İçerik değiştir



- - - - -

Seni Alma Benden


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 I3uz_KaLpLi

I3uz_KaLpLi

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 307 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 13.01.2011 - 00:15


Gönderilen Resim



Bu günüm nasıl geçti bilmek istermisin. Bütün günüm gecem ağlayarak geçti, hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Aklımdan çıkartamıyorum seni. İlk tanıştığımız andan en son bana söylediklerine kadar en ince ayrıntısını bile atlamadan gözümün önünden geçirdim.

Düşündüm ağladım ağladım düşündümm...
Ama bu sefer gerçekten gitmişsin sen benden bunu anladım ama buna inanmak istemiyorum. Hayattan aşktan en nefret ettiğim o anımda nasıl hayatıma ansızın girdiysen öylece ansızında çektin gittin. ben sensiz bir saniyeyi bile düşünemesken sen beni hiç düşünmeden tek kalemde sildin attın. Sen bunu bana yapacak en son kişiydin oysaki. benden geriye bir enkaz bıraktın aşkım bir daha asla toplayamam ben bunu sende biliyorsun beni öldürseydin daha iyiydi geride yaşayan bir ölü olarak bırakmandansa.
BENİ BİTİRDİN AŞKIM SENSİZLİÐE TERK ETMEKLE BENİ BİTİRDİN....
Ne isterdim biliyormusun sana son bir kez sarılmayı kokunu içime çekmeyi gözlerinde erimeyi. Senden ne duymak isterdim biliyormusun aşkım bende sensiz yaşayamam ayrılmayalım demeni... Ne olur canımı, ruhumu sevdiğimi, herşeyimi, yaşama sevincimi alma benden.. Seni alma benden...






Benzer Konular Daralt

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli