İçerik değiştir



- - - - -

Lefter Küçükandonyadis


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 20.12.2010 - 23:29


Yunanistan'ın başkenti Atina'da Evangelismos Hastanesi'nde tedavi gören Lefter Küçükandonyadis'in ambulans uçakla Türkiye'ye götürüleceği öğrenildi. Atina'ya gelen Fenerbahçe yöneticileri hastanedeki işlemlerin tamamlanmasının ardından Lefter'i Türkiye'ye götürecek. Lefter'in durumunun iyileşmesi üzerine doktorların, efsane futbolcunun Türkiye'ye gitmesine izin verdiği belirtildi.

"KÜÇÜKANDONYANİS'İN ŞUURU YERİNDE, SAĞLIĞI İYİ"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, rahatsızlığı nedeniyle Yunanistan'da tedavi altında tutulan sarı-lacivertli takımın efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in durumunun iyi olduğunu söyledi. Atina'da bulunan Özaydınlı, FBTV'nin canlı yayınına telefonla bağlanarak Küçükandonyadis'in son durumu hakkında bilgi verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın isteği üzerine Küçükandonyadis'i yakından görmek için kulüp müdürü Serkan Acar ile birlikte Atina'ya gittiklerini belirten Murat Özaydınlı, "Kendisinin şuuru yerinde. Bizi görünce çok mutlu oldu. Eşi ve kızı da yanında, sağlığı iyi. Kendisine Fenerbahçe forması getirdik. Çok duygulandı, duygusal anlar yaşandı. Kendisi de bir an önce Türkiye'ye dönmek istiyor" diye konuştu.

Lefter Küçükandonyadis'i Türkiye'ye getirmek için gerekli işlemlerin ve kontrollerin yapıldığını belirten Özaydınlı, "Ambulans uçak yetiştirebilirsek, bugün akşam saatlerinde Küçükandonyanis'i Türkiye'ye getireceğiz" dedi.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli