İçerik değiştir



- - - - -

Mage Rehberi


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 I3uz_KaLpLi

I3uz_KaLpLi

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 307 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 29.12.2010 - 14:14


KLASİK PET
Statlar 160 int gerisi mp olarak verilmelidir.Eger pet olarak oynayacaksanız birincil skill olarak ice/light secmekte fayda var.zira yüksek int degeri sayesinde düşmanınızı stun edebilir veya yavaslatabilirsiniz.

TANK PET
Statlar +7 complate giyebilecek kadar int ve mp gerisi hp olarak verilmelidir.Pek tercih edilen bi tür deildir.Mp cok düşük oldugu için az damage verir fakat stun ve yavaslatma özellikkleri klasik pet ile aynıdır.Tam bir parti elemanıdır.Yanlız basına pek bi etkisi yoktur fakat iyi bir partyle birlikte ölümcül olabilir.Skiller tabiki light/ice veya ice/light olmalıdır.


PET MAGE ÖZELLİKLERİ VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Pet mageler daha öncede belirttigim gibi party elemenlarıdır.Oynaması papera göre daha kolaydır.Kıyafetler ve takılar hp olmalıdır.İyi bir pet olmak istiyorsanız mutlaka +7 complate veya en azından crimson +7 bir set elde etmeye bakın.Yoksa işiniz zor.Staff olaraksa +7 elixir iyi bir tercih en kötü ihtimalle +7 salamander yeterli olacaktır.Evet biraz masraflı gibi görünüyo ama zamanla hepsini elde edebilirsiniz.65+ dan sonra yavas yavas paperlarla aranızdaki damage farkıda kapanacaktır.Tabi bunun için baya bi uğrasmanız gerekecek.

PAPER MAGE
Statlar aaaa mp verilmelidir.Birincil skill ise tabiki flame olmalı.İkincil olaraksa benim tercihim ice olmalıdır.İce yavaslatma skilleri lvl kasarken epey işinize yarayacaktır.

HALF PAPER
Statlar 117 int gerisi mp verilmelidir.+8 linen set ve +7 rons staff la beraber güzel bir atak/defans kombinasyonu elde edebilirsiniz.Ama bu mage türü biraz masraflı olabilir çünkü +7 rons staff baya pahalı bir staff ve +8 linen set de bulmak gercekten zor.


PAPER MAGE ÖZELLİKLERİ VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Paper mageler düşük lvl lerde verdikleri yüksek damagelerle etkili olurlar fakat defanslarınında az oldugu unutulmamalıdır.Ne olup bittigini anlayana kadar kendinizi ölü bulabilirsiniz.Mutlaka en düşük seviyedeki +8 bir mage set bulmalısınız.set hp basılı olmalı.bunun yanında birde mp set lvl kasarken yararlı olacaktır.mp set üzerinizde iken cok dikkatli olmalısınız.
Düşük defans+düşük hp + biran dikkatsizlik = ölüm
Bu bağıntıyı aklınızdan sakın cıkarmayın.
En düşük +8 bir wizard staff elde etmeyi unutmayın.


YENİ BAŞLAYAN MAGELER İÇİN HIZLI LVL KASMA
Lvl 45 e kadar bulabildiginiz her partye girin 45 e kadar mageler için pek özel bir durum yok o yüzden bulabildiginiz her fırsatı değerlendirin ve biran önce 45 olmaya bakın.lvl 45 de ise blizz i açarak harpy partilerinin aranan elemanı haline gelebilirsiniz.Yan skill olaraksa light ı seçerek deru ve apos partylerinde yerinizi alabilirsiniz.Bu şekilde 45-60 arasını cok hızlı bir şekilde geçebilirsiniz.45-60arası karus mageleri için lineate bir cennettir ve ordan ayrılmamalıdırlar.62+ da ise flame/ice olarak supernowa ve blizz sayesinde her türlü harpy raven cw ve falcon partysine girip yine hızlı bir şekilde istediginiz lvl e ulasabilirsiniz. Bu noktadan sonra stat ve skilleri sıfırlayıp yukarıda bahsettigim mage türlerinden birine geçip cz ye balıklama bir geçiş yapabilirsiniz
cz için en az 65+ olmanızı tavsiye ederim tabi bu arada oraya gidip alıstırma yapmanıza mani değil

MAGE OLMANIN BASLICA (+) VE (-) LERİ
*Alan büyüleri sayesinde toplu saldırılar gerceklestirebilirsiniz.
*lvl kasması en kolay sınıfdır.
*Paraya sıkıştığınız zaman delosda alan büyülerinizle kestiginiz yaratılardan yaratılardan düşürecegini abyys ler ilaç gibi gelecektir.
*Eger bir mage le oynamaya alısırsanız zamanla ne kadar zevkli oldugunu göreceksiniz.
*Can puanınız diger sınıflara göre düşük olur.
* party olmadan nispeten etkisiz olursunuz.
*Bire birlerde şansınız azdır.

NOT:cz de mp takıların etkisi yoktur bu yüzden bütün mage türleri için ideal kıyafetler ve takılar hp bonuslu olanlardır.Ancak exp kasarkan yardımcı olması için birde mp set bulundurulabilir

Bu mesaj MrsPriest tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.12.2010 - 14:16






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli