İçerik değiştir



- - - - -

Taciz Filmi Gerçek Oldu


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 14.01.2011 - 17:47


26 yaşındaki mimar, 38 yaşındaki kadın patronunun cinsel saldırı ve tacizlerine uğradığını öne sürerek şikâyetçi oldu. Suçlamayı reddeden kadın patron hakkında 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İzmir'de savcılığa başvuran 26 yaşındaki mimar U.Ü. Alsancak'ta bulunan 38 yaşındaki kadın mimar M.Z.'ye ait iç mimarlık şirketinde çalıştığını ve patronunun cinsel saldırısına uğradığını söyledi. Tacizin cinsel içerikli mesajlarla başladığını öne süren U.Ü., yaşadığı olayları şöyle anlattı: "O mesajları görmezlikten geldim. Bir gün odasında beni elle taciz etti. Tepki gösterince cinsel eğilimimin farklı olup olmadığını sordu. Bu soru zoruma gittiği için tacizine boyun eğdim. Ardından ustaların yaptığı işi denetlemek için lüks bir villaya gittiğimizde yalnız kalınca üzerime saldırdı. Elinden kurtulup uzaklaştım. Bana beni istediğini söyledi. Ben ise istemediğimi söyledim." Kapıya yöneldiğinde patronunun "Bu kapıdan çıkarsan sabah sakın işe gelme" dediğini öne süren U.Ü., şöyle devam etti: "Çalışmak zorunda olduğumu biliyordu ve bunu her tacizinde kullanıyordu. 'Kurtulurum' düşüncesiyle onunla birlikte oldum. Ama sonraki günlerde de her fırsatta saldırdı. Evlenmeyi düşündüğüm kişiden ayrıldım. Karşı cinsle olan ilişkilerimde psikolojik sorunlar yaşamaya başladım. Şikâyetçiyim."

'ELEKTRİK ALDIM AMA İFTİRA'
İddiaları reddeden M.Z. ise "Sadece bir ara pozitif elektrik aldım ve ona düşünce olarak açıldım. Mesajları düşüncesizce davranarak gönderdim. Sanırım işten çıkartılacağını düşünerek istifasını verip şikâyette bulundu. İftiradır" dedi. Savcı iddiaları ve cep telefonu mesajlarını dayanak göstererek M.Z. hakkında, "cinsel saldırı" dan 7 yıl, "cinsel taciz"den 2 yıl olmak üzere 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

FİLME DE KONU OLMUŞTU
Başrollerini Michael Douglas ve Demi Moore'nun paylaştığı Taciz adlı film kadın patronunun tecavüz ve şantajına maruz kalan bir çalışanın, kurtulmak için harcadığı çabayı anlatıyordu.

Sabah


DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#2 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 03.02.2011 - 01:12

sanki bilimkurgu filmi gerçek olmuş ne var yani çok normal birinin birini taciz etmesi *zong
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli