51



ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...


#22 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.02.2011 - 19:25


Twitter'a düşen korkunç iddialar
Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili sır perdesi varlığını korurken, gazeteci Suna Akyıldız'ın twitter sayfasına düşen, "Evin içinde eşyalar devrilmış. Çok çığlık atmıs Defne" iddiaları ortalığı karıştıracak gibi görünüyor.

İşte Akyıldız'ın twitter sayfasında ilgili arkadaşlarıyla paylaştığı iddialar...

evın ıcınde esyalar devrılmıs. Cok cıglık atmıs defne
35 minutes ago via Twitter for BlackBerry® in reply to OnerElcioglu
Bunları bana: kerem altan'ın komsusu anlattı
42 minutes ago via Twitter for BlackBerry®
Cıglıklarını mucadelesını butun abartman duymus. Kımse sesını cıkartmamıs. Apartmanda kımse polıse bunları anlatmamıs.
43 minutes ago via Twitter for BlackBerry®
Arkadaslar luffen bu yazdıklarımı bırbırınıze yayın: Defne Joy o gece Kerem Altan'la evın ıcınde cok mucadele etmıs.
about 1 hour ago via Twitter for BlackBerry®
Apartman sakınlerı bulasmamak ıcın susuyorlarmıs. Kızı bırseylere cok zorladıgını zorla banyoya goturdugun soyledı. Bana anlatılan bu
about 2 hours ago via Twitter for BlackBerry®
Defnenın cıglıklarını butun mahalle duymus. Kerem yıne fantazı yapıyor dıye dusunmusler. Cunku evde sureklı partı verırmıs.
about 2 hours ago via Twitter for BlackBerry®
Defne Joy'un oldugu sokakta yasayan komsusuyla konustum: ıste acıklamaları: Gece evde Defne cok cıglık atmıs, evın ıcınde mucadele olmus

ÖLÜM NEDENİ ASTIM KRİZİ VE KALP DEĞİL
Adli Tıp Kurumu, Defne Joy Foster'ın vücudundan aldığı doku, idrar ve kan örnekleriyle yaklaşık 1,5 ay sürecek makroskobik inceleme başlattı. Ancak genç kadının yakınlarına ulaşan bilgilere göre, Defne'nin cesedinde yapılan ilk incelemede 'astım krizi'nin tetiklediği solunum yetmezliği ve kalp krizi bulgusuna rastlanamadı. Adli Tıp Kurumu yetkilileri ise ölüm nedeninin kesin olarak belirlenebilmesi için laboratuar ortamında yapılan kapsamlı analizlerin tamamlanması gerektiğini vurguluyor. Adli Tıp'ın bilimsel verilerle hareket ettiğini ve kesin sonuca ulaşmak için elde edilen verilerin yetersiz olması durumunda daha da derinlemesine analiz yapılabileceğini kaydediyorlar. Birçok bulgunun göz önünde bulundurulması ve tüm analiz sonuçlarını bir arada değerlendirilmesinin önemini belirten Adli Tıp yetkilileri, kapsamlı otopsi raporu tamamlanıncaya kadar bilgi verilmesinin doğru olmadığını ifade ettiler.

DEFNE JOY'LA İLGİLİ RAPOR YOK
Ünlü sunucunun ölümüyle ilgili Adli Tıp’ta henüz bir raporun hazırlanmadığı öğrenildi. Defne Joy Foster’ın ölüm nedeni üzerine çeşitli iddialar ortaya çıkıyor. Sunucunun, solunum yetmezliğinden ölmediği, kanında uyuşturucu olabileceği söyleniyor. Konuyla ilgili ntvmsnbc’ye konuşan Adli Tıp yetkilileri; Defne Joy’un ölümü ile ilgili henüz bir raporun olmadığını söylediler. Şu ana kadar bir rapor çıkmadığı, 5 – 6 hafta içerisinde bir rapor hazırlanacağı ve bunun da savcılığa teslim edileceği açıklandı. Adli Tıp yetkilileri ayrıca bugüne kadar ölüm nedeni ile ilgili yapılan haberlerin tamamen duyumlara dayandığını, kendilerinin açıklama yapmasının mümkün olmadığını söyledi.

Kaynak


DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#23 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.02.2011 - 19:26

Defne Joy'un ailesinden basın açıklaması

Defne Joy Foster'in ailesi, bugün avukatları aracılığıyla bir basın açıklaması yaptı..

2 Şubat Çarşamba günü sabaha karşı, ardında pek çok soru işareti bırakarak aramızdan ayrılan Defne Joy Foster'in, ailesi adına Avukat Ayşegül Mermer tarafından yapılan açıklama şöyle:

Malumunuz olduğu üzere, müvekkilim Defne Joy Foster müessif gelişme sonucunda vefat etmiştir. Bu vefatı üzüntüyle tüm Türkiye ile birlikte öğrenmiş bulunmaktayız. Vefattan sonra müteveffa Defne Joy Foster'in annesi Hatice Foster ve eşi İlker Yasin Solmaz'ın avukatlığını yürütmekteyim.

Konu ile ilgili olarak sağlıklı olmayan bilgilere dayanarak basın yayın organlarında olumlu olumsuz pek çok haber ve yoruma yer verilmektedir. Bu aslı doğrulanmayan haberler de bizleri ve acılı ailesini derinden yaralamakta olup bu yönde yapılan olumsuz haberlerin, basın ve meslek kurallarına (ilkelerine) aykırı olduğu düşüncesindeyiz. Bu hususu sağduyulu kamuoyumuzun takdirine bırakıyoruz.

"OBJEKTİF OLMANIZI BEKLİYORUZ"
Olayın tarafı olarak işin merkezinde olan bizler dahi elimizdeki bilgilerin doğruluğundan emin olmamamız sebebiyle bugüne kadar hiçbir kurum ya da özel kişi hakkında suçlama teşkil edecek bir açıklamada yada hukuki girişimde bulunmuş değiliz. Halbuki ölüm acısının bize yaşatmış olduğu duygusal durumumuz ve olayın tarafı olma pozisyonu düşünüldüğünde çok rahat bir şekilde kamu oyunun hoşgörüsüne de dayanarak birtakım suçlamalarda bulunabilirdik. Ailesi olarak ve taraf olarak biz objektif olmaktan uzaklaşmamaktayız. Bu sebeple aynı objektif davranışı en azından bundan sonra siz değerli basın mensuplarından beklemekteyiz.

ARAŞTIRMA DEVAM EDİYOR
Basının görevleri arasında halkı ve kamuoyunu aydınlatma vazifesi de vardır. Bu itibarla belirtmek isteriz ki; olayla ilgili olarak olayın gelişiminden dolayı şüphe ve tereddüt içerisinde olduğumuz ancak şu an için somut bilgi ve kanıta dayanmayan, araştırılması gereken ve bir takım kişiler için suç teşkil edeceğini düşündüğümüz olgular da mevcuttur. Bu olgularla ilgili olarak araştırma ve incelemelerimiz devam etmektedir. Bu araştırma ve incelememiz sonucunda somut bilgi ve kanıtlara ulaştığımız an, siz değerli basın mensuplarıyla paylaşacağımızı ve basında yer alan mevcut bilgilerin ise birçoğunun resmi makamlarca henüz onaylanmadığını saygıyla bildiririz.

Kaynak
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#24 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 10.02.2011 - 23:29

"Yalçın Küçük geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili ilginç bir iddiada bulundu.


SKANDAL ÖLÜM
Küçük Defne Joy, Cenk Koray ve Barış Manço'nun sabah namazından sonra öldüğünü belirtti. Küçük bu bağlantı üzerinden Taraf gazetesi ve Ahmet Altan'a da gönderme yaptı.Antalya'nın Alanya İlçesi'nde İşçi Partisi ve Yeni Parti ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen "Çöküşü Durdurmak İçin Ne Yapmalı" paneline konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Yalçın Küçük, Defne Joy Foster'ın ölümünü skandal olarak değerlendirdi.

3 İSME DİKKAT ÇEKTİ: SABAH NAMAZINDAN SONRA ÖLDÜLER
Türkiye'de son yıllarda ölen üç ünlü isme işaret eden Küçük, " Cenk Koray, Barış Manço ve son olarak Defne'nin ölümüne bakın. Üçü de sabah namazından sonra öldü. Bu olay çok garip. Bu kız nerede öldü? CD imalathanesinden çıkan CD'leri ile en güzel insanlarımızı Silivri'ye gönderen gazetenin patronunun oğlunun evinde öldü. Yazık kıza yazık" diye konuştu."

Kaynak

Değişiklikler Kaydedildi...

#25 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 10.02.2011 - 23:45

DEFNE JOY FOSTER TARTIŞMASINDA GÖZDEN KAÇAN AYRINTI

Hıncal Uluç haklı mı, haksız mı?

Biliyorsunuz; Hıncal Uluç Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili olarak &quot;su testisi su yolunda kırılır&quot; diye yazdı. Evli, çocuklu bir kadının bekar bir erkeğin evinde ne işi olduğunu sorguladı.

Türkiye ayağa kalktı. Hıncal Uluç'a demediklerini bırakmadılar. Hemen herkes konuya ahlakçılık anlayışıyla yaklaştı; tıpkı Hıncal Uluç gibi.

Ve tartışma ahlak üzerinden sürüyor.

Peki...

Bireyin, toplumun ahlakını belirleyen nedir?

İşte bu soru üzerinde kimse durmuyor.

Yani:

Defne Joy Foster'ın ahlak anlayışını kim oluşturdu?

Konuyu biraz daha açalım; bugün hemen herkes, İslamcısı da sosyalisti de, şehirlisi de köylüsü de var olan ahlak anlayışını beğenmiyor.

Yine soralım:

Bu ahlaki anlayışı kim doğurdu? Gökten zembille inmedi!

İşte Hıncal Uluç'la ayrıldığımız yer burası.

Çünkü...

Eğer Hıncal Uluç olaya salt ahlak anlayışıyla yaklaşacaksa, önce o ilgili yazısında özeleştiri yapması gerekiyordu.

Şöyle demeliydi:

&quot;Herkesten özür dilerim. Benim hatam. Kandırıldım. Belki de ihtiyacım vardı, biraz da gönüllü oldum. 12 Eylül 1980 darbesiyle birlikte Türkiye'ye sadece bir ekonomik model dayatmadılar, ona uygun yaşam biçimi de oluşturuldu. Bu yeni hayat biçiminin oluşumunda benim de çok katkım oldu. Örneğin, Erkekçe dergisi çıkardık. Sonra dergilerle bu işin sadece küçük bir çevreyle sınırlı olacağını düşünerek, günlük gazete çıkardık. Sabah gazetesi bu amaçla kuruldu. &quot;Yaşasın özgürlük&quot; diyorduk; tüm değerlere köhnemiş gözüyle bakıyorduk. Yeni hayatın rol modellerini oluşturduk. Göğsünü gösteren mankeni baştacı ettik. Uzatmayayım, sonra sweetheart'lara gelip dayandık...&quot;

1980 sonrası dünyayı neoliberalizm dalgaları sarsarken Dallas gibi dizilerin Türkiye gibi azgelişmiş ülkelerde baştacı edilmesinin sebebi neydi?

Kimileri -ki Hıncal Uluç bunlardan biridir- &quot;Dallas anlayışını&quot; bizim topraklara getirdi.

Evet, bu hayatı bize kim öğretti Hıncal Uluç?

Ahlak, sorumluluk, vicdan, emek, sömürü vd. kavramlar kaba solculuktu değil mi?

Serbest piyasanın temeli atılırken eski hayatların &quot;çivilerinin çıkarılması&quot; şarttı; yoksa tüketime yönelik bu ekonomik sistem nasıl başarılı olacaktı?

Hadi cevap ver:

Defne Joy Foster'i kim büyüttü Hıncal Uluç?

Şimdi...

Bu hayatı biçimlendirmede rol alanlar, sonuca bakıp &quot;ayıp&quot; diyebilir mi?

Bir ayıp varsa o da size aittir; 80 darbesi kuşağının çocuklarının değil!


Barış Pehlivan

Odatv.com




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#26 _RomantizmA_

_RomantizmA_

    Pembeler içinde uçuk MAVİ

  • Üyeler
  • 3.232 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:VatanToprağı
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Gönderim zamanı 10.02.2011 - 23:50

Ahmet Altan'ın Oğlunu Elbirliği ile Korumak

Ve bugün yeni bir haber yaptı Vatan gazetesi..Haberin başlığı, "Defne Joy'la ilgili rapor yok". Haberde, Adli Tıp Kurumu'nun ünlü sunucunun ölümüyle ilgili henüz rapor hazırlamadığı bilgisi veriliyor. Haberin en çarpıcı detayı, mahalle sakinlerinin "Defne Foster'ın çığlıklarını duyduk" şeklindeki ifadeleriydi...

Fakat birden görünmez bir el devreye girdi ve haberin bu bölümü yayından kaldırıldı...

Sunucu Defne Joy Foster'ın ölümüne adı karışan Kerem Altan'ı yazılı ve görsel basının elbirliğiyle aklama çabası dikkatinizi çekti mi?

Bilindiği gibi Defne Joy Foster, Ahmet Altan'ın oğlu ve Taraf gazetesi yazı işleri müdürü Kerem Altan'ın evinde ölü bulunmuştu. Kerem Altan, basına yansıyan polis ifadesine göre Defne Joy Foster ile o gece tanıştıklarını ve birlikte eve gittiklerini söyledi.

Genç bir annenin ölümü arkasından yapılan yakışıksız yorumları etik ve vicdan dışı bulduğumuzu baştan belirtelim. Foster, iddia edilen nedenlerden değil, kendisini iyi hissetmediği, belki de sağlık yardımını daha kolay alacağını düşündüğü için Kerem Altan'ın evine gitmiş de olabilir.

Sorulması gereken soru, Defne Joy Foster'ın o gece o eve neden gittiği değil;

Sorulması gereken soru, basının Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ı neden bu kadar telaşla savunmaya, peşinen aklamaya çalıştığı sorusudur.

Bildiğimiz kadarıyla Kerem Altan hakkında henüz bir soruşturma açılmış değil. Dolayısıyla ölümle ilgili olarak kendisine yöneltilen bir suçlama yok. Sadece polis ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Peki basının bu telaşı nedir?

Önce televizyon kanalları devreye girdi. Kerem Altan'ın doktor getirmek amacıyla evden çıkışını kaydeden güvenlik kamerası görüntüleri duygusal bir müzik ve hüzünlü bir ses tonu eşliğinde "Bir arkadaşın çaresiz çabası" diye verildi.

Oysa, Kerem Altan'ın gecenin o saatinde doktor aramak yerine neden ambülans çağırmayı düşünmediği sorusunun cevabı halen bilinmiyordu. Ayrıca, güvenlik kamerası görüntülerine bakılırsa, Kerem Altan hiç de öyle "arkadaşını kurtarmak için paralanan vefalı arkadaş" görüntüsü sergilemiyordu.

Kaldı ki polis iadesinde Defne Joy Foster ile o gece tanıştıklarını belirtiyordu. Yani televiyon haberlerinde "eski ve vefalı bir arkadaşlık" imajı yaratılmak istenmesine karşın, geçmişe dönük bir tanışıklıklıklarının bulunmadığı anlaşılıyordu.

Derken, Vatan gazetesi devreye girdi...

Gazetenin yazarlarından Sanem Altan'ın ağabeyini savunduğu "Tanrım Bizi Bırakma Ne olur" başlıklı yazısı internet baskısının manşetinde saatlerce tutuldu. Yazıda kutsal metinlere özgü bir üslup vardı ve yazıyı okuyan Altan ailesinin yıllardır tanıdığı birini kaybettiğini düşünürdü.

Oysa Sanem Altan, yazısının satın arasında da belirttiği gibi Joy Foster'ın yüzünü "sadece televizyon ekranlarında", bir de ağabeyinin evinde otopsi için beklenirken görmüştü. Dolayısıyla, yazıda yer alan

"Acı, tenimi yakıyor.Ağlamaya başlıyorum.Acı, tanıdığım bütün başka acıları da yanına çağırıyor. İçimde acımayan tek bir yer kalmıyor.Kerem’i görüyorum... Bana doğru yürüyor.Yüzündeki acıyı görünce, çektiğim acıdan utanıyorum. Toplanan bütün acılarım da utanıyor.“Öldü, öldü, öldü” diyor. Bir boşluğa konuşur gibi...O boşluk bana doğru büyüyor sonra.Sabahın ilk aydınlığında görünmez oluyoruz sanki, iki silüet gibi birbirimize sarılmış ağlıyoruz.."

şeklindeki ifadeler oldukça abartılıydı. Polis ifadesinde hiç utanmadan, genç bir annenin arkasından "O gece tanıştık, aramızda duygusal yakınlaşma oldu" diyen bir adama hiç de denk düşmeyen bir fotoğraf çizmeye çalışmıştı kızkardeşi...

Vatan gazetesi de "yazarının" bu şahsi meselesini manşetine taşıdı..

Ve tabii kamuoyunu, belki de yargıyı etkileme çabasını okuyucuların anlamayacağını düşünerek...

Ve bugün yeni bir haber yaptı Vatan gazetesi..Haberin başlığı, "Defne Joy'la ilgili rapor yok". Haberde, Adli Tıp Kurumu'nun ünlü sunucunun ölümüyle ilgili henüz rapor hazırlamadığı bilgisi veriliyor. Haberin en çarpıcı detayı, mahalle sakinlerinin "Defne Foster'ın çığlıklarını duyduk" şeklindeki ifadeleriydi...

Fakat birden görünmez bir el devreye girdi ve haberin bu bölümü yayından kaldırıldı...

Tabii okuyucu tepkili..Şule Turan ve Berrak Derin isimli okuyucular haberin altına,

"Biraz evvel "Defne o gece çığlık çığlığa bağırmış, komşular tırsıp polise haber vermemiş" haberi vardı, YOK olmuş.. Hayırdır inşallah!!!"

ve

"Mahallelının çıglıkları duyduk haberı neden cekıldı??" yorumunu eklediler.

Basının Ahmet Altan'ın oğlunu neden elbirliği ile koruyup kollamaya çalıştığı, yapılan haberlerle ilgili kimin veya kimlerin devreye girdiği anlaşılamadı...

Tanrı, Vatan gazetesi yazarının yapmacık yakarışlarına uyup Altan ailesini yalnız bırakır mı bilemeyiz; ancak basındaki "dostlarının" aileyi "yalnız bırakmayacağı" kesin...

Açıkİstihbarat

Bu mesaj _RomantizmA_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 10.02.2011 - 23:55




[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…



#27 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 11.02.2011 - 12:38

Hıncal Uluç yeğenini korumaya çalışıyor, fakat bu ülkede 'ahlak dersi' verecek en son kişidir. Şu habere bakınız : http://www.elmahaber...asi-38995h.html
Sanem Altan ve diğer gazeteciler de doğal olarak Altan ailesini koruyor.
Peki Türk polisi hakimi savcısı kimi koruyor? Bu dosyanın açılması gerekir üstü kapatılırsa Türk adaletine kimin inancı kalacak?
Defne evli olduğu için o adamın evine gitti diye namussuz oluyor da, o adam evli bir kadını evine götürdüğü için ne oluyor?
Defnenin komşular tarafından duyulan çığlıkları, polis tutanağına geçtiği halde adli tıptan onaylanmayan solunum yetmezliğine bağlı kalp krizi durumu var.
Bir de çıkıp doktor arama teranesi var ki tam bir fiyasko, herif yazı işleri müdürü olmuş ama ambulans çağırmayı akıl edememiş. Umarım bu işten yakayı kolayca sıyırmaz.
Bekleyip göreceğiz adalet tecelli edecek mi?
Benim şahsi fikrim bunun bir cinayet olduğu yönünde, cinayet olmasa bile bir zorlama ya da büyük bir ihmal..

Bu mesaj 4815162342 tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.02.2011 - 12:39

...


#28 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 11.02.2011 - 12:56

Şu Ahmet Altan'ın oğlu olduğu için savunuluyor filan diyorlar ya saçmalık. Ölünün arkasından bari siyaset yapmasak?

Dok dedikodular çıkıyor ortaya. Biri çıkıyor Defne Joy çığlık atmış filan diyor. Bir çıkıyor başka bir şey.

Ama esas ne olduğunu kimse bilemez. Defne Joy'a evli olduğu halde bekar birisinin evine gitmesine kafayı takanların bekar bir erkeğin evli kadını evine götürmesine hiç bakmaması da doğru. Bu da böyle bir ikiyüzlülük.

Ama Ahmet Altan'ın oğlunun ambulans çağırmamasının sebebini kimse bilemez. Belki de Defne Joy 112'yi ararsan basın duyar diyerek kendisi aratmadı? Belki Ahmet Altan'ın oğlu 112'yi ararsam herkes duyar diyerek kendisi aramadı. Öleceğini bilemediler, önemsemediler belki... Bir sürü şey...

Adli Tıp kesin sonucu daha açıklamadı. Bir buçuk ay sürer diyorlarmış. Açıklananlar ön rapor. Ön raporda da darp yok demişlerdi.

Ölümüyle bu kadar sansasyon yaratan da bir Hrant Dink vardı bir de bu kız oldu malesef. Arkasından yapılanlar, söylenenler çok kötü.

#29 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 11.02.2011 - 13:06

Hmm benim bildiğim kadarı ile o gece ambulans çağırmamasının sebebi Defne'nin ünlü ve evli olması.. Haber olmamak adına ambulans çağırmamışlar diye biliyorum.. Ama taksi çağırabilirdi sanki... Sabahın 4'ünde kimseciklere telefon açmadan kapı kapı doktor aramak da pek bi mantık dışı..
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#30 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 11.02.2011 - 13:08

Ayrıca adli Tıp Kurumu'nun son zamanlardaki vukuatları ortada.. Ben kendilernden gelecek rapora da pek inanamayacağım sanırım.. Belki bazı baskılarla rapor değiştirilir kimbilir... ?

Bu mesaj L1Square tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.02.2011 - 13:09

Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#31 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 17.02.2011 - 12:48

Defne yi o adamın evine götüren taksi şoförü Savaş Ay a konuşmuş http://starlounge.tr...objectid=108409

...


#32 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 02.03.2011 - 12:20

'Su testisi'ne 100 bin liralık dava
Geçen ay ölen Defne Joy Foster'ın ailesi yazdığı yazı nedeniyle Hıncal Uluç’a 100 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.


Gönderilen Resim

Kadıköy’de geçen ay bir arkadaşının evinde ölen sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster’ın ailesi, olayın ardından kaleme aldığı yazısı nedeniyle Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç’a 100 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.

Hürriyet'in haberine göre, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne sunulan dava dilekçesinde, “Uluç’un yazısının basın özgürlüğü ve kamunun bilgilendirilmesiyle alakası olmadığı, Foster’ın annesi, eşi ve oğlunun kişilik haklarına ve özel hayatına saldırı niteliğinde olduğu, hakaret ve iftira niteliği taşıdığı” savunuldu.

Hıncal Uluç, “Bu nasıl bir mahalle baskısıdır” başlıklı yazısında, “Ama benim görüşüm hiç değişmeyecek. Defne’nin ölümü tipik bir ‘Su testisi su yolunda kırılır’ olayıdır!” ifadesini kullanmıştı.
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#33 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 21.03.2011 - 15:01

Defne KOAH’tan ölmüş olamaz

Adli Tıp Kurumu, Defne Joy Foster'ın ölüm nedenini KOAH, yani Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı olarak açıkladı. KOAH’ın ani ölüm nedeni olmadığını belirten göğüs hastalıkları uzmanları, raporu çelişkili buldu. Uzmanlara göre, iki hafta önce dans eden biri KOAH’tan ölmez.

http://www.ntvmsnbc....ref=f5haber.com
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#34 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 23.03.2011 - 12:28

"Kadıköy'de bir arkadaşının evinde ölü bulunan sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın otopsi raporunun açıklandığına ilişkin yayımlanan haberlerin tamamen asılsız olduğu bildirildi.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, ''Son günlerde bazı medya kuruluşları tarafından yayımlanan 'Adli Tıp Defne Joy Foster'ın otopsi raporunu açıkladı' şeklindeki haberler tamamen asılsız olup, Defne Joy Foster ile ilgili tetkikler henüz tamamlanmamış olduğu için hazırlanmış bir otopsi raporu halihazırda mevcut değildir'' denildi."

http://www.aksam.com...mu--28255h.html

#35 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 23.03.2011 - 12:41

Manyak mı la bunlar :blink:
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#36 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 23.03.2011 - 13:02

Biri bir yerinden uydurup haber mi dağıtıyor :blink:

Değişiklikler Kaydedildi...

#37 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 03.06.2011 - 14:33

Defne'nin ölüm nedeni belli oldu
Defne Joy Foster'ın ölüm nedeninin astım, alkol ve ilaçlar olduğu ortaya çıktı


Yaklaşık 4 ay önce hayatını kaybeden sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni Adli Tıp raporuyla kesinleşti.

Aylardır süren incelemelerin sonucunda hazırlanan raporda, ''Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş'' ifadesi yer aldı.

Adli Tıp Kurumu Başkanı Doçent Doktor Haluk İnce “İlaçları kanında bulduk, içkiyle birleştiğinde kalbi durdurabileceği sonucuna ulaştık'' dedi.

Adli Tıp Kurumu’nun Defne Joy Foster'a ilişkin hazırladığı rapor, savcılığ*gunönderilecek. 32 yaşındaki Defne Joy Foster, 2 Şubat'ta İstanbul Caddebostan'da arkadaşı Kerem Altan'ın evinde hayatını kaybetmişti.

ntvmsnbc
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#38 Taurus

Taurus

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 267 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Güzel bir yer..
  • İlgi Alanları:♫ ♬ ♪ ♩ ♪ ♫ ♬ ♪ ♩ ♪

Gönderim zamanı 28.08.2011 - 20:48

Su testisi, su yolunda kırıldı

Televizyon izleyen biri olmadığım için, sokakta yanımdan geçse tanımam.. Ama hele son zamanlardaki ününü hemen her gün gazetelerin magazin sayfalarında okuyorum. Acun'un, her programı olay olan, bence günümüzün 1 nolu yapımcısı Acun'un son yarışması "Yok Böyle Dans"ın yıldızlarından..

… O çarşamba sabahı, dünyada yerinde olmayı istemeyeceğim bir tek kişi vardı.. İlker Yasin Solmaz..
Düşünebiliyor musunuz?..
Sabaha karşı telefonunuz çalıyor ve haber veriyorlar.
"Eşiniz öldü. Gelin cenazeyi alın.."
"Nerde, nasıl, ne zaman?.."
"Sabaha karşı bir bekar evinde ölü bulundu. Polis soruşturuyor.."
Ne hale gelirsiniz?.. Ne düşünürsüz?..
Ne olursunuz?..

… Ortada çok açık, çok seçik bir "İhanet" var.. Hem de aşk aldatması bile değil. Bir gecelik macera/ One night stand için, aldatılan bir koca ve unutulan bir bebek..
Ölmüş.. Allah rahmet eylesin..
Ama böyle bir insana, öldü diye saygı duymamı kimse benden beklemesin..
Kimse de, onu Azize ilan ederek, gençliğin önüne "Rol model" diye koymaya kalkmasın..
Defne Joy Foster'in ölüm sebebi bilinmiyor..
Astım hastasıymış. Fena halde sarhoşmuş. Bilinen o.. Alkol mü?. Son zamanlarda zararı bilimsel araştırmalara konu olan, bir nevi doping, enerji içeceklerinin aşırı kullanılması mı?. Uyuşturucu mu?. 10 gün içinde Adli Tıp gerçeği açıklayacakmış.. Öğreneceğiz.
Ama benim görüşüm değişmeyecek.
Defne'nin ölümü tipik bir "Su testisi, su yolunda kırıldı" olayıdır!..

Hıncal Uluç



Hıncal Uluç'un yazısını yalanlayamaz kimse, adam doğruyu yazmış, fakat atladığı çok önemli bir şey var 'yaptığı şey etik değil'
Tıpkı Defne'nin de 'etik olmayan' bir şey yaparken 'etik olmayan' bir şekilde ölmesi gibi...
Herkesin özeli kendine, eleştirdiği kişinin (-ki bu kişi ölmüş) etik olmayan davranışını yazarak kendi daha büyük saygısızlık yapmıştır bence :)
Kaldı ki torunu yaşında mankenlerle gezerken hiç böyle doğrucu davut ayaklarına soyunmamıştı <_< O zaman nerdeydi acaba namus ahlak vs anlayışı?


Ne kadar kolay ölenin ardından atıp tutmak.Hele ki dişine göreyse.Hıncal ULUÇ denen "Köşe" Yazar, neden İbrahim TATLISES vurulduğunda su testisini kıramadı.İbrahim TATLISES'in durumu daha uygun değil miydi bu atasözüne.Söyleyemez elbette, Defne Joy değil İbrahim TATLISES ve başına geleceklerden korkar."köşe" bucak kaçayım derken, köşesi koruyamaz diye korkar gülüşü bozuk adam.
Köşesinden iki günde bir plaka şikayet eden, şarküteri ürünü mankenlerle medya tavasına malzeme olan, her demden tel vurup ardından irite edici gülüşüyle millete karşı kendini yayan bir garabettir Hıncal ULUÇ.
Kendisi sözünü, özünü kaybetmiştir, HÜKÜMSÜZDÜR..

Gönderilen Resim
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)


#39 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 13.09.2011 - 11:31

Süperpoligon'un haberine göre, sunucu Defne Joy Foster'in Kerem Altan'ın evinde ölü bulunmasından 2 gün sonra kaleme aldığı yazıda Foster için "Aldatılan bir koca ve unutulan bir bebek. Ama böyle bir insana öldü diye saygı duymamı kimse benden beklemesin. Defne'nin ölümü tipik bir su testisi su yolunda kırıldı olayıdır" diye yazan Hıncal Uluç, toplam 20 bin TL tazminata mahkum oldu.

http://www.haberturk...tazminat-cezasi

Değişiklikler Kaydedildi...

#40 Taurus

Taurus

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 267 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Güzel bir yer..
  • İlgi Alanları:♫ ♬ ♪ ♩ ♪ ♫ ♬ ♪ ♩ ♪

Gönderim zamanı 13.09.2011 - 16:08

Para için ruhunu satan birine daha iyi bir ceza verilemezdi..Su testisi su yolunda şimdi kırıldı işte..Dökülsün paracıkları..

Gönderilen Resim
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

3 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 3 ziyaretçi, 0 gizli