İçerik değiştir



- - - - -

Puskas Yılın Golü / Ferenc Purczeld


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 3 yanıt verildi

#1 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7.490 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 23.11.2010 - 21:15


FIFA'nın geleneksel olarak düzenlediği ' Puskas Yılın Golü' yarışmasının adayları belli oldu. Bu 10 isimden biri de Türk.

FIFA, en iyi 10 golden biri olarak Hamit'in Kazakistan'a attığı golü de gösterdi. FIFA'dan yapılan açıklamada 10 golün, FIFA Futbol Komitesi tarafından estetik, maçın önemiyle şans faktörü ve rakip takım hatalarının en az olması kriterlerinin göz önüne alınarak seçildiği belirtilirken, en iyiyi fifa.com kullanıcıları seçecek.

Listede Hamit'in yanısıra Kuzey İrlanda'dan Burrows, Fransa'da Nasri, Arjantin'den Messi, Hollanda'dan Robben, Brezilya'dan Neymar, İsveç'ten Hallenius, Japonya'dan Yokoyama Güney Afrika'dan Tshabalala ve yine Hollanda'dan van Bronckhorst bulunuyor.

En güzel gol 10 Ocak 2011'de açıklanacak ve 2010 Puskas Ödülü'nün sahibi belli olacak.

Kaynak

Buraya tıklayarak oy verebilirsiniz. Vote butonuna basmanız yeterli.

İşte goller:
https://www.seyretsen.com/player.swf' flashvars='file=http://www.youtube.com/watch?v=LbMBCWnQvXU&image=http://img.youtube.com/vi/LbMBCWnQvXU/0.jpg&skin=https://www.seyretsen.com/jw/skins/modieus.zip&plugins=fbit-1,tweetit-1,gapro-1&gapro.accountid=UA-6621121-3&dock=true' align='middle' allowFullScreen='true' allowScriptAccess='sameDomain' type='application/x-shockwave-flash' pluginspage='http://www.adobe.com/go/getflashplayer' />

http://www.seyretsen.com/hd-fifa-puskas-award-2010-top-10-goals-of-the-year-4793' target='_blank'>FIFA Puskas Award 2010 – TOP 10 Goals of The Year
http://www.seyretsen.com' target='_blank' title='SeyretSen'>SeyretSen! Sen ne istiyorsan onu seyret!

Bu mesaj Lamos tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 23.11.2010 - 21:17


#2 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 12.01.2011 - 19:49



Yılın golü HAMİT ALTINTOP'un

"Ferenc Puşkaş Ödülü"nün sahibi İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenen törenle belli oldu. Ödül, Hamit Altıntop'a gitti...

Milli futbolcu Hamit Altıntop'un Euro 2012 elemelerinde Kazakistan'a attığı gol, ''yılın en güzel golü'' seçildi.Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) İsviçre'nin Zürih kentindeki merkezinde düzenlenen ve futbolda 2010 yılının ''en iyileri''nin seçildiği ödül töreninde, Altıntop'un, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan'a attığı gol, yılın en iyi golü ödülüne layık görüldü.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen Hamit Altıptop, gazeteciler ile FIFA'ya üye 208 ülkenin milli takımlarının teknik direktörleri ve kaptanlarının oyları sonunda yılın en iyi golüne verilen ''Ferenc Puskas'' ödülünün sahibi oldu.

Hamit Altıntop ödülünü, o golü yiyen Kazakistan kalecisinin elinden aldı.

Adaylar arasında Kuzey İrlanda'dan Burrows, Fransa'da Nasri, Arjantin'den Messi, Hollanda'dan Robben, Brezilya'dan Neymar, İsveç'ten Hallenius, Japonya'dan Yokoyama Güney Afrika'dan Tshabalala ve yine Hollanda'dan van Bronckhorst bulunuyordu.

FIFA Futbol Komitesi adayların gollerini estetik, maçın önemiyle şans faktörü ve rakip takım hatalarının en az olması kriterlerinin göz önüne alınarak seçildiğini daha önce açıklamıştı. FIFA Puskás Ödülü'nü 2009 yılında yüzde 17.68 oy oranı ile Cristiano Ronaldo kazanmıştı.

DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#3 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 13.01.2011 - 11:12

Çok sevindim, dünyaya her ''Türk'' imzası atıldığında çok mutlu oluyorum ::
Tebrik ederim Hamit Altıntop nezdinde Türk futbolunu :)

...


#4 Muziçko

Muziçko

    V.I.P. Üye

  • Dokunulmazlar
  • 12.098 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Gurup Şurup
  • İlgi Alanları:İhtiyaç anında camı kırınız!

Gönderim zamanı 13.01.2011 - 13:28

golü attıgı kalecinin ödülü vermeside ayrı bi hoşluk olmuş *kıhkıh sevindim bende

Gönderilen Resim





Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.




Gönderilen Resim






Benzer Konular Daralt

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli