İçerik değiştir



Tartısmalar ,hakaretler Vs..


  • Kilitli Konu Bu konu kilitli
bu konuya 36 yanıt verildi

#1 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 17:46


Soz konusu Topic(kapatılan)

Merhaba,
Tahmın edecegınız uzere konuyu acma nedenım Kımdır menderes baslıgının kapatılmasıdır. Tartısmaya olan hevesımızden degıl elbette;Ceza almamı hatta daha oncekı kosullara gore banlanmam gerektıgını yada ıgrenc mesajlarımın karsılıgının olması vs..gıbı ıthamlara karsılık verdıgım cevaplar ve gormeyı bekledıgım-sıkayet et butonuna bastıgım uyeler hakkındakı sonucu goremıyor olmamdan oturu acıyorum bu baslıgı..

Mesela sayın Wale'nın yazıları Sayın maveraunnehır tarafından edıtlenmıs.
Bılemıyorum artık cesaret edemıyorum bu konuda Sayın wale'nın kullandıgı kelımeyıbelırtsem kapanır mı dıye :)
Ama emınım edıtlenırdı.

Pekı benım yazım neden edıtlenmedı?
Isın acıkcası Edıtlemek yerıne ceza verılmesı daha saygılı bır davranıstı.

***

Bu zamana kadar bu forumda oldugum sure boyunca herhangı bır kısının banlanması yonunde bırakın tek kelıme laf etmeyı,ceza alması ıcınde herhangı bır gırısımde bulunmadım,Cunku daha oncede bu gıbı olaylar yasadıgım ve halen bu gıbı forumlarda yazmaya devam ettıgımdendır belkıde alıstım.. Hosgoruye alısıyorsunuz..Insanların verdıklerı tepkılerı neden verdıklerını ve bunu seve seve -saygısızlık olarak gormeden kabul edebılıyorsunuz.


ne zaman bana gereksız cezalar verdınız bende acaba kendılerıde bu cezayı aynı sekılde hakedıcı yazılar yazdıklarında nıhaı kararı alıyorlar mı dıye merak ettıgımden sanırım 1 uyarı yaptım o da yanılmıyorsam yonetımden bırıydı.
Tek mantıgıyda buydu!Eger kurallar uslup uzerıne sekıllenıyorduysa o halde uye ayrımı yapılmaksızın herkes aynı cezayı almalıydı.

***

Mesela benı elestırenler ıcın soyluyorum. Benı elestırecek pozısyonda degılsınız. Bunu tum samımıyetımle hıcbır kendınıbegenmıslık gozetmeden ıfade edıyorum. Elestıremezsınız cunku elestırdıgınız nokta eger SEvgılı Antıqa'nın dedıgı gıbı " degısmez,farkları algılayamaz kafa yapısı" ıse eger benı elestırmek ıcın enazından Elestıren kısı'nın bu kafa yapısında olmaması gerekıyordu.Ne demek ıstedıgımı anlamaya calısın lutfen.

***

Yukarıdakı baglantı(kımdır menderes'ın lınkıdır) Bakın son yazdıklarıma.
Bana daha once dokuzharf tarafından verılen bır cezayı paylasmıstım-Cezanın antıqa tarafından verıldıgını dusunuyordum-1 gunluk ceza(nıye aldıgım yazılı orada okuyun lutfen)
Bu karara ıtıraz ettım elbette,gereken yapıldı denılmıstı yanlıs hatırlamıyorsam(1 saat yada 30 dakıkaya ındırıldı). Ben ıse ceza antıqa'dan gelmıs olabılır dusuncesıyle Dokuzharfe kımın verdıgını sordum-eger antıqa verdıyse gerekenın yapılmasını ıstemedıgımı soylemıstım(bunu sanırım dokuzharfta dogrulayabılır)
Velhasılı.. Bır gun ceza aldım.

Bu uzucu bırseydi.Cunku Antıqayla yanılmıyorsam bırgun oncesınde bırbırımızı kırdıgımızı dusundugum kelımeler sarfetmıstık.. konunun orada kapanmamıs oldugu fıkrı benı uzmustu.Eger Bu tartısmayı o konularda bırakıp Sonrasında o tartısmanın verdıgı ofke kısılıgımız uzerınde ve yargılarımız uzerınde etkısız kalamayacaksa.Allahın selamı esırgenecekse ne anlamı var tartısmanın..Boy gostermek mı? Enaz Karsımızdakı kadar cahılız..


***
Harabe'de sıyasete yazan uyeler saırım bellı..Bu ılgı meselesı. Su zamana kadar kımlerın ılgısını cektıgını kendı adıma kesfettım. sureklı belırlı kısıler katılıyor bunlara degıl mı? yazılanlar herzaman 3 grupta toplanır normaldede; fıkrın sahıbı ve muhalıf fıkrın sahıbı ve fıkır sahıbı olmayıp kısının kendısıne destek verme amacında olup sıyasetle ılgısı olmayanlar olarak.. Muhalıf fıkır herzaman bır tepkıdır bır etkıye karsılık.Hazmedılmesı zor olan haksız mıyım? Egolarımız devreye gırer hemen..cunku ego demek bılgı demektır.Bılgıler sayesınde bır kendıne ozguven demektır.Bılgılerın curutulmesı karsı cıkılması tehdıt olarak aldıgılandıgından Savunma demektır aynı zamanda..Bende dahıl hepımızde olan budur. Sıyasetın ,dının vb konuların oldugu konularda bu egolar cok sık bırbırını tehdıt ederler,bu da karsınızdakıne ofkelenmenıze neden olur,cunku genelı ıtıbarıyle konusuyorum kımse bılgılerının sahte oldugu fıkrıne,kusurlu oldugu fıkrıne katlanamaz.. Bu tehdıt mesela aynı kısılerın yazdıgı sıyaset bolumunde bır ıstısna yaratıyor bazen..tanıdık bır ınsan fıkrı! Cunku karsı tarafın aslında bagcıyı dovmek nıyetınde olmadıgı bılınıyor.Ama bazen uzumden cok bagcı hedef alınıyor..Mesela daha once oldugu gıbı :)

Ahh evet Ceza tahtasında Su an yonetımde olan bırkac kısının zamanında tartıstıklarını farkettım!..tarıh 2006 mıydı? belkı 2008dır .(bunun hakkında konusmak nıyetınde degılım daha fazla-sadece rastladıgımı bılmenızı ıstedım)
Iste bu yuzden Alısılagelmıs tepkıler alısılmıs kısılerden gelır ancak. Sımdının kralları zamanın tebaası mıydı? vs vs..

**
Uslup farkı ve algıla farkı oldugu konusuna gırmeyecegım. Bunu yukarıdakı baglantıda yazmıstım yıne okuyabılırsınız.

Bırseyı daha merak edıyorum.
Konuyu kım kapattı? Pekı kapatma amacı neydı?Kapatılırken bır not neden dusulmedı.. Mesela paranoyanın sınırında yasayan bırısı(abartmada fena sayılmam farkettıgınız gıbı) bunu pekala - Acaba S'n 'in yazılarını,haklı oldugu dusuncesını curutme olarak gorebılır-yada kapatılmadan once yazılacak olan not notu dusen kısıyı bır sonrakı konularda baglayabılırdı..


***
Herseyın karsılıklı olduguna ınanan bırısıyım..Saygı da aynı sekılde!
Saygı duyuldugu surece saygı duyan.. Uslup konusunda ıse..uslubum eger bazılarınızı sasırttıysa eger Bende su hıcbır zaman olmadı-sevıyesıne ınmem mantıgı..

Bır ınsan eger uyarılarını anlamaktan uzaksa yapılacak ıkı sey var; ya muhattap alınmayacak,yada uyarılan konu aynı sekılde yasattırılacak.



15 dakıkalık mola degıl sorun..yada 1 gunluk cezada degıl..Mukayese edebılme,ozelestırı yapabılme gıbı ozellıklerımız var,laftan anlarız.
Isterdım kı Hata varsa eger bu konusulsun.. yoksada karsı tarafın uyarıları dıkkate alınsın..

Kendı adıma Bu konuyu ceza yedıgım ıcın acmıyorum..buna olan tepkı degıl sorun. Sorun Ben bu cezayı alıyorsam benımle aynı yada sevıyesız uslupla yazan herkımse aynı cezayı onunda alıp almadıgı..


Cevaplarken dusunun lutfen Saygılar
"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#2 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 18:25

-ben kimseye ceza vermedim.
-konuyu içeriği dışına çıktığı için dün ben kapattım. melih filan bakar diye düşündüm bugün de bakmamışlar.
-kendi adıma konuşayım herkesi de eleştirecek pozisyondayım. haa eleştirilerim haklıdır haksızdır, doğrudur yanlıştır ama bence herkes herkesi eleştirecek pozisyondadır.
-ben kimseye bir şey ispatlama, ya da kimsenin ispatını çürütme derdinde değilim. herkes istediğini yazar. benim zoruma gitse de yazar, ben beğensem de yazar. kimseyi yazdıklarından dolayı eleştirmem, kınamam. en uç fikirlerin bile ifade edilmesi beni hiç ırgalamaz.

bu zamana kadar harabe'de ben de kimse ceza alsın istemedim. hatta yazılan sürtük ve fahişe yazısının silinmesini bile istemedim. istemem de. şahsen biri bana bu forumda aleni olarak küfür etse onun da silinmesini istemem.

kim ne derse desin "sürtük" ve "fahişe" kelimesi hakarettir. kime söylendiğinin hiç önemi yoktur. bu kelimelerin ısrarla hakaret olmadığını söyleyerek aynı hakarete devam eden bir insana benim şahsen artık anlatacak bir şeyim kalmamış demektir.

mesele benim için bu kadardır.

#3 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 18:34

koca 8 sene turban meselesı yuzunden yokle kavga yargıyla kavga askerle kavga..koca 8 yıl kıcı kırık ıkı surtugun turbanla okula gıdebılmesı ıcındı.ıkı tane surtuk bu ulkede ınsanhakları zulmu yasanıyor dedı dıye.. valla kusurabakmayın.. Dınen cahıl oolupta turban takıp dındarım pozlarına yatanlara ben ancak surtuk derım.. haydı cok cok fahıse olsunlar..


Şu yazını ceza veren kişiden önce görmüş olsam 15 dakikalık uyarı cezasını es geçerek sana verilebilecek en iyi cezayı verirdim.

Saçı başı açık insanların bu ülkede gezmeye hakkı olduğu gibi , saçı başı kapalı insanlarında gezmeye hakkı var.
Saçı başı açık insanların bu ülkede okumaya hakkı olduğu gibi , saçı başı kapalı insanlarında okumaya hakkı var.

Hem diyeceksin ki insanlar dinlerini ,inançlarını istediği gibi uygulayabilirler, hem de okumak isteyen kapalı bayanlara iki üç s... diyeceksin.
Devlet sadece sana devlet değil. Devlet herkese devlet.

Neyse, uzatmayacağım.
Sana verilen ceza az olmuş.
Ben olsam fazlasını verirdim.
Dindarım değilim o yüzden değil, sırf farklı fikirlere, farklı giyinenlere olan düşüncen için, onları yok saymaya çalıştığın için. Dini din adamlarından daha iyi biliyosunuz anasını satim, o kadar ki ahkam kesiyosunuz.

Değişiklikler Kaydedildi...

#4 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 18:40

özet geç P:
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#5 I3uz_KaLpLi

I3uz_KaLpLi

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 307 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 18:54

Ben konuyu ayrıntılı bilmesemde yazıların tamamını okudum ne anlatmaya çalıştığınıda anladım " S'N " hiçbir forumda bu şekilde eşit ve insanların tarafsız olmasını bekleme dostluklar kurulduktan sonra aynı şeyi onlar yaptıklarında senin karşılaştığın şekilde cezalar verilmez hele ki dediğin gibi yönetimdense hoşgörüyle karşılanır bu sıradan bir üyeyse faturası anında kesilir, benimde senin gibi buna tahammülüm olmaz ama kendini üzme bukadar ayrıntılı yazdığına göre kafaya da takmışsın boşver değmez..

#6 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 19:17

Antiqa herzamanki gibi takıldıgın konu anlam veremedıgım noktalar oluyor-ne sekılde okuyorsun bılemıyorum.Ama Onune gelenı elestıremezsın.Elestırmek ıcın elestırdıgın noktada ellerının temız olması lazım. Bunu anlamanın bu kadar zor olacagını dusunmemıstım sevgılı dostum. Bu arada surtuk hakaret mıdır? ozaman bırazcık elıne sozluk felan al degerlı dostum-benden tavsıye ha.

Dokuzharf..
Ceza konu degıl dememe ragmen ceza konusunda yargıda bulunmussunuz.

Goruyorsunuz ya kastettıgım bu ıste..Tartısma adabı denılen seyın konuyla sınırla kalması gerekır. Ama yıne goruyorum kı epey ıcerlemıssınız..
Bu arada Bılmıyorsunuz dıye soyluyorum-sız ıyı bır dınleyıcı felan degılsınız..sanıyorum bırkac cumleye bakıp elestırı yapma gıbı bır huyunuzda var-bundan vazgecmenızı onersem haddımı asmıs olmam degıl mı :)

.koca 8 yıl kıcı kırık ıkı surtugun turbanla okula gıdebılmesı ıcındı.ıkı tane surtuk bu ulkede ınsanhakları zulmu yasanıyor dedı dıye.. valla kusurabakmayın.. Dınen cahıl oolupta turban takıp dındarım pozlarına yatanlara ben ancak surtuk derım.. haydı cok cok fahıse olsunlar..


Su altı cızılı sozcuklerı sonradan var etmedım :)okumadınız mı yoksa!
Yıne aynı noktaya gelıyoruz goruyorsunuz ya..
Yazıyı okumadan kısılere gore bır ayrım yapıyorsunuz-sartlanmıs gıbı bır tavrınız var sankı-daımı muhalıf fıkır vs..
Ha hala aynı tepkıde kararlıysanız,aynı seyı anlıyorsanız-neyse artık.. Ozaman sız en ıyısı sıyaset dın vs. konularına yazmayın. Cunku ne olmadıgınız konusunda fıkır belırtmemıze neden olursunuz-bu da su tepkınız(ceza konusu) gozonune alındıgında sanırım benı banlamanıza kadar gıder.

Cıdden yonetıcı olmasanız sızınle dısarıda karsılassak,aynı sozlerı sarf etsem acaba elınzıe bıcak felan alıp saplamaya kalkar mıydınız:)
Cıddı suphe uyandırıyorsunuz..Sankı Dokuzharf oyle bahsetıgı gıbı herturlu dusunceyı kaldırabılır pozısyonda degılmıs gıbı ızlenım verıyorsunuz.

Sevgılı Dokuzharf kendınıze yazık edıyorsunuz farkında mısınız?

Bukadar kolay sınırlenebılıyorsanız merak edıyorum cennette felan mı yasıyorsunuz-sıfır sorun vs :) ysamıyorsanız sormam ayıp olmazsa hıc sohbet masasında arkadaslarınızla tartıstıgınız kustugunuz,yada daha da ılerı gıttıgınız oldumu?

-Cevap aklınıza geldıgınde hemen yazmayın ..Cevapla ılgılenmıyorum bıle

Sevgılerımle :)
"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#7 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 19:22

Ozet benden mı ıstenıyor ?

Bu mesaj S'N tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 02.12.2010 - 19:22

"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#8 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 19:37

Madem cevap vermemle ilgilenmiyorsun neden o kadar uzuuun yazıp zamanımı harcadın ki.

Değişiklikler Kaydedildi...

#9 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 19:49

Arkadaslarınızla ılgılı mevzu var ya hanı sevgılı dokuzharf..
Bu sorunun cevabıyla ılgılenmıyorum bende etıketleyebılırım.. Neden dogru durust anlamadan yazıyorsunuz bana? Karsı cıktıgınız noktayı fıkrınızı bırde burada yazın,gozlem tek benımkı olmasın forumunda olsun. Neyı neden yaptıgınız konusunda bende onyargılarımdan kurtulayım boylece.

Ama Uslubunuza dıkkat edın lutfen. Bende pek alısık degılım sızın gıbı. Ben bu tartısmayı ve uslubu cok rahat bırsekılde kaldırabılırım ..sızde guvenıyorsanız bu uslupla o sekılde yazın

Saygılar;)
"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#10 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 19:58

S'N ; beğenirsin beğenmezsin sorun değil, yukarıda cevabımı yazmıştım.
+ Üslubumu boşver, beğenmezsen yazmazsın biter.
Ben kendimi bildim bileli böyleyim, değişikliklere kapalıyım.

+

Aynı konuda rapor ettiğin mesajlarla alakalı da hakarete varan bir söze rastlamadığım içindir ki gönderdiğin raporlara "tamamlandı" ibaresini işaretledim ve rapor ettiğin kişilere cezai yaptırımda bulunmadım.

Yani sözün özü ; bu konuda sizden başka birisi ceza almadı.

Değişiklikler Kaydedildi...

#11 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 20:07

sürtük kelimesi hakarettir. sokağa çık ilk gördüğün kadına sürtük de bakalım. hatta sokağa çıkma kız arkadaşlarından birine filan sürtük de bakalım ne oluyor. kimse bakmaz sözlüğe. hala bana sözlük diyor ya.

ben sürtük ve fahişe kelimelerini hakaret olarak kabul etmeyen ulu orta kullanan biriyle tartışmaya neyim girmem. benim için ossaat tartışma bitmiştir.

#12 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 20:23

Surtuk kelıme manası onemlı benım ıcın-gerısını bosverın.
Ha eger sokaktakı ınsana cık sor demeye devam edersenız

Sittin seneyide bir zahmet editleyiverin.cunku sokaktakı ınsan ıcın onun nerden geldıgı bellı.

Yahu cevap verırken dahı ıyı gozlem yapamadıgınız ortada-gozunuzden mı kactı yoksa:) teknık anlam konsuuyorsak surtuk hakaret degıldır. ha halkın ne anladıgındaysa ıs ozamanda sıttın sene ıcınde bır zahmet ıslem yapıverın.ama gec kaldınız tabı :) Tartısma bıtmıstır sozunu anlamadım ?? hangı tartısma? Tartısıyor muyuz kı? :)

Dokuzharf..
Zamanında boyle demıyordunuz ama degıl mı :) Yakarıyordunuz aynı sebeplerden oturu.. hak arıyordunuz ustelık.. sımdı kralcı mı oldunuz sevgılı dostum :)
"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw

#13 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 20:36

İyi de anlamıyorsun ki ; 100 kişiye sorsan 99'u sürtük ve fahişe kelimesinin hakaret olduğunu söyler.
O bir kişi de sensin hakaret değil diyorsun.
Haklı olduğun bir yer olmuş olsa ben hakkını savunurdum sen söylemeden.
Kaldı ki buradaki insanlara da anket açılmış olsa eminim kullandığın kelimelerin hakaret olduğunu söyleyeceklerdir.

Değişiklikler Kaydedildi...

#14 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 22:05

Ben sözlüğe baktım; :)





1 .Vaktini çok gezerek geçiren, evinde oturmayan kadın:

2 .Aynı anda birden fazla kişiyle gönül eğlendiren kadın.

3 .Kaba konuşmada Hayat kadını. TDK



Birinci anlam dışındakiler hakaret içerir. Birinci anlamdaki söylemler, çok yakın olduğunuz kişiye, o da şaka yollu söylenilebilir ancak.

 580023663830.jpg


#15 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.12.2010 - 22:19

Wale'nin mesajını, o mesaj üzerinden tartışmaya sebebiyet vermemek için editledim. Başka üyelerin mesajlarını da editlediğim oldu. Yani Wale'ye ayrıcalık tanındığını düşünmemelisin. En azından ben bir ayrıcalık tanımıyorum. Kanun önünde herkes eşittir. :P

Elimden geldiğince esnek olup tartışmayı devam ettirmeye, tartışmanın karşılıklı polemiğe dönmesine izin vermemeye çalışıyorum. Fakat tartışılan konu ile alakalı olarak bunu başaramadık sanırım. Çünkü konunun seyri buna izin vermedi. Yanılmıyorsam Wale konuya ileti göndermeden önce sizin iletinizden alıntı yapılmıştı. Sizin iletinizi editleseydim, sizin iletinizden alıntı yapan kullanıcıların iletilerini de editlemek zorunda kalacaktım. Böyle olunca da konuda mesaj kalmayacaktı.

Sonuç olarak; herkes kullanmış olduğu üsluba dikkat ederse, ortada bir problem kalmaz. Biraz dikkat yeterli.


#16 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 03.12.2010 - 03:59

harabe googleda tartışma forum diye çıkıyodu hala öylemi

*sıkkullanılanlardanaçtığındansondurumubilmeyensmileysi
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#17 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 03.12.2010 - 10:08

Yani yazmiim dedim ama dayanamadım gene.

Sevgili S'N :

Ben şimdi size yavşaksınız desem, size göre size hakaret etmiş olur muyum? olmaz mıyım?

Eğri oturup doğru konuşmak lazımsa şayet, -ki çok adil biri olduğumu düşünürüm. Ben size yavşak dedim, başka kimseye değil. Sizin bakış açınıza göre hakaret etmiş sayılmam çünkü yavşak bit yavrusu :) Fakat foruma göre, daha doğrusu forum kurallarına göre bu bir hakaret.

Yaptığınız şeyi kabullenmek yerine hala daha ortadaki yanlışlığın doğruluğunu kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Bu yaptığınız deveye hendek atlatmaya benziyor.

İmza : sevgi bizden ahalisi ;)

...


#18 suheda

suheda

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 410 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Kuzey

Gönderim zamanı 03.12.2010 - 12:03

Her ne kadar mesajın sahibini şu saatten sonra kendime muhattap kabul etmesemde yazıya en çok tepki gösterenlerden biri olarak konuşma hakkı doğmuş bana sanırım.
Zira mevzu bahis edilen bir başı kapalı olarak bahsi geçen s... ve f... lerden biri olmaktayım.
Bana ve benim gibi olanlara bu yaftanın vurulma sebebine gelince hem başı kapalı olup futbol maçına giden,konsere giden bowling oynayan okey turnavalarına katılan makyaj eden Soner Yalçın okuyan Gerard Butlere aşık v.s vs.her türlü sosyal faliyetlerin içerisinde olan kişiyim
Aynı zamanda resmi bir kurumda çalıştığım için işyerinde baş açmak zorunda olmaktan rahatsız olan..Ve başörtüsü yasağını insan hakları ihlali olarak gören bir acayip mahlukatım işte..
İşte tüm bu saydıklarım yüzünden hakarete layık olmuş
Tuhafıma gidense söylediği sözlerden pişmanlık duyup "evet ben haddimi aşan cümleler kullandım özür dilerim"demesi gerekiken kişinin tam aksine söylediği sözleri aklamaya çalışma çabası içerisinde " yok asıl manası şudur ben şunun için demiştim"gibi konuştukça batmak durumuna mazhar olup birde aldığı komik cezaya itiraz etmesi.
İnternet ortamında eli yüzü düzgün hangi forum sitesi olursa olsun bu cümleler direkt yasaklama sebebidir..
Hala burada yazıyor olman ve bizim hala yazdıklarına yorum yazmamız asıl düşünümesi gerekendir.
Bilgi ve kültür eksiği olan kişiler tartışırken yüksek ses kullanır ve küfreder demişti bir dostum.
Fakat sevgili Antikanın dediği gibi iyi yanı en azından karşımızdakinin ne olduğunu anlama imkanı

Gönderilen Resim


#19 Rose&Rain

Rose&Rain

    Kayıp

  • Dokunulmazlar
  • 5.735 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Sandal
  • İlgi Alanları:çok geniş

Gönderim zamanı 03.12.2010 - 12:16

Ne, sürtük ve fahişe kelimelerine sadece 15 dk.lık ceza mı verildi :blink: Gülünç.Ve hala vatandaş bunların hakaret olmadığını savunacak kadar yüzsüz.Kimi kandırdığını sanıyorsa artık! Tartışma adabına bakın siz hele. Vatandaş hiç sinirlenmeden sakin sakin edepli edepli tartışmasını yapıyor da bu kadar insan onu anlamıyor. Haksızlık olmuyor mu bu vatandaşa arkadaşlar niçin yanlış anlıyorsunuz halbuki sütten çıkmış ak bi kaşık var karşınızda :D
Gönderilen Resim

Tecrübe çok zalim bir öğretmendir. İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir. - Spuitems

#20 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 03.12.2010 - 12:28

Çıkacaksın, benim kardeşime, kuzenime belki anneme sürtük diyeceksin fahişe diyeceksin sonra bunu normal bir uslup olarak karşılamamızı ve normal uslupla karşılık vermememizi bekleyeceksin.

Terbiyesizsiniz sayın S/N..

Bu mesaj WaLe tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.12.2010 - 12:31

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli