İçerik değiştir



- - - - -

Bu Kulübe Girmek İçin Çırılçıplak Olmak Şart


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 22.12.2010 - 15:07


LADY Gaga’nın Paris konseri hava koşulları yüzünden iptal olunca kendimi zorunlu olarak gecelere attım. Paris sokakları buz gibiydi, ama mekânların içi cayır cayır yanıyordu diyebilirim.
İlk durak L’Inpact oldu. Ancak buraya girmek yürek ister. Çünkü bu mekânda eğlenmek için çıplak olmanız gerekiyor. İsterseniz çorap ve ayakkabılarınız kalabilir. Ama diğer her şeyi çıkarmak zorundasınız. Madrid’de buna benzer bir kulüp var. Ama orada kesinlikle çıplak olmanız isteniyor. Yani, bırakın çorabı; saat, yüzük bile kabul edilmiyor. Neyse ben “Soyunacağım” diyerek, içeriye girdim. Amaç 5 dakika bile olsa mekânı görmek. Tabii soyunmadığım fark edilince çıkartıldım. Gerçekten, herkes çıplaktı. Ve dans edip eğleniyorlardı. Türkiye‘de olsa ne olur acaba bilmiyorum ama amaç, kesinlikle özgür olma duygusu. Başka bir şey yok yani.
Neyse kovulunca oradan Raidd’e geçtim. Raidd’de de duvarın içinde kurulmuş duşa kabinde bir adam çırılçıplak soyunarak banyo yaptı. O vücudunu köpürttükçe sesler yükseldi. Bu şov yarım saat arayla tekrarlanıyor. Mekân kapanana kadar. Sonra adından çok söz ettiren ve hayal gucünü zorlayan şovların yapıldığı Le Depot’ya gittim. Ama kadın olduğum için içeriye alınmadım. Şovların tamamen erkekler için tasarlanmış ve kadınlara ağır gelebileceğini söylediler. Ne yapalım kader utansın.




Esin Övet / Haberturk
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#2 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 22.12.2010 - 15:13

Türkiye‘de olsa ne olur acaba bilmiyorum ama amaç, kesinlikle özgür olma duygusu. Başka bir şey yok yani.


Mazur ya da masum gösterme tekniği çok zekice!

Bu mesaj Elin Kızı tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 22.12.2010 - 15:13

...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli